TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4299
29.4.19 07:04

@Kačeees tak to si ještě chvíli počkas :) já půjdu sama, manžel je v práci v zahraničí… vlastně doma :lol: já sem tu jen kvůli screeningu, protože ho u nad nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
29.4.19 12:06

Tak holky, já jsem pořád čekala, až mě vezmou do tý uzavřený skupiny a ono pořád nic. Tak to napíšu sem :nevim: u doktorky jsem byla 15., kde mi teda řekla, že je vše v pořádku, mám už i fotečku miminka. Dala mi Torecan na zvracení, protože jsem zvracela vážně šíleně třeba 5× za den. Naštěstí teď už je to lepší a zvracim tak jen jednou-dvakrát denně. V práci jsem byla dát pokračování PN a tam mi řekli, ať už se nevracím, že si najdou místo mě někoho jiného :nevim: takže já budu na PN až do konce těhu. Což jsem vlastně i ráda vzhledem k mojí práci. Teďko jsem 10+4, TP vychází na 21.11. A na screening jsem objednaná 14.5. Do Ústí, což mám přes hodinu cesty, tak semnou pojede přítel. Doma se začínám nudit, ale jsem ráda, že nikam nemusim, jelikož jsem pořád hrozně unavená a je mi těžko. Vaření je u mě katastrofa, jelikož se mi z těch výparů dělá špatně. Takže teď se o to stará přítel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.4.19 14:34

@Vrabuska musi vydržet :P já jen vidím injekci a jdu k zemi..psychika..takže veškeré odběry v leže :nevim: připadám si jak exot, když upozorňuju sestru, že pokud mě nechce zvedat, tak musím při odběrech ležet :oops: @Týna98 také jsem na PN, ale už celkem dlouho kvůli úrazu :roll: a popravdě jsem i ráda. Jsem teď dost unavená a po porodu si toho klidu asi moc neužiju tak teď si to vybírám už dopředu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
29.4.19 22:39
@Týna98 píše:
Tak holky, já jsem pořád čekala, až mě vezmou do tý uzavřený skupiny a ono pořád nic. Tak to napíšu sem :nevim: u doktorky jsem byla 15., kde mi teda řekla, že je vše v pořádku, mám už i fotečku miminka. Dala mi Torecan na zvracení, protože jsem zvracela vážně šíleně třeba 5× za den. Naštěstí teď už je to lepší a zvracim tak jen jednou-dvakrát denně. V práci jsem byla dát pokračování PN a tam mi řekli, ať už se nevracím, že si najdou místo mě někoho jiného :nevim: takže já budu na PN až do konce těhu. Což jsem vlastně i ráda vzhledem k mojí práci. Teďko jsem 10+4, TP vychází na 21.11. A na screening jsem objednaná 14.5. Do Ústí, což mám přes hodinu cesty, tak semnou pojede přítel. Doma se začínám nudit, ale jsem ráda, že nikam nemusim, jelikož jsem pořád hrozně unavená a je mi těžko. Vaření je u mě katastrofa, jelikož se mi z těch výparů dělá špatně. Takže teď se o to stará přítel. :D

Ahojky, tý jo, to je vtipné. Mám to úplně stejně jako ty… Dneska 10+4, termín 21.11. a na screening jdu 14.5😂 😂 😂. Jo a zvracím jak amina,.s těma čípkama je to lepší, ale jinak děs :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.4.19 07:09

Ahoj holky, já dneska 12+6 a screening mě čeká dneska v 10 hodin. Mám už 37 let tak se trošku bojím, ale věřím že drobeček je v pořádku. Partner jede se mnou. Na odběry jsem byla už 14 dní zpátky. Tak držte palečky. Na druhou stranu se těším že miminko zase uvidím a snad si přinesu i fotečku. Jinak TP 6.11. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
30.4.19 12:38

@VeroNika666 Tak to jsem zvědavá, která z nás porodí dřív :D @Ella3 tak jak jsi dopadla? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.4.19 16:41

@Týna98 Tak i přes můj věk vše na jedničku. Drobeček má už 7cm. Akorát jsem tam byla dlouho. 2× během vyšetření jsem musela jít chodit po schodech a cvičit dřepy :D protože prcek byl prostě zády k nám a odmítal se otočit :D asi už teď má svou hlavu 8) Nakonec si dal říct a mám i hezké fotečky. Akorát mi sem nejdou vložit a já pořád nevím proč :( TP po dnešku 5.11. a dnes 13+0. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.5.19 22:09

Ahoj holky,

rada bych se k Vam pridala.Dnes jsme 13+3 a TP nam vychazi na 3.11. Screening uz mame za sebou a vse je v poradku, teda az na spatne prutoky, ktere jsme meli uz v prvni tehotenstvi a mimco se narodilo diky tomu malicke. A vysla nam ve screeningu spatne i hodnota te rustove restrikce, tak mame leky a snad to bude ok.
Vsem, ktere 1.screening ceka preji hodne stesticka :hug: A vsem, kterym je spatne, tak at uz je brzy lepe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
2.5.19 07:32

Holky, chci se zeptat. Už jsem byla na první části screeningu, já myslela, že by doktor, který dělá screening měl mít dobrý ultrazvuk, ale přijde mi, že má horší než můj gynekolog. Je to normální? :think: A víte někdo po screeningu už pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
2.5.19 08:42

Ahoj holky, mohla bych se přidat? Dnes jsem 10+4 TP zatím vychází na 22.11. Těhotenství je to první v 31 letech, ctak mám docela strach. Nevolnosti mám taky, vzvraceni taky.. Doktor mi mimo zazvorovych lizatek z lékárny předepsal pyridoxin a po tom to docela jde, ikdyz jak kdy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.5.19 08:47

Ahoj, ráda bych se k vám taky přidala, termín porodu 18.11. ;) obavy mám čím dál větší, hlavně kvůli lidem z okolí, kteří mě straší vším možným, co bych měla a neměla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
2.5.19 08:49

@Marculek ahoj, mně o tom povídej.. Moje mamina je doktorka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.5.19 08:49

@WojKa ultrazvuk by mel byt rozhodne lepsi nez ma Tvuj gynekolog, teda alespon u nas je spickovy, ale tak asi zalezi, dulezite je zda s nim dokaze zmerit vse tak jak by mel. Jinak my po screeningu pohlavi vime a uz nam ho potvrdila i nase doktorka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
2.5.19 09:54

@WojKa Můj dr má třeba utz u sebe a pak má vedle místnost, kde dělají lepší utz a screening ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
2.5.19 10:42

Já jdu dneska ve dvě na screening, tak jsme zvědavá jak to zvládnu v němčině, budu doufat že doktorka bude umět anglicky kdybych fakt nevěděla :mrgreen: naštěstí už je to moje druhý tak vím jak to bude probíhat, jen tady to zase chodí trochu jinak a je to zástup za moji doktorku, jmenuje se Prager :lol: tak snad nám to přinese štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí