Poradna duly
Jana Čurdová
@Mistul ahoj, a kolikaty den si byla a kolikaty den ti řekla doktorka, ze je miminko staré? Ja byla na kontrole 7+4 a on mi řek, ze miminko vypada na 6+6. A ze je to normalni. Jsou takový mikro milimetry a hned je rozdíl. A jeste vim ze jsem měla ovu trosku dyl asi o tri dny.
Ahoj holky tak se k Vám pridávám
. Dnes jsem byla na kontrole a termín porodu vychází 11.11. . Bobišek byl krásně vidět,pekne se kroutil.
Je to něco nádherného.
. Hned jsem se objednala i na screening. A taky jsem se dozvěděla že s velikou pravděpodobností to bude holčička
je to síla ![]()
![]()
@Tesssa píše:
Ahoj holky tak se k Vám pridávám. Dnes jsem byla na kontrole a termín porodu vychází 11.11. . Bobišek byl krásně vidět,pekne se kroutil.
Je to něco nádherného.
. Hned jsem se objednala i na screening. A taky jsem se dozvěděla že s velikou pravděpodobností to bude holčička
![]()
je to síla
![]()
![]()
Ahoj vítám tě a gratuluji já mám termín 10.11
jak tak brzy víš že to může být holčička?my už holku máme tak bychom chtěli kluka ale hlavně ať je mimi zdravé ![]()
@Mistul píše:
@Kariss Ahojky tak to mám za sebou. Užtlouklo , ale říkala,že je mimi moc malé
podle poslední ms. Další kontrola 23.4 a mezitím na krev a objednat genetiku a screening
To že je mimi malé nic neznamená jen si otěhotněla později ja třeba hned prvni den po ms u mě se mě zdá že zas dost rychle ![]()
@Renca25 píše:
Ahoj vítám tě a gratuluji já mám termín 10.11jak tak brzy víš že to může být holčička?my už holku máme tak bychom chtěli kluka ale hlavně ať je mimi zdravé
Samozřejmě vidět nic nešlo,jen jsem se chytla vět doktorky. ![]()
Podle toho jak vyšel TP podle menstruace a jak podle ultrazvuku. Jestliže se liší a je rozdíl v min.v 5ti dnech bývají to holčičky ,kluci jsou téměř přesní . ![]()
@Mistul mohla být ovulace později! Bude to dobre! Hlavně žádné nervy ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Termín mi dle ultrazvuku na pondělní kontrole zatím vychází na 16.11. Na screening půjdu více jak za měsíc. Do té doby mě žádná kontrola nečeká, tak nevím, jak to vydržím. Jak zvládáte to čekání vy? ![]()
@tony91 mudr to vypocitala na 7+4 a pak řekl a, že je to 7+1 tak to ty máš větší rozdíl. Jsem plasan. Asi díky věku už to vše hrotim.dekuji za podporu
@Kariss děkuji moc za podporu asi to moc hrotim. No nejsem už nejmladší ![]()
@Shimy ahojky to máme termín úplně stejně!
To mě překvapuje že před screeningem nemáš jinou kontrolu, ani třeba krevní testy? Ja mám přijít na kontrolu prespristi týden až budu 10.tyden a pak se objednavat na screening
Mě ubiji i tohle čekání, natož nějaké delší
Čekáte první mimco?
@Lalady jj, ještě jsem objednaná na krev na 25.4. a při té příležitosti se budu objednávat na ten screening. Ale budou mi jen brát krev, žádný ultrazvuk, tak už jsem teď na nervy, aby bylo do té doby vše v pořádku. A ano, čekáme první. A ty? ![]()
ahoj holky, mohu se k Vám přidat?:-) Dle UTZ termín 19.11. I když jsem na začátku těhu, už jsem si stihla zažít pár šoků, teď v pondělí 1.4., že doktor nic neviděl - jen gestační váček a já už po zkušenosti s jedním ZT mimi už oplakala a pak následně, po kontrole 4.4 druhý šok, kdy mi u Apolináře tvrdili, že teda nejen že vše je v pořádku, ale dokonce jsou tam dvě srdeční akce a dvojčátka
no, nakonec to probrali s doktorem, co měl službu, jako supervisor a zjistili že to byl nějaký stín na UTZ a že teda je tam jen jedno embryjko. Jak to prožíváte Vy? To čekání od jedné kontroly k druhé v tom 1. trimestru je vážně masakr… ![]()
@queen_of_maybe Ahoj,tak to sis teda dala,to mě mrzí .
Já se snažím na nic zlého nemyslet ,koukat dopredu optimisticky, a nenechat se jen tak nekym rozhodit ,zkrátka verit v dobré
..Ale chce to sílu
![]()
@Tesssa děkuji za podporu
snažím se věřit a taky se snažím být co nejvíc vpoho, ale to pondělí mi trošku dalo zabrat. Nicméně, už jsem si řekla, že se nesmím nechat tak rozhodit. Tentokrát to chtělo jen lepší ultrazvuk ![]()
Příspěvek upraven 05.04.19 v 20:29
@queen_of_maybe
Tyjo, někdy ty doktoři umějí úplně zbytečně člověka rozhodit. Ale hlavně, že je to nakonec na dobré cestě. Kdy tě čeká další kontrola? Mě to čekání taky dost ubíjí, ale budeme to hold muset vydržet ![]()