TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
14.4.19 09:42

@queen_of_maybe Jé, super že máš stejný termín! Pak napíšu co ta štítka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
14.4.19 17:57

@Mistul napsala jsem ti zprávu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 17:16

Ahoj, ráda bych se k Vám také přidala.. my máme s Drobečkem zatím TP 9.11., tak uvidíme o kolik se nám to ještě posune.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
15.4.19 17:40

@Terezka 198 jsme stejně :) Gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 19:29

@Vrabuska jee, to je fajn, spřízněná dušička.. a kolikátý mimisko čekáš? První kontroly už máš všechny za sebou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
15.4.19 20:20

@Terezka 198, třetí a žádnou kontrolu ještě nemám. Věřím, že je vše ok a půjdu si až pro průkazku po 12 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 20:54

@Vrabuska teda, tak to jseš dobrá.. :palec: to bych já nedala.. ale tak, každý máme za sebou něco jinýho, viď.. jinak také gratuluji :)

Mohla bych poprosit také o přidání do uzamčené skupinky, co je tu odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
15.4.19 21:30

@Terezka 198 určitě si pozadej a pojď k nám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.19 08:27

Tak se přidávám. První těhotenství. TP 7.11. Dotor říkal že to sedí dle menstruace i dle velikosti plodu na UTZ. Dle první prohlídky všechno OK. Pristi týden mám jit na krev a ten další na prvotrimestrální screen. Jsem zvědavá ale zároveň mám i dost velký strach. Kolem mě pořad slýchám o zamlklých těh. samovolných potratech atd. I tu to číst občas je fakt na hlavu… člověka to akorát vyděsí se mi zdá. Tak uvidíme no. Snad bude vše OK.
PS. vlakládám pod Anonymem protože v mem okolí je tento portál velmi oblíbeny, a já zatím netoužím se do toho prvního screenu s někým o tuto radostnou zprávu dělit. Snad chápete…

• Citovat
  • Upravit
16.4.19 08:57

@Vrabuska už jsem žádala dvakrát, tak už nás snad někdo přidá.. a nebo taky ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
16.4.19 09:13

@Terezka 198 ona tam zakladatelka zas chvíli nebyla, tak hned jak se objeví vás určitě přidá holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.4.19 09:33

@Kariss to budu ráda 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
16.4.19 10:01
@Anonymní píše:
Tak se přidávám. První těhotenství. TP 7.11. Dotor říkal že to sedí dle menstruace i dle velikosti plodu na UTZ. Dle první prohlídky všechno OK. Pristi týden mám jit na krev a ten další na prvotrimestrální screen. Jsem zvědavá ale zároveň mám i dost velký strach. Kolem mě pořad slýchám o zamlklých těh. samovolných potratech atd. I tu to číst občas je fakt na hlavu… člověka to akorát vyděsí se mi zdá. Tak uvidíme no. Snad bude vše OK.
PS. vlakládám pod Anonymem protože v mem okolí je tento portál velmi oblíbeny, a já zatím netoužím se do toho prvního screenu s někým o tuto radostnou zprávu dělit. Snad chápete…

Úplně ti rozumím, ja čekám taky první a taky mě vsechny ty příběhy o potratech děsí..teď jsem asi víc v klidu už, proste věřím že to bude ok, ale stejně všechny tyto příběhy preskakuji protože jinak bych se asi zbláznila :D zkus se nebát, věřit a když nemáš žádné potíže tak to bude určitě ok! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.19 11:18

@Kariss díky moc za info 🙂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.4.19 14:50

Ahoj, já první těho. dnes jsem 10+6. Jinak na začátku mě bývalo fakt zle, cely den, ráno i zvracení, o bolesti prsou radši nemluvím. Teď už je to víc jak 10 dní co mě všechno tohle přešlo. Tak nevím… prý nevolnosti zmizí v druhém trim. což ještě nejsem. Tak jen doufám ze je všechno OK. To se dozvím za 14 dnů na vyšetření NT. Nezbývá než si pockat… jak jste na tom vy ostatní? Co se tyče nějakých příznaků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí