Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet131 Ahoj
,mas toho za sebou tedy opravdu dost
Tak drzim moc palce, at to konecne vyjde a brzy budete tri!
@Anet131 dekuju!! Určitě nám to teď vyjde oběma konečně
a jinak vám dělali testy, třeba imunologii, partnerovi spermiogram a tak?
@Lalady Ano, spermiogram musí být i před každým IUI… byli jsme oba na genetice i imunologii, já 2× laparoskopie, hysteroskopie a pak i na chromopertubaci, všechno v pořádku
vám něco zjistili?
@Pavlyynka heleď popravdě nevím, radu nemám.. Já už jim vše a buď a nebo… Dneska ráno třeba croissant a taky šel ven… Tak nevim ![]()
@Anet131 máš i moji poklonu a samozřejmě i partner… My se s bývalým snažili rok a nic… Už jsem ho měla objednat na spermiogram, ale bylo mi oznámeno, že je to pod jeho úroveň a do roka jsme byli od sebe… Teď s novým přítelem mi v lednu zjistili cysty na pravým vaječníku, docela to bolelo a dr mi řekl, že buď otěhotnění nebo pak operace.. No a povedlo se na 2.pokus.. Asi to byl tenkrát osud ![]()
@Míší87 no ja se dnes prvni den drzim. Ani se mi jednou nezvedl zaludek a dokonce jsem mela teplou polivku. Hele presne tak to jsou osudy a tak to melo byt, ze to s prvnim partnerem nevyslo
a tak to ma byt hlavne, ze jsi stastna
kamoska byla tehdy i na umely a nic. Po 9 letech se rozesli a ted s drihym pritelem hned na poprve.
@Pavlyynka já už měla taky 2 dny, že mi bylo ok, pak jsou ale dny na prd.. Polívky mě drží při životě.. Hlavně vyvary ![]()
@Míší87 vyvar nemuzu ani citit:D v nedeli jsem ho varila a mantel ho snedl cely sam. Jen si na nej vzpomenu a je mi zle. Opekla jsem si bataty a udelala bramborovy krem.
v patek jedeme na dovcu na slovensko tak mi musi byt dobre uz
![]()
@Anet131 vidíš, to mas pravdu, už jsem na to zapomněla, byli jsme taky několikrát na iui ale už je to asi dávno
My si taky tohle všechno prošli kromě te laparky a hysteroskopie, ale prý nebyl moc důvod. Manžel má zhorseny spermiogram tak nám neúspěšných iui taky doporucili ivf..ja ale doufám že další děti se třeba povedou prirozene, jsou takové případy. A hodně v tom hraje roli psychika. Tak uvidíme ![]()
@Míší87 Děkuju
nechápu takovýhle přístup… jak kdyby na vině měla být vždycky jen žena, takovej egoista ala já jsem přece super samec, mě nemůže nic být
alespoň jsi teď našla toho pravého a budete mít rodinu
@Lalady Ta možnost tu určitě je… mě tam taky vždycky říkali, že to není možný, embrya A+ kvality a nechytne se žádný ikdyž jste v pořádku… pak jsem kvůli tomu dostala výpověď v práci a hele ![]()
A dneska jsem konečně dostala tehotenskou průkazku
už to mám černý na bílým a odebrala asi 8l krve
teď 22.5 v Ústí screening ![]()
@Míší87 a v kolikatym jsi? Prej 8l to me ted pobavilo
me taky dnes braly asi 5 ambulek a ve ctvrtek jdu zase na krev k tomu screeningu. Tak drzim palce hlavne. Vcera jsem zvracela a mela jsem tam svetlou krev, ale prej to je z podrazdeni. Dr jsem nevolala, cetla jsem si tady nějakou skupinu.
@Pavlyynka mně to přišlo jak 8 l, ale taky to byly asi 4 nebo 5 ampulky
jsem ve 12 tt, na screening jdu 13+4 což už prý je hraniční termín, ale dřív neměli termín, jdu 22.5 do Ústí.
@Míší87 tak to jsme na tom stejne i s tim screeningem, ja jdu den po tobe. Me totiz dr rekla az na druhe kontrole ze je treba se objednat ted a dala mi prukazku. Kamoska taky byla takhle ke konci 14tydne.