Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u mě dnes kontrola 18tt, vše ok, za 14 dní jdu na druhý UTZ, tak třeba se už dozvím co to bude. Na příští kontrole mě doktorka prý už dá žádanku na cukrovku. Nákupní horečku zatím nemám, mám spoustu věcí neutrál po starším, tak se tím musím probrat, moc jsem toho tenkrát nevyházela. jen mě čeká kočárek, a vajíčko.
Ahoj tak se taky pochlubím já sem zítra 18 týden, termín porodu 9.listopadu a nahoře zatím dvě a půl kila
ale jak tak čtu tak mi to připadá docela málo tak nevím
Jinak jsem prvorodička asi celkem mladá ale já chtěla děti brzo (21 let) A chtěla sem se zeptat má někdo doma zvířátko, nemůže třeba miminko něco chytit mi máme dva zakrslí králíčky monentálně s rýmou… ![]()
@Sandy15 mám dvě kočky. Pokud dodržuješ hygienu a dítě samozřejmě nemá alergii na to zvíře není třeba žádné omezení.
Holky, jaký máte vybraný kočárek?
já do toho pořád koukám a nevím ![]()
@pikola jestli muzu s kocarkem poradit, meli jsme jich uz vic. Strasne zalezi, co od kocarku chces, kde bude jezdit (mesto, vesnice, polni cesta), jak casto budes skladat do auta, nebo jak velke auto mate, jestli 3 nebo 4 kola, jestli treba i na běh s rucni brzdou, jak jste treba vysocí, abyste nekopali nohou do kontrukci pri chuzi, vaha kočárku, a podobne. Stejne tak treba autosedacku Vajicko, bych kupovala jen od znacek Romer, Cybex nebo Maci cosi s nosnosti do 13kg a nejlépe s moznosti(klidne pred adaptery) nacvaknout na podvozek kocarku.
@Dunlin bydlíme ve městě kde jsou hlavně kostky a písek na hřišti
hodně jezdím MHD, auto nemáme ale buď bude na jaře nebo uvidíme, v podstatě ho nepotřebujeme, jedeme někam dál jednou za pár měsíců. Oba jsme vysoký (muž dva metry), dítě bude nejspíš taky obr pokud bude jako dcera která měla jednu velikost na měsíc. Takže žádný pídí fajnový kočárky. Chci velký košík, asi budou muset mít větší kola a ne víc jak 15 kg, když bude mít nosnost větší tím líp. A ne sportovní sedačku typu židle. Cena je tak nějak jedno, ale dát 30t mi přijde přehnané. Nesportuju, nebeham ![]()
Zatím mám vybraný ABC Salsa, ale koukam dál. První dítě jsem měla letní bu more, takže vůbec nemám zkušenosti jak to funguje v zimě
Ahoj holky, tak copak je nového? Mně už pomalu začíná růst břicho, jsem na začátku 18tt. Jak jste na tom s pohybama, už některá cítíte? My byli včera v Ikee a už něco málo pokoupili ![]()
Ahoj, ja jsem 17tt podle fotky bricho teda neroste..
a bohuzel stale celodenni nevolnosti a zvraceni..
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, ja jsem 17tt podle fotky bricho teda neroste..a bohuzel stale celodenni nevolnosti a zvraceni..
![]()
Ty blaho ty jsi hubenoucka
mně už naštěstí nevolnosti a zvracení opustilo, ikdyz s jídlem nic moc, asi se mi zcvrknul žaludek, ale jsem ráda.. Už takhle jsem byla před těhotenstvím větší
zatím mám od původní váhy nahoře kilo, na kontrolu ke svymu dr jdu zítra tak jsem zvědavá, až zase vlezu na váhu
![]()
Teda, já jsem ve 20tt a pupek mám teda že už se to nedá přehlédnout. Nahoře 3 kg, s první už jsem měla 7 ![]()
@pikola mně už právě taky začíná růst, ikdyz to u mě zatím moc vidět není, jak jsem silnější, ale já to poznám 😂 ale už jsem musela kupovat tehu oblečení 😂
Ty blaho
, já jsem 19 TT a vypadám že budu rodit
,nahoře 5 kilo.
@Míší87 píše:
@pikola mně už právě taky začíná růst, ikdyz to u mě zatím moc vidět není, jak jsem silnější, ale já to poznám 😂 ale už jsem musela kupovat tehu oblečení 😂
Oblečení nosím snad od 3m, včera jsem si musela koupit kraťasy, protože to už fakt nejde…
Tak schválně 19+5
jako nejsem žádná hubená modelka, navíc je to druhé