TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
24.4.19 16:00

Ahoj, tak já se taky přidám pokud nevadí :D termín mám 28.11 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
26.4.19 16:52

Holky jak to zvládáte doma? Já musím přiznat, že jsem uplně marná, když mám dělat nějakou domácí práci nebo úklid, vydržím to tak pul hodiny a můžu si jít lehnout, to samé po jídle, je mi ze všeho zle, takže vlastně něco můžu dělat jen dopoledne… teď jsem týden bez prvního dítěte, doma to vypadá jak po výbuchu že nejsem schopná ani vyluxovat, prádla na žehlení dva koše :roll: z vaření se mi zvedá kufr. Kdyby manžel večer nepoklidil tak tady asi shnijeme, usínám večer v 10 :zed: Dneska jsem šla do Ikey, v půlce se mi dělalo zle takže rychle ven, to samé v potravinách. Nezvracím nebo tak, ale motá se mi hlava, je mi zle od žaludku :roll: Ach jo. Třeba to ve druhém trimestru přejde, ale už jsem 13tt a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
26.4.19 17:00

@pikola takhle jsem to měla s malou až do 20 tydne :( teď jsem s druhým v 11tydnu a začíná mi být fajn.. nezbývá než vydržet… já taky vše nechala na manželovi a nedělala jsem doma fakt nic.. to se proste nedalo.. vydrž!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
26.4.19 17:01

@pikola Tak jsem ráda že to tak nemám jenom já :( vážně už nevím co dělat.. Poslední týden se mi vracejí nevolnosti, spát chodím i odpoledne protože večer i když jdu spát brzo tak se každé dvě hodiny budim :zed: už i přítel se mi směje protože vyjdu pár schodů a musím si sednout a chvíli odpočinout :zed: :lol: jsem sice v 9.týdnu ale myslela jsem že už by to mohlo být lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
26.4.19 17:08

@Kariss no jeden den je to třeba lepší, ale pak bum a usnu i po obědě. Mám nízký tlak, nemůžu se moc ohýbat protože už mě to tlačí a motá se mi hlava :roll: jako uklidím jeden pokoj denně a na víc mi nezbývá energie. Tady ten bordel hrnu až mi bude líp a ono pořád nic, naopak když už si myslím že je líp tak bum a je mi zase hůř. Ani jsem nepřibrala, jako ne že bych neměla z čeho brát, ale já milovník jídla čumím do lednice a na nic nemám chuť :roll: do restaurace už vůbec, nesmím ani předkrm a nesmí to být mastný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
26.4.19 17:24

@pikola to chápu! Měla jsem to fakt stejně, věř mi… v obchodě se mi dělalo špatně a vsude sem musela sedět po chvíli na bobku, měsíc v kuse na gauci… zvracela sem pořad no děsný… teď už pěkné jim a mužů dělat skoro všechno, unavená jsem, ale co se dá dělat, vydrzte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
26.4.19 19:23

Dnes jsem měla další kontrolu a zatím vše ok. Jak tady píšete ty nevolnosti.. já mám pořád trochu únavu. Na to že od 17h večer už nic neudělám jsem si už skoro až zvykla.. od žaludku je mi blbě když málo jím. Nemám pocit že bych se nějak cpala, malé porce častěji. Ale dost jsem přibrala a cítím se fakt děsně.. asi i kvůli tomu že jsem musela vyřadit silové sporty - squash a kruháče. Teď mám depku že budu úplná koule! Přibraly jste některá? Ale samozřejmě myslím hlavně na mimi ať je zdravé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
26.4.19 19:29

@Stitch 2019 teď jsem ještě nepřibrala protože moc nejím, je mi pak hrozně těžko ale s prvním už jsem touhle dobou měla 3-4 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
26.4.19 19:44

@pikola kolik jsi pak nabrala ještě? Šlo to i dál tak rychle? mam kolem sebe kamaradky co jsou vsechny děsně hubený a to i v 8. mesici těhotenství, tak se teď úplně nesnáším jak vypadám)) mám pořád hlad a bez jídla je mi zle, přibírám jak nikdy.. asi ale lepší než zvracení a těžkosti no.. ať je ti líp! Mám tendenci si naordinovat nějakou ostrou dietu s cvičením.. ale vím že nesmim. Je to na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
26.4.19 19:55

@Stitch 2019 celkem asi 20 kg. Ale jsem vysoká. Jinak já teď vážím tolik jako když jsem rodila první, takže fakt mám dost rezervy a přibrat zase 20 kg už by asi nebylo dobrý. Po porodu jsem zhubla, ne na původní váhu, ale vypapala jsem se sama časem. Ono to moc nemá cenu řešit teď, buď se musíš trošku hlídat, nebo to necháš být. Počkej na konci, ti se člověk sotva valí a jak je pěkně oteklý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
26.4.19 20:41

@pikola nestras :mrgreen: Ale ty váhové výkyvy jsou fakt peklo. S první jsem přibrala 20 kg, v porodnici nechala 10 a další 2 roky se těch 10 dalších nemohla zbavit. Pak jsem plánovala druhé, tak jsem úmyslně zhubla těch 10 kg a nabrala v těhotenství 14 kg s klukem, ty jsem nechala v porodnici a do konce 6 ti neděli jsem byla ještě 10 kg pod váhu. No a teď jsem tehu neplanovala a tlustoch jsem už na startu. Povedlo se mi na začátku 3 shodit a už je mám zpět, jsem 12 tt. Tak uvidíme ten zbyly půlrok, jestli to nějak uhlidam… Ale kdyby ne, tak to vyřeším až po porodu, je blbost trápit dítě dietou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.4.19 22:54

@pikola já jsem taky 13tt a mě už je teda mnohem líp. Přeju ať tě to brzy přejde taky. Hold bude teď asi muset více zabrat taťka..mě taky poslední týdny hodně pomáhal partner. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
27.4.19 15:07

Tak s tou únavou jsem na tom stejně.. ráno problém vstat do práce. Nebo něco udělám a musím si lehnout.. :-( ani nemám sílu uklidit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.4.19 10:39

Ahojky, termín mi vychází na 11.11.Je mi blbě z masa, sladkého a smaženého. Prsa mě bolí jak kdyby mě permanentně dojili a doma jsem absolutně nepoužitelná. Můžu se přidat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.4.19 10:42

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie