Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,tak mě už poslali z Caru k mému gynekologovi,takže mám další kontrolu za sebou, nechal mě i hlasitý poslech srdíčka, to vám byl doják
. Dal mi hromadu čípků na zvracení, byl ze mě nešťastný,že jsem bílá jako mrtvola. Mimi je zatím v pořádku,tak doufám,že tentokrát to dotáhneme do konce, jen se mi zdá nějaký prťavý na 6+4 - 5 mm,ale snad je to ok
.
@Týna98 vykašli se na ně, nestojí ti to za nějaký problém s mimi. Já jsem od včerejška taky doma a chce mě nechat do konce 1.trimestru, to asi zvládnu
.
@VeroNika666 jeee tak paráda, to je super
cipky ti závidím
tak snad ti pomůžou ![]()
Tak dnes konečně první kontrola u doktorky. Mám docela strach. ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem dnes 7+4 a termín mám zatím na 16.11.
mimco je první a dlouho jsme na něj čekali - snažili jsme se přes dva roky, pak jsme šli na ivf, to nevyšlo a teď u druhého ivf nám to konečně vyšlo
Od cca 6tt mi je blbě ale dnes mi přijde že to docela ustalo, tak snad je vše ok..Mate to taky tak někdo?
@Lalady ahoj
tak paráda, ze vám to vyšlo!
dneska je lip a zitra bude zase hůř, neboj
mě vychází termín na 15.6. ![]()
@Kariss že jo, ja se uklidnuji tím že to je určitě normální ale teda jsou to nervy! Snažím se nesledovat ale je to těžký
Ty jsi asi myslela 15.11. vid
tak to máme těsný! A taky čekáte první? ![]()
@Lalady sem blba
s dcerkou jsem měla termín 15.6., tak asi ze zvyku sem to napsala
jojo 15.11. máme doma 9 měsíční holčičku, takže druhé ![]()
@Kariss ahaa jee to je paráda, to je budete mít kousek od sebe, to bych si taky přála
a obě přirozeně? ![]()
@Lalady jojo obě se povedly i docela rychle. První na třetí měsíc a druhy na první ![]()
@Lalady to nemusíš! Hlavně ze vám to vyšlo, moc držím palce, aby jste to dotáhli do konce ![]()
@Kariss dekuju!! Věřím že to dotahneme, ale teda jsou to nervy! Ale to mě už takhle čeká asi cely život ze ![]()
@Kariss Ahojky tak to mám za sebou. Už
tlouklo , ale říkala,že je mimi moc malé
podle poslední ms. Další kontrola 23.4 a mezitím na krev a objednat genetiku a screening