TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1141
5.8.19 10:38

@Lalady Já mám za sebou 1 SP a 1 ZT, tohle těhotenství je přirozené bez doktorů :) a ano, nesmím dělat vůbec nic, ale já mám zákaz i od doktora… skončila jsem i na týden v nemocnici, takže si to fakt užívám :zed: Ale už mi to přijde hrozně dlouhé, takže pomalu začínám něco dělat… většinou jsem dopoledne uvařila a odpoledne proležela a teď už odpočívám vždycky tak půl hodinky a zase něco málo dělám ;) a moc se těším až začnu nakupovat a uteče to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.8.19 20:42

Ahoj holky, tak mam za sebou dneska OGTT test… Musím říct, že jsem se toho bála a bylo to naštěstí docela v pohodě.. Ten roztok byl teda sladarna pomerancovo kyselá, ale co se dá dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
6.8.19 21:12

@Míší87 Ahoj :) tak hlavně že jsi to zvládla ;) mě to čeká v pondělí… už abych to měla za sebou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.8.19 21:58

@Anet131 určitě.. Moc nechutnej a kopni to tam co nejrychleji a pak dychej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.8.19 23:37

Nevím jestli to je všude, ale mě doktor řekl, ať si sebou vezmu studený neslazený čaj. Chutnalo, jako čaj z automatu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
7.8.19 17:45

@Míší87 Díky za radu :mrgreen: @Lenikoule Tak mě neříkali nic že bych si měla brát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
7.8.19 19:16

Já nic jist ani pít nemohla, až po testu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.8.19 19:40

Ahoj holky, tak jsem po dovoleny, ktera se planovala ještě pred tehotenstvim a byt tam s 5 lidmi, kteri muzou pit, chodit tury a slapat na kole, no nic moc. Radeji bych ten tyden stravila jen s manzelem a dětmi. Test na cukrovku me ceka 15.8. vubec se mi nechce. Dneska jsem okukovala obleceni na holčičku, ale nejak se mi kupovat do ruzova nechce, kdyz nam u kluka taky doktorka tvrdila, ze to bude holka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.19 12:05

Ahoj holky, přidávám se k vám. Termín mám 5.11., měla by to být holka. Jinak nakoupeno už mám vše, kromě pár drobností v Ikee do pokojíku. Ráda jsem dopředu připravená :-) Někdy začátkem září bych měla nastoupit na mateřskou, tak to akorát zabalim tašky do porodnice a budu konečně odpočívat a čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.8.19 14:51

Ahoj holky, tak jak se Vam vsem dari? :oops: My byli minuly tyden na 4D utz a jsem z toho nejaka v rozpacich. Cekame dle lekaru holcicku, potvrzenou prvnim i druhym screeningem a ted na 4D utz (dela ho jen sestra) na soukromem pracovisti mi bylo receno ze vidi kluka 8o Celkove jsem z toho 4D dost zklamana, sestra bojovala s utz - nejdriv ji nesly ulozit fotky, tak ho vypla a zapla poprve, pak rikala ze se ji ro zaseklo, pak ze se ji vypaleni na CD nedari a stoji to na 90ti procentech, tak vypnuti a zapnuti utz podruhe😳A pak rikala ze vidi teda kluka..Tak jsem ji rikala ze to neni mozne, ze nekolikrat i my sami jsme videli, ze je to holka. A tak se pak stahla zpet a rika, ze ji nemam tedy poslouchat ze to byla treba jen pupecni snura! A pak pro jistotu rekla, ze uz nevidi vubec nic a ukoncila to. :nevim: Tak jsem z toho dost v rozpacich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
12.8.19 15:30

@Míší87 Tak jsem tu cukrovku zvládla :dance: chvíli po vypití jsem s tim bojovala, ale dala jsem to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
13.8.19 09:10

@Anet131 super, šikulka :potlesk: a výsledky? Já se je dozvím až zítra, ale říkám si, že kdyby něco bylo špatně, tak už se mi ozvou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.8.19 09:13

@lectriss Ahojky, tak to je hustý :think:. Kde měla ta sestra paní doktorku? A kdy jdeš znova aby jste to tedy ujasnily? To tě docela odbyla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
13.8.19 12:10

Ahoj holky, já jsem byla dneska na kontrole (28tt) a všechno v pořádku, i OGTT dopadl dobře, tak jsem ráda… Jinak už taky začínám pomalu chystat (a panikařit, co ještě všechno nemáme 😅).. Jinak byli jsme se podívat na kočárek a rovnou si ho i odvezli… Man

@lectriss A to sis platila? Za takový přístup bych to požadovala zadarmo…

@Míší87 určitě to je v pohodě, oni by ti zavolali, kdyby ne :wink:

@miguelita88 Vítej mezi námi… Seš šikulka, že už máš všechno nachystaný, já jsem na toto hrozná, budu zase všechno honit na poslední chvíli… 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
13.8.19 13:33

@Míší87 Naštěstí negativní… výsledky byly hned :) a další kontrolu mám až 9.9. a to mam ten poslední screening ve 30tt, už aby to bylo :mrgreen: @Kika1990 Ahoj :) to je dobře že ti ten test vyšel negativní :hug: já jsem 26tt a mám akorát pár oblečků, které jsem koupila včera z radosti, že nemám cukrovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí