Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, pridavam se k vam. Mam 1.tehu, termin podle ultrazvuku 19.11. (8+1) Mam pry spatnou stitnou zlazu tak jsem z toho nervozni, od zitra budu brat prasky.. nekdo stejnej problem tady? Diky! ![]()
Ahoj holky
mohu se přidat? Dle aplikace mám termín porodu 17.11.
doktor zatím moc neřešil na první UTZ kolik jsem, ale neměla jsem tehdy ovulaci klasicky 14 dc, ale myslím, že 18 nebo 19 dc, takže to bude u me beztak taky nějak posunuté. Byla sjem u něho před dvěma týdny. Na krev a první poradnu jdu 23.4. tak jsem zvědavá. Jinak mi zle není vůbec, což jsem rada, jen bývám hodně unavená a spím jak zabitá a občas mám po nějakém jídle zaludek na vodě, ale nezvracím. Me to třeba docela znepokojuje, protože si pak nepripadam vůbec těhotná
jinak dle internetu jsem dnes 8+4. ![]()
@Kačeees ahojky jsme na tom úplně stejně i s termínem i s pocitama
odkud jsi?
@Kačeees já Karlovy Vary. Škoda, že tak daleko
ale i tak je to super najít někoho kdo má to samé co já ![]()
Ahoj všem, moc ráda bych se k vám přidala
mám termín porodu 6.11. Je mi 37 let a mám už krásné dvě větší holčičky.
@Stitch 2019 ahoj. nevim co presne mas ale ja mam snizenou funkci. beru prasky uz asi od 10 let. ted je mi 26. po potrvzeni tehotenstvi jsem se objednala na endo s tim, ze jsem tehotna. sestra me objednala na krev. pak mi volali vysledky ze vse je ok a ze mam brat ke svym lekum jeste Jodid aby melo dostatek jodu i miminko. a kontrola zase na mesic.. z toho jsem pochopila, ze odbery kazdy mesic a pak se uvidi podle vysledku, jestli bude potreba zvysovat davky..jinak u me by nic jineho byt nemelo..
@Stitch 2019 ahojky, taky mám termín 19.11. a taky čekám první. Doufám, že prášky na štítnou žlázu pomohou a vše bude probíhat v nejlepším pořádku ![]()
Ahojky, chtela bych se pridat k vam do skupiny. Podle ultrazvuku bych mela byt dnes 7+2.
Bylo videt i
Pred rokem jsem potratila dvojcatka v 19 tydnu
, tak snad to tentokrat vyjde. Pro prukazku bych si mela dojit po velikonocich.
@Jindřiška33 ahoj, vítej
teda mas hrozny příběh…
držím moc palce ať je vše OK! Někde vejs najdeš odkaz na soukromou skupinku, kdyby jsi měla zájem ![]()
@Ella3 skoro stejně, jen já mám páreček a 37 mi bude
gratuluji
@Vrabuska jee tak to je super a jak staré děti máš?? Já už 13 a 9.. ![]()
@Asijetotu Tak snad budu mít vše taky ok když budu brát ty prášky. Mám taky sníženou. To co jsem četla že štítka způsobuje dětem zní děsně. V úterý jdu ještě k endokrynoložce, tak mi třeba řekne víc.. je mi 29