Poradna duly
Jana Čurdová
@Mistul píše:
@Renca25 budu držet palečky a dej hned vědět jak jsi to vše zvládla.
Děkuji určitě budu informovat a i tobě přeji hodně štěstí😉
já byla u dr. poprvé v pátek 7+6tt, tentokrát vše ok, dnes už jsem byla na krvy, další kontrola tedy až 29.4 a 3.5 už jsem objednaná na NT+, blbě mi naštěstí není, ale zima i v pravé poledne na slunci kde je 20 stupňů a jsem dost unavená, ale to jsem byla při každém těhotenství,jelikož doma máme dvě holky, tak bych ráda v květnu slyšela, že je tam tentokrát ten kluk
podle stáří krve mi to vychází tak uvidíme ![]()
@stiskoch to je skvělé, že je všechno v pořádku! Jen tak dál. Jak je to s tím stářím krve a pohlavím dítěte? To by mě zajímalo ![]()
Ahoj holky dnešní kotrola proběhla dobře měla jsem krev v moči ale prý to nic není. Podle utz. Jsem 8+1 vše v pořádku srdíčko bilo i průkazku jsem dostala.
dnes mě bolí břicho ale snad je to jen roztahovani dělohy.
jinak by mě průkazku nedala ![]()
@Kariss píše:
@Renca25 jeee to už začíná vypadat jako clovicek![]()
![]()
![]()
Ano už jde poznat hlavička dole a tělíčko foto se mě špatně otočilo
![]()
Ahoj holky.
Jsem tu úplně nová. Celou dobu jsem si tady jen četla diskuze. S přítelem jsme se snažili o miminko a zadarilo se hned druhý měsíc. Minulý týden jsem byla u dr. a teda trochu mě vyděsila. Podle MS jsem měla být 6 týden, ale podle ultrazvuku jsem 5. Prý jsem mohla klidně otěhotnět o týden později. Měla jsem poslední půlrok rozhazenou MS. Mám za sebou už jedno neprosperujici těhu, tak se bojím. Ale dr. říkala, že to vypadá rozhodně líp, než předtím. Ani mi předtím nebylo tak blbě a ani mě tolik nebolelo břicho. A rozhodně jsem neměla takové čárky
Teď ve středu jdu na další kontrolu, tak doufám, že bude vše ok. První test jsem si dělala po týdnu zpoždění a poslední dneska. Řekla jsem si, že dal už testovat nebudu
Ještě se moc omlouvám za pár chloupků u těch testů, dávala jsem to na oboustranně lepící pásku ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem byla u doktorky a tehu mi potvrdila, uz bylo videt srdicko
podle ms jsem 7+1 a podle utz 6+1. Rikala, ze je to porad nejake male no… dala mi neschopenku, jelikoz mi dnes mimo jine zacaly tehu nevolnosti a porad trochu spinim. 15. Jdu na dalsi kontrolu, tak doufam, ze me uschopni, nechci byt cely tehu doma. Dnes jsme to oznamili i rodine a vsichni naprosto nadseny a dojaty. Tak snad vse dobre dopadne a nezakrikli jsme to ![]()
@Týna98 děkuji, já jdu na první kontrolu ve středu, tak snad bude taky všechno v pořádku. ![]()
@Renca25 jeee gratuluji moc 😊 už je to človíček 😊 já dneska taky byla jsem 8+2dle menstruace a 7+6 dle ultrazvuku. Úplně jsem se dojala. Miminko vypadalo jak malá želvička 😁bylo otočené zádama 😁 jinak podbřišek mě taky pobolívá 😊