TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
8.5.19 17:27

@Pavlyynka mně to řekl na kontrole v pátek a tenkrát jsem byla zrovna 9+6tt.. No tak aspoň, že jsem to takhle stihla :lol: a jak je…? Já se dneska zatím docela držím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.19 17:45

@Míší87 me minule utery a taky 9+6 dle utz a dle MS 10+3. Dnes je to zatim nejlepsi asi za cely mesic. Dokonce jsem mela teply jidlo a neslo ven :potlesk: musim fakt kazdy 2 hodiny jist jinak se mi dela spatne. Ale furt mi vadi ruzny pachy. Snad to uz bude lepsi. Jedeme na dovcu v patek. Tak to fajn, ze je ti lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
8.5.19 19:46

@Pavlyynka tak to gratuluju. :mrgreen:. Já taky dnes zatím bez.. Ale ještě není konec dne 😃 :mrgreen: my měli jet 12.5 ale prdime na to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.19 20:34

@Míší87 noo to je taky pravda ale neni mi ani zle tak věřím, že to dnes bude bez :D a kam jste měli jet? My máme zaplacené Tatry, tak snad to přežijí, žádný velký túry to nebudou teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.5.19 09:52

Zdravím :), pokud nevadí, tak se tady k Vám přidám :). Všem budoucím maminkám gratuluji. TP mám 17.11, v úterý jsem byla na screeningu vvv a zítra si volám na výsledky. Dle p. Doktorky je vše v pořádku, nosní kůstka je viditelná a šíjové projasnění 0.8mm. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35771
9.5.19 09:53

Tak se mi vrátila chuť k jídlu, takže už mám kilo nahoře :P dneska jdu pro výsledky screeningu, tak mi držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.5.19 15:56

@pikola Napiš pak jak všech o dopadlo ;), výsledky máš rovnou po ultrazvuku, nebo už byl a výsledky se dostávají později? Mně to čeká v pondělí, tak ať vím s čím počítat.. Držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35771
9.5.19 16:52

Tak výsledky nic moc, 1:125 takže jsem si nechala radši udělat další test a uvidíme. Jsem z toho taková nějaká, vůbec jsem nečekala, že by to mohlo být špatné, ale pravda už jsem stará. Takže dnes další test a uvidíme za 14 dní až přijdou výsledky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.5.19 17:42

@pikola a co to znamená? A já si myslela, že rovnou na screeningu řeknou, že jestli je to ok nebude ne. To jako krevní testy ti nedopadly dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35771
9.5.19 17:57
@Pavlyynka píše:
@pikola a co to znamená? A já si myslela, že rovnou na screeningu řeknou, že jestli je to ok nebude ne. To jako krevní testy ti nedopadly dobře?

Je to kombinace obojího (krve a utz) a ve výsledku se udělá průměr a vyjde ti riziko. Screening vyšel podle mě ok, i když tam ve výsledku nemám napsanou nosní kůstku, ale ono sebou hrozně mlelo. Prostě vyšlo vyšší riziko, tak si chceme být jistí dalším testem. Nechala jsem si udělat Prenascan tak uvidíme. Vyšel mi teda zle jen ten na downa, ten druhý je ok

Příspěvek upraven 09.05.19 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
9.5.19 17:57

Ahojky holky :) dneska jsem byla na krvi na screening, měla jsem být 11+1, ale mimi dohnalo tu ztrátu oproti MS, takže jsem 11+3 a udělal mi rovnou komplet screening i s ultrazvukem ;) výsledky prý budou za týden, ale bude volat jen když bude něco špatně, tak doufám, že nezavola :oops: @pikola Budu držet pěsti, ať vše dobře dopadne :hug: mě ty hodnoty nic moc neříkají, ale snad to bude dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.5.19 18:09

Ahoj holky..tak dnes jsme byli s manzelem na screeningu. Brali mi krev + utz a mam si zitra zavolat na vysledek. Doktorka rikala, ze nosni kost krasna, srdicko ma 2 chlopne a krasne bije. Pocitala prsty, divala se na oci, ret kvuli rozstepu a dokonce na 70% vime pohlavi. Utz nam jen chvalila tak krev snad bude v poradku. Zitra jdu na vstupni prohlidku ke svemu doktorovi a slibil mi i prukazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35771
9.5.19 18:13

@Anet131 ty výsledky znamenají, že jedno dítě se stejnými výsledky ze 125 byl v tomto případě postižené. Prostě možnost 1:125 že mu něco bude. Čím vyšší číslo tím samozřejmě lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.5.19 19:34

@pikola já byla na krvi dnes a screening za 14 dni. Tak hlavně aby bylo vše v pořádku a když ne aspoň, že se dá na všechno přijít i tak brzy. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.5.19 21:17

@pikola Tyjo, to mě mrzí. Třeba to nebude tak horký ale.. uvidíš z dalších testů. Kdyby ti někdo řekl že 1:125 vyhraješ milion tak tomu taky nevěříš že to vyjde, tohle bude stejný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí