TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1016
3.8.19 22:19
@Káťa19 píše:
Ahoj holky,
rada se s vama podelim o muj seznam vybavicky, treba to nektere pomuze :kytka:
preji klidne tehotenstvi :mavam:
https://www.emimino.cz/…tavky-13869/

Ahoj Káťo - jen bych ráda doplnila, že lanolin je sice super, ale pozor na to, že se jedná o ovčí bílkovinu, tedy alergen. Možná by bylo dobré na to upozornit, že se může stát u alergiku, že přijde reakce. Bohužel mám zkušenost u dcery a reakce byla pekelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.8.19 22:49

@Káťa19 děkuji,super seznam :) jen jsem zjistila, že půlku věcí ještě nemáme :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.8.19 09:40

@Vrabuska fakt, to slysim prvne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
4.8.19 14:46
@Káťa19 píše:
@Vrabuska fakt, to slysim prvne 8o

Přísahám, trpí na to moje nevlastní sestra a nesmí si koupit žádný krém s lanolinem, jinak má úplně olezly obličej. U dcery mi to vyvolal Bepanthen. I jsem se kvůli tomu pohadala s doktorkou a v pribalovem letáku je skutečně varování, nebo tenkrát bylo určitě. Nesla jsem ho s sebou k dr tenkrát. My jsme doma alergici všichni, proto raději varuji :) Krom toho alergie mají tendenci se různě měnit, tak aby člověk aspoň tušil kde hledat příčinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.8.19 18:39

@Lenikoule Půlku? Ja nemám ještě vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
4.8.19 19:08

@Anet131 jsme na tom stejně :D jsem rada že nejsem jediná :D ale tento měsíc se na to s manželem pomalu ale jistě vrhneme asi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.8.19 20:05

@Anet131 @Lalady diky, hned je mi líp :lol: :lol: :lol:. Největší průšvih je u nás pokojík… máme ho zaskládaný bordelem ze stěhování :zed: Čeká nás vyklízení (a když chlap nebude doma, tak hlavně vyhazování) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.8.19 21:02

@Lalady My to máme v plánu na září spíš říjen, takže ještě je čas :) @Lenikoule My pokojik nemáme, ale stěhujeme se, takže taky paráda :zed: nakupování přijde na řadu až potom ;) hlavně mám strach, abych to nějak nezakřikla… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
4.8.19 21:12

@Anet131 jojo chápu, ja to prave taky nechci zakriknout. Máme ditko z ivf tak je to cely takový citlivý pro všechny kolem :roll: ale zítra mám kontrolu a obecně mám dobrý pocit tak to určitě bude ok! A u tebe taky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.8.19 21:14

@Lalady Já mám za sebou 5 KETů, takže vím jak ti je :hug: já mám dvě dělohy, takže u mě je vysoké riziko předčasného porodu… zítra at to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
4.8.19 21:19

@Anet131 ty jo tak ty to mas tedy taky dobrodružné, rozhodne víc než já, nám to naštěstí vyšlo napodruhé! O to víc držím pěsti ať to vyjde a je vše bez problémů!! :hug: a prosím te taky se všichni kolem tebe tak boji a všechno ti zakazují? Můj muž je občas fakt na zabiti :D A moc díky! Verim že zítra to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
5.8.19 07:02

Já už pomalu začínám s věcmi, oblečení už asi mám (slevy :mrgreen: ), kočárek je objednaný, dceři budeme předělávat teď pokoj tak tam dáme jednu skříň teď v týdnu když je pryč a muž si vzal dovolenou. Postýlku jsem koupila z druhé ruky včera, prebalovak taky pro ten zajedeme o víkendu. Dcera jde do toho do školy už příští týden a měla narozeniny, takže toho máme docela dost teď :jazyk: nevím kde mi hlava stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
5.8.19 07:06

Jo a pořídila jsem si uklízečku :mrgreen: jelikož mě to trvá věky a už se na to můžu vys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.8.19 09:44

Holky řešíte nějak jídlo do zásoby/mrazáku pro začátek? s prvním byla pohoda, buď spala nebo se krmila, s druhou už to přeci bylo náročnější i s ohledem na to že tam byla téměř dvouletá starší a teď váhám jak to udělat pro své pohodlí. Jsme na bytě takže mrazák malý a to ještě tam musím nacpat domácí maso od svých zvířat, tak jídla hotového tak už moc nedám, tak asi pohledám nějaké recepty na zavaření do sklenic. Koukala jsem tedy už i na hotovky z eshopu a některé mě lákají, ale co já vím jak budou chutnat? nemáte některá zkušnost? např. https://www.hotovky.cz/sklenice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.8.19 09:48

U nás to nejdůležitější je doma. Kočárek, autosedačka, postýlky - ty se pak jen smontují na místo, oblečení vyprané a uložené, teď jsem žehlila plenky pod hlavičku, k dr. jako podložky o víkendu a nedovedu si to představit dělat za měsíc nebo dva, to bych dělala několik hodin na etapy, po chvíli mě začne tvrdnout břicho a musím si lehnout. po výplatě se chystám objednat z lekárny co mám rozdělanou objednávku na vložky, homeopatika nějaké zbytečnosti a sbalit postupně tašku jak k samotnému porodu tak na šestinedělí do porodnice, raději to budu mít dříve než pak úkolovat tchýni kde co najde a co mi má zabalit, kdyby se nedej bože něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí