TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
3.7.19 20:12

@Anet131 dekuju :hug: ja pohyby citim asi tak tyden, ale to uz jsou kopance a hlavne do močaku, nic prijemneho, ale mam radost, ze uz je miminko citit a dava o sobe vedet :* pred par dny na nej moje nejstarsi holcicka (9let) mluvila a zpivala mu a vzbudila ho, to pak bylo kopani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.7.19 20:14

@Anet131 ja zase, nevim proc, uz nemuzu lezet na zadech :nevim: je mi to neprijemne, takze jedine na boku nebo s tou zmuchlanou dekou mezi nohama a na brichu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.7.19 08:01

@Majinka7 Jak říkáš, hlavně že o nich už člověk ví ;) já většinou celou noc prosím na levém boku, to mu vyhovuje nejvíc :mrgreen: a to nejsme ještě ani za pulkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
4.7.19 14:44

@Pavlyynka my jdeme na 2.screening až 19.7, tak se tam zeptám, zda to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
4.7.19 19:23

22+0
Tak dneska jsem byla na screeningu u nějakého docenta Mudr judr a bude to asi dlouhán po tatínkovi, byla to rychlovka mám fotky i mailem ve 3d i když malého si zase strkal ruce do pusy… Tak jsme rádi, že je vše ok, muž tam byl se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
5.7.19 14:10

Ahoj Holky, druhý screening jsem měla na pojišťovnu teď v úterý, dělali mi ho v rámci genetiky. Je to Vojta i podle DNA, takže překvapení na sále nečekám a podle všeho je zdravý a velký. Je moje tretatko, pohyby cítím cca od 16 tt, lehce. Teď už dělá vlnobiti a skáče mi břicho. Dnes jsem 21+6,podle doktorů 22+2,má otce 2m, tak chápu kde se to vzalo :mrgreen: Pocetim jsem si jistá, bo bez sexu se těžko stal, že? :mrgreen: Navíc při sexu 2× do měsíce se to fakt nesplete :) Co mě ale děsí, že už teď má obvod hlavy skoro 20 cm! Přijde mi to moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.7.19 09:18

@Vrabuska tak jsem to měla u druhorozené, jeden sex snad za dva měsíce a ono je z toho dcerka :D kdy u prvního to byla snad přes dva roky i s doktorama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
9.7.19 10:35

Dneska jsem po testu na cukrovku, celkem v dobrý, tu tekutinu dělají už v pohodě, vůbec po tom není blbě, je to nějaký pomerančový s příchutí, před 5 lety mi to nějak nejelo si vzpomínám, jen ty odběry to není nic pro mě :-) sestřička bere celkem 3×. Jinak pohyby cítím čím dál víc, už kope jak zběsilej, zvedá se mi břicho a mrňous mě ani nechce nechat pracovat. Všechny zdravím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
9.7.19 12:35

Tak to je super, mně to čeká asi ke konci července nebo začátku srpna :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.7.19 12:53

Ahoj holky, včera jsme byly na 2 screening. Bohužel téměř pokaždé, kdyz se zapne ultrazvuk tak vidíme jen pater, to snad už není ani možné, jak na nás ditatko dlabe :lol:. :roll: :lol: Takže tentokrát nás poslali na procházku. Asi po hodině chození se malé umoudřilo a otočilo se :). Vše je jak má být a budeme mít Rozálku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
10.7.19 10:29

Holky, už máte vybraný kočárek? Já čím víc do toho koukam, tím víc nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 10:47

@pikola jeste ne, ale co uz nechci je trojkombinace, tu jsem mela a nevyuzila, takze klasicky hluboky a pak sportak. Horsi jsou ty ceny, treba u dcery jsem na jejich 4.mes. objednavala sportak, protoze mi z hlubokeho lezla. Ve sportaku jsem ji pripoutala a byl klid, dokud nezjistila jak se to rozepina, ale to uz byla starsi. Takze tam se mi hluboky kocarek moc nevyplatil. Jeste uvazuji o nejakem bazarovem, ale to se mi moc nechce, jedine od znamych, abych vedela, po kom ten kocarek je, ale nikdo nema miminko, takze mam smulu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.7.19 11:05

@M1983 jee, ty se máš, že už to máš za sebou… Já mám teď momentálně taky z břicha trampolínu, je nějaka akční, ale to je dobře 😍

@Tesssa Já to mám úplně stejně, buď je z profilu nebo páteří / zadkem 🤣 gratuluju k Rozalce, krásné jméno :srdce: :srdce: :srdce:

@pikola Kočár už mám naštěstí vyřešený, budu mít od sestřenky Navington, malou už vozí ve sporťáku, takže korbu už nebude potřebovat. Říkala, že mi dá i sporťák k tomu, ale že ten stojí za prd, tak ten si asi pak koupím v létě nebo ho vezmu od ségry 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.7.19 11:08

@Majinka7 Taky jsem na trojkombinaci neslyšela nic pozitivního. Hlavně chci kvalitní autosedačku, protože dost cestujeme autem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 11:14

@Kika1990 to jo, radeji investuji penize do dobreho sportaku nez hlubokeho, ktery je fakt na chvili, my dost vyletujem tak se to vyplati. S autosedackou to uz bude horsi, musime sehnat takovou, ktera se vejde ke dvoum detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí