Poradna duly
Jana Čurdová
@Kariss píše:
@Kačeees já sem teď u mamky, tak vyvarujeonai me upekla buchtu, co sem chtěla
![]()
![]()
trochu zdravější verzi
ale teď tu zas hekam a je mi zle.. člověk neví, co má jist, když nic nepomáhá..
já ji sladký jen flapjack tyčinky a jinak se snažím vyhnout cokosce atd.. sem tam si dam šáteček, když je chuťale snažím se opatrně.. s malou sem přibrala 16kg a uprostřed tehu sem jedla sladký jako blázen
![]()
![]()
ještě mi po malý zbyly 4kg ale s tím se snad po porodu nějak poperu
Jooo, po porodu to půjde.
vyhodíme ze sebe dítě, vodu a už je o několik kg míň. Zbytek už snad půjde jedna báseň
a kdy mas termín porodu?
@Kačeees no u malý sem vyhodila 6kg hned a zbytek se teda tahnul
hale 15.11. Snad
teď byl špunt nějaký menší, tak uvidíme po velkým utz, co oni na to ![]()
@Kariss píše:
@Kačeees no u malý sem vyhodila 6kg hned a zbytek se teda tahnulhale 15.11. Snad
teď byl špunt nějaký menší, tak uvidíme po velkým utz, co oni na to
Tak super.
já mám dle tabulky (a kalkulačky) 17.11. ale na UTZ dítě vyhovuje spíše o 3 dny později, měla jsem totiž delší cykly. Takže podle UTZ 21.11.
tak uvidíme. A kdy te čeká screen?
@Kariss ahoj dáš pak info jak to probíhalo? Já jdu na screen 9.5. a moc nevím na co se připravit
@D.r.a.n klido dam… ale je to jen velký utz, kde kontrolují ruce, nohy, prsty, prosvicuji šíji a možná nos kvůli down. syndromu atd… je to už i přes břicho řekla bych od toho 12 tydne
jen lezis a budeš koukat na prcka ![]()
@Kariss píše:
@Kačeees tak to máme hodně podobně7.5. Jdu
ty?
Já 14.5.
jdeš tam s partnerem?
doktor mi ani neřekl, jestli si ho tam mám vzít s sebou nebo ne ![]()
@Kariss já to mám zároveň i s odběrem krve. No jsem zvědavá
někde jsem četla, že někde dělají přes břicho spolu s vnitřním
@Kačeees já jdu s manželem. Dokonce mi to řekla i sestřička, když jsem se tam objednávala, že si ho mám klidně vzít s sebou. Uvidí prcka poprve. Ještě nemám ani fotku prcka. Ty kontroly byly tak rychlé, že jsem si zapomněla říct o fotky ![]()
Holky a prý už říkají pohlaví pokud se hezky natočí ![]()
@D.r.a.n píše:
@Kariss já to mám zároveň i s odběrem krve. No jsem zvědaváněkde jsem četla, že někde dělají přes břicho spolu s vnitřním
@Kačeees já jdu s manželem. Dokonce mi to řekla i sestřička, když jsem se tam objednávala, že si ho mám klidně vzít s sebou. Uvidí prcka poprve. Ještě nemám ani fotku prcka. Ty kontroly byly tak rychlé, že jsem si zapomněla říct o fotky
Holky a prý už říkají pohlaví pokud se hezky natočí
Ahaa, to já už mám od úterka odběr za sebou naštěstí
špatně to snáším
to by bylo super, kdyby se krásně natočilo ![]()
@Kačeees píše:
Ahaa, to já už mám od úterka odběr za sebou naštěstíšpatně to snáším
to by bylo super, kdyby se krásně natočilo
To se odebírá krev znovu. Klidně si chlapa vemte, je to takový podrobnější utz co trvá dýl a pěkně se tam kouká na všechno, tak aspoň bude na co koukat. Muž se mnou u prvního chodil na všechny utz, Ted byl jen minule a teď nepůjde, nemůže si zase pořád brát volno. Sice tam tak hezky sedí a kouká, ale prej si tam přijde zbytečný ![]()
Bydlím v Německu a tady se hodně věcí platí, jako toxoplazmóza a tenhle screening stojí cca 3-5 tis.
samozřejmě to není povinné y ale já jdu, už jsem stará a bojím se
Příspěvek upraven 28.04.19 v 21:46
@pikola píše:
To se odebírá krev znovu. Klidně si chlapa vemte, je to takový podrobnější utz co trvá dýl a pěkně se tam kouká na všechno, tak aspoň bude na co koukat. Muž se mnou u prvního chodil na všechny utz, Ted byl jen minule a teď nepůjde, nemůže si zase pořád brát volno. Sice tam tak hezky sedí a kouká, ale prej si tam přijde zbytečný
Cožeee? Zase krev?
to snad ne
vždyť mi řekli, že to co teď vzali ( a pro me toho bylo hooodně ), tak to je z důvodu toho screenu. Ale screen budu mít odpoledne a budu normálně po jídle a tak, nejsou ty výsledky pak blbé, když na tyhle odběry jsem musela přijít hladová?
@Kačeees píše:
Cožeee? Zase krev?to snad ne
vždyť mi řekli, že to co teď vzali ( a pro me toho bylo hooodně ), tak to je z důvodu toho screenu. Ale screen budu mít odpoledne a budu normálně po jídle a tak, nejsou ty výsledky pak blbé, když na tyhle odběry jsem musela přijít hladová?
Tak jestli ti říkali, že už bylo minule. Nalačno se nemusí, to se chodí až pak na cukrovku
@pikola píše:
Tak jestli ti říkali, že už bylo minule. Nalačno se nemusí, to se chodí až pak na cukrovku
Ono to bylo tak. Ptal se mě, zda budu chtít screen, říkám že ano. Tak řekl, že je potřeba krev a pak se to bude dělat. Takže na první poradně mi vzali tu krev (prý kvůli screenu) a pak řekl, že příště jen screen a peníze s sebou.
@Kačeees @pikola podle mě to už znovu neberou. Buď to udělají na 2× (krev a pak utz) a nebo zaráz..aspoň tak mi to řekl můj doktor. Tím že to nemám na screen až takový kousek tak mi to udělají vše zaráz. Tad nemusíš být na lačno. Na to jsem se při objednání ptala. Zděsía mě představa být do 10h hlady
jinak s tou krví mi povídej. Vidím jehlu a skládám se
@D.r.a.n @Kačeees - já su bývalá darkyne krve, mě jen tak něco nepolozi
Ale je pravda, že poslední roky mám hraniční tlak a co jsem tehu, tak mi klesl, tak snad se neslozim, zvedat velrybu není sranda
Tlak mi dělají ledviny, proto už nesmím darovat, tak se trochu bojím, aby to tehu ustaly v pohodě. Musí, jsem jim porucila ![]()