TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
15.7.19 13:01

@Majinka7 Jee, gratuluju k holčičce 🤗 To je hlavní, že je vše v pohodě :dance: :dance:

Holky, vy co chodíte do práce, kdy máte v plánu jít na mateřskou? V práci se mě na to pořád ptají a já moc nevím, hlavně nevím, jak se budu cítit, že… Jde si to rozmyslet třeba týden před?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.7.19 13:18

@Kika1990 tak nástup na mateřskou je 6 -8 týdnu před porodem. A podle toho už jim můžeš přeci říct. Kdybys jsi nezvládala ještě před nástupem, tak jdeš stejně na neschopenku. Já končím teď k poslednímu červenci a to budu na začátku 6 měsíce. 14 dní vybírám dovolenou a na měsíc a pul jdu na neschopenku a pak nástup na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
15.7.19 13:25

23+2

Taky mám v plánu jít na neschopenku od začátku srpna. Už to v práci nedávám, dělám dvanáctky a celý den jsem na nohou.Na zkrácený úvazek nechci (to už můžu být doma za stejné peníze) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.7.19 14:14

Aha, tak to já určitě chci zůstat co nejdýl v práci a kdybych mohla, tak budu až do porodu… Mám super práci a skvělý kolegy, kteří mi budou hrozně chybět, navíc platíme hypotéku, takže neschopenka u mě nepřichází v úvahu, ale chápu, když děláš dvanáctky a stojíš celý den, tak se to nedá..

Jen se ptám, jestli se to nějak nahlašuje dopředu nebo až potom stačí říct v září, že tady budu do 26. nebo 12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.7.19 14:31

@Kika1990 no mě ta prace už začíná hodně namáhat, chodím hodně unavená domu, bolí mě nohy. Takže už mě to může :D stojí celý den na nohou a 12 tcky už nedávám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
15.7.19 21:45

@Pavlyynka já se vůbec divím, žes to dala tak dlouho :palec: já svoje 12 nedávala, ale spíš než ranní mi vadili noční :roll: a musím říct… Jsem na neschopence od konce dubna a už mi hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.7.19 21:49

@Míší87 nedělám naštěstí pořád jen 12cky. Ale už se těším na to volno. Chození do prace je fajn, že máš režim. Teď bude dovolenkovy režim a pak asi bude stěhovací režim, nakupovaci a chystaci a pak už bude porod :mrgreen: a jak ty se máš? A už kope?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
15.7.19 22:00

Ahoj holky, omlouvám se že jsem nebyla moc aktivní ale pomalu se začínám ztrácet v těch všech skupinkách :D ale koukám že jste tu asi víc aktivní než v těch ostatních :) tak jestli nevadí „vetřu“ se k vám :mrgreen: :P
Jinak v pátek jsem byla na 2.screeningu a vše v pořádku :srdce: čekáme holčičku a malá má 311 gramů tak to zatím vypadá na prcka :D :hug: dnes jsem 20+4 a termín mám 28.11 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
16.7.19 11:48

Ahoj :) tak já jsem na neschopence od začátku, mám rizikové těhotenství a ze začátku jsem musela i ležet a moc to teda neutíká… Já byla na velkým ultrazvuku včera, malý má 385g a je v pořádku ;) no a 12.8. jdu na tu cukrovku :roll: Už jste na ní některá byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
16.7.19 11:51

@Anet131 Cukrovka je v pohodě, jen to dlouho trvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
16.7.19 12:18

@pikola Prý mám počítat 2 hodiny, ale horší je, že mě se dělá špatně teď po čemkoliv sladkým :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
16.7.19 12:23
@Anet131 píše:
@pikola Prý mám počítat 2 hodiny, ale horší je, že mě se dělá špatně teď po čemkoliv sladkým :?

Nojo, každý máme něco. To zvládneš, je to jenom to vypít sladký pití a pak jen počkat na odběr krve. A pak se jít najíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.7.19 13:15

@Anet131 Byla jsem dneska ráno a nebyla to taková hrůza, akorat jsem měla hroznou žízeň a vůbec mě to tam nebavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
16.7.19 13:35

Tak já jsem koukla do průkazky a zjistila, že vlastně žádný termín na cukr nemám, tak jsem jim napsala mail a jdu příští týden. Odpoledne. Takže doufám, že to nevadí že nebudu na lačno, ale asi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
16.7.19 13:42

@pikola Tak to mě při objednání řekli, že musím být hlavně na lačno :think: Ale ty jdeš v německu ne? Třeba je to tam jinak ;) @Kika1990 Tak hlavně že je to už za tebou :) a výsledky říkají hned nebo se čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí