Poradna duly
Jana Čurdová
@Míší87 Moc gratuluju
kolikátý jsi týden, že už víš co čekáte? Ja jdu zítra na ko a budu 13+4, tak jestli už se mám ptát ![]()
@Anet131 píše:
@Míší87 Moc gratulujukolikátý jsi týden, že už víš co čekáte? Ja jdu zítra na ko a budu 13+4, tak jestli už se mám ptát
Děkuju 😊Včera jsem dle MS byla 13+4 ale dle utz na screeningu už 13+6, nevím zda to uvidi i dr na svým utz nebo jestli je ten screeningovy utz jiný
ale u nás to videla ![]()
@Míší87 ahoj, tak to je super. Moc gratuluju. My byli dneska a taky je vše v pořádku ale pohlaví nevime. Pořád je mi blbe, dnes to zas mělo Grady. Jak je tobe? To je super, že se vám prcek ukázal. ![]()
@Pavlyynka píše:
@Míší87 ahoj, tak to je super. Moc gratuluju. My byli dneska a taky je vše v pořádku ale pohlaví nevime. Pořád je mi blbe, dnes to zas mělo Grady. Jak je tobe? To je super, že se vám prcek ukázal.
I mně je pořád blbě 😏 do těch nevolnostía zvracení mě včera začala bolet hlava.. Tak jen ležím 😣 jinak taky gratuluju
a vám se neukázal nebo nechcete vědět?
@Míší87 nám řekla Dr. Že je ještě brzy aby nám zbytečně neřekla něco a pak to zase měnila. A hlavně prdoch si seděl na zadečku
moc se těšíme až budeme vědět. Už ti roste bříško, a jak ti je? Já jsem druhý den bez prášků a zatím dobrý, ale musím každou chvilku něco jíst. Jinak z práce chodí strašně unavená, hruza ![]()
Ahoj holky a už Vám roste bříško? A co pohyby? Nám doktorka řekla že je prcek velký dost, ale schoval si to
Ve čtvrtek jdu na kontrolu tak jsem zvědavá jestli se umoudří
![]()
@pikola ne, nechybí, opravdu to stálo 1100. dokonce mi k tomu dali doklad, a říkali, že to tady některé pojišťovny proplácí. ale na mojí pojišťovně jsem ještě nebyla.
@Tesssa mě už celkem roste, jsem 17tt, ale já už pupek měla i bez mimča, tak se spíš tak nějak vyplňuje
a docela občas tvrdne, hlavně v práci celý den sedim, tak si břicho mačkám. Říkala jsem to doktorce, a napsala mi magnesium. Tak snad to trochu zmírní.
@M1983 Taky jsem měla břicho i předtím
. Já mám občas bodance dole v podbřišku, stačí když zatnu svaly, nebo prudký pohyb a zbláznila bych se. Takže taky doufám že po magnesium to trochu povolí. ![]()
@Tesssa jsem 15tt a taky už mi roste, ale taky jsem měla už svoje břicho a tak jsem teď taková už výraznější ![]()