Poradna duly
Jana Čurdová
@lectriss @Kariss holky, děkuji. Recenze na doktora, který mi dělá screening jsou dobré, tak budu doufat, že má dobrý ultrazvuk.
On bude vědět, co dělá. Možná to byl jen můj dojem a při tom velkém ultrazvuku to bude lepší.
Jinak tedy doufám, že mi taktéž pohlaví sdělí, jinak se z té naší holky už zblázním. Ve dne, v noci za mnou fakt lítá, že to bude holka a že kluk v žádném případě. ![]()
Tak pohlaví nevím, ale říkala že kluci se poznají líp než holky, takže si myslím, že to bude zase holka
mlelo to sebou že nemohla skoro nic změřit, má všechno co má mít, mám 5 fotek a příští týden mám přijít znovu pro výsledky s krví. Nechala jsem si udělat ještě toxoplazmózu a Cytomelagie (tady to nehradí pojišťovna) dostala jsem průkazku, zaplatila bura, dala krev a moč a šla domu.
@pikola ahoj, tys byla na screeningu ve 13 tt? Kolik že jsi platila? Mně říkali cca 900 Kč, a k tomu 100 Kč za fotku a 100 Kč za pohlavi ![]()
@Míší87 píše:
@pikola ahoj, tys byla na screeningu ve 13 tt? Kolik že jsi platila? Mně říkali cca 900 Kč, a k tomu 100 Kč za fotku a 100 Kč za pohlavi
Nebydlíme v Čechách, ale v Německu. Platila jsem na české 5000 a to ještě není všechno, faktura od laboratoře mi prej přijde extra ![]()
@Míší87 To já jdu ve 12tt v úterý přímo k mé gynekoložce a mám to za 800 a 80 za fotku. To, že se platí i za pohlaví je pro mě novinka ![]()
@Marculek já jdu na screening do Ústí, když jsem se tam objednávala, tak mi řekla tohle ![]()
@Míší87 píše:
@pikola aha, no ale stejně mi to přijde hrozně moc
No a pak si všichni myslí jak se tu hrabeme v penězích
když je tu vše prostě drahý. To samé jízdenky, služby, jídlo v restauraci ![]()
@pikola no tak jako tak… Mazec… 😃Hlavně, vze je vše v pořádku ![]()
@Míší87 píše:
@pikola no tak jako tak… Mazec… 😃Hlavně, vze je vše v pořádku
No to zatím nevím
ale hýbe se a má všechno co má mít
Ahoj, taky se rada pridam. Jsem 10+5, TP 23.11. a screening 23.5. Moc tesim ale bojim, protoze nej kamardka nedavno po prvnim screeningu musela hned na ukonceni. Roztep hlavicky. Jsem 2 dny na PN, protoze se zhorsily nevolnosti a do odpoledne vyzvracim vse co snim i vypiju. Nekdy ty nevolnosti prijdou i vecer. Uz nevim co jist
![]()