Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, jak se cítíte? Konečně je zase příjemně venku
My už máme po kontrole, malý už se točí hlavou dolů a máme 790 gramů (masakr jak rychle roste).A už jsem na vlastní žádost ukončila pracovní činnost a jsem za to strašně ráda. Jen je to divný pocit, že nemusím do práce ![]()
Ahoj Leniy, já se teď mám skvěle, byla jsem na dovolené v Rakousku, takže jsem odpočatá a plná síly 😀 Jinak test na cukrovku dopadl dobře, tak se mi ulevilo… 😎 Jinak ty horka byly děs, ani malé se nechtělo moc hýbat, tak jsem byla trochu ve stresu, jestli je ok, ale jak se ochladilo, tak už zas kope jak divá 😅
@Kika1990 Kamarádka byla taky v Rakousku, ale jen ve Vídni. Byla pěkně naštvaná, pač všechny památky jsou přikryté a v rekonstrukci
,měli pech.To je super, gratuluji
Mě cukrovka čeká příští týden, tak budu muset trošku omezit zmrzliny
.Tě chtěla malá nechat trochu odpočinout
, ale je to nepříjemný pocit. Mě stačí půl dne v klidu a už se začínám pozorovat ![]()
@Lenikoule Ahoj
a v kolikátým týdnu jsi, že už je to takovej kus?
já jdu na cukrovku za 14 dní, tak už se taky těším až to budu mít za sebou… ![]()
@Anet131 25+2,trochu se bojím té cukrovky, kvůli výsledkům
Ale sladké skoro nejim, moc mi nechutná (kromě zmrzliny, tu můžu denně):oops:
. Určitě ji zvládneš levou zadní ![]()
@Lenikoule Já jsem právě milovnice sladkého a od tý doby co jsem těhotná ho nemůžu ani vidět
takže se děsím toho pití… ale snad to zmáknem a dobře to dopadne ![]()
@Lenikoule To my jsme byli hezky v kempu pod stanem a chodili jsme na túru nebo se váleli u jezera, my na ty památky moc nejsme 😅 Testu se neboj, já jsem se taky bála, protože ségra měla cukrovku u obou holek, ale já nakonec v pohodě… ![]()
@Anet131 že jo, já před těhu mohla žrát čokoládu na tuny
![]()
Zvládneme ![]()
@Kika1990 to musela být nádhera. Úplně slyším to ticho
My byli letos v kempu v jižních Čechách a taky boží. Jen ty starý baráky si odpustit nemůžeme a projeli jsme co šlo ![]()
Holky já vám ty dovolený tak závidím
já jsem od začátku na rizikovým a už mi to leze ne mozek…
@Anet131 píše:
Holky já vám ty dovolený tak závidímjá jsem od začátku na rizikovým a už mi to leze ne mozek…
Já byla na dovolený v čechách
na 3 dny sama v Praze ![]()
@pikola Já bych jela klidně jen na Seč a to to mám asi 20 km
Ale bohužel
každá dovolená se počítá, kort když nejsou žádné problémy a těhotenství si užíváš ![]()
Já dnes tuším 25+5, váhu netuším, dle kopanců stále KP, tak mě to nedalo a koukala jsem i na případný porod KP v našem okolí, obě předchozí holky jsem měla už od 20tt hlavičkou dolů, je pravda že mě teď méně tvrdne děloha a i bolest spodku není, tak to má i své výhody, uvidím zda si to klučík rozmyslí a otočí se, nahoře zatím 5kg takže super, teplo u nás je pořád a těším se na ochlazení
Ahoj holky,
rada se s vama podelim o muj seznam vybavicky, treba to nektere pomuze ![]()
preji klidne tehotenstvi ![]()
https://www.emimino.cz/…tavky-13869/