Poradna duly
Jana Čurdová
@pikola a v kolikatym jsi, že už se ti vrátila chuť k jídlu? Já ten den vyhlizim jak Vánoce.. Už jsem ze zvracení unavená… A neboj.. Další výsledky budou určitě ok ![]()
@Pavlyynka v Tatrách jsme byli v únoru a bylo to úžasný.. Byli jsme i na Lomnickym stite a vyšlo nám skvělé počasí
teď jsme měli jet do špindlu na 4 dny.. Ale jelikož jsem na PN a musela bych stejně dodržovat vycházky, tak je to na prd ![]()
@Míší87 no jelikož se mi udělalo trochu líp tak jsem pnku ukoncila. Ranní nevolnosti stále jsou ale odpo už to je lepší. I se začíná vracet chuť k jídlu i my nějaký jídla už voní
ale tak si přeju aby to už uplne skončilo. No jsem zvědavá na tu cestu 9hodinovou. A tobě je pořád celý den zle?
@Míší87 píše:
@pikola a v kolikatym jsi, že už se ti vrátila chuť k jídlu? Já ten den vyhlizim jak Vánoce.. Už jsem ze zvracení unavená… A neboj.. Další výsledky budou určitě ok
Dneska 14+1 takže 15tt
@Pavlyynka no celý den ne, jen chvilkove… Ale to pak stojí za to… Já mám PN hlavně kvůli tomu, že jsem dělala noční víš ![]()
@Míší87 no já proto, že už mi bývalo čím dál hůř a v praci jsem to nedávala páč stojím celou směnu.
@Pavlyynka já sice sedím, ale o nocnich mi bylo dost zle a nechtela jsem nic riskovat
tak si užijte Tatry, fakt je to krása ![]()
Tak testy dopadly v pořádku, čekáme zdravého kluka. Manžel je z toho úplně hotový, já tu brečím radostí ![]()
@pikola to je krásné! Gratuluji
Můžu se zeptat v kolikátém týdnu jsi byla, že ti řekli i pohlaví?
![]()
@pikola tak to je krásná zpráva
. Náš to čeká příští čtvrtek.
@Monikaxi píše:
@pikola to je krásné! GratulujiMůžu se zeptat v kolikátém týdnu jsi byla, že ti řekli i pohlaví?
![]()
Pohlaví mi řekli z genetického testu z krve. Jinak někdo to pozná i na tom prvním screeningu na utz, ale není to na 100% jinak jasné to bývá kolem 20tt. Prý se líp pozná kluk jak holka. U nás to vidět nebylo.
@Míší87 píše:
@pikola tak vidíš, moc gratuluju![]()
Díky, upřímně takhle naměko jsem už dlouho nebyla. Musím zatukat, ale zdravotní problémy se nám s první naštěstí vyhýbají a o to víc mám z toho respekt. Tak snad to bude ok do konce. Kamarádce se zkracuje čípek a musí jen ležet ![]()
@pikola no tak to má kámoška na prd
ale musíš věřit, že bude vše ok a chápu, že máš radost
mně to čeká příští středu screening a pro výsledek krve jedu v pátek a taky doufám ![]()