Poradna duly
Jana Čurdová
@Stitch 2019 píše:
Dnes jsem měla další kontrolu a zatím vše ok. Jak tady píšete ty nevolnosti.. já mám pořád trochu únavu. Na to že od 17h večer už nic neudělám jsem si už skoro až zvykla.. od žaludku je mi blbě když málo jím. Nemám pocit že bych se nějak cpala, malé porce častěji. Ale dost jsem přibrala a cítím se fakt děsně.. asi i kvůli tomu že jsem musela vyřadit silové sporty - squash a kruháče. Teď mám depku že budu úplná koule! Přibraly jste některá? Ale samozřejmě myslím hlavně na mimi ať je zdravé
Ahoj. Já jsem teď na začátku 12 týdne a přibrala jsem od prvního UTZ (cca 6 tyden) 2,5 kg a doktor už měl řeči, že mě jako nechce urazit, ale abych se krotila s jídlem, protože v druhé polovině těhu už to půjde nahoru samo a ve velkém. Tak jsem se cítila jako blb.
![]()
@Kačeees to nevim co bych mu na to řekla..
Můj je naštěstí v pohodě, spíš to řeším já. Já nabrala aspoň 2 kg úplně na začátku, měla jsem pořád strašnou žízeň ale nijak víc než dřív jsem nejedla, tak to byla prostě voda a od té doby teď do pulky 11 tydne ještě dvě, protože si dělám ovocný a zeleninový svačinky aby mi nebylo blbě a jím co dvě hodiny. Nemám prostě skoro nikdy hlad. Ale už mi bývá líp tak to omezím a snad se to zastaví na chvíli..
@Kačeees Já jsem teda na konci 9.týdne a nepřibrala jsem nic
ale spíš jsem zhubla skoro 4 kg a vzhledem k mojí nízký váze z toho hubnutí nejsem moc nadšená
bojím se aby to miminku nějak neškodilo ![]()
@Stitch 2019 - jen vsuvka, v prvním trimestru nám zhruba o 2 litry přibývá krev, tak by si to možná doktor měl ze školy pamatovat a nechat si kecy o prezirani ![]()
@Dee10 píše:
@Kačeees Já jsem teda na konci 9.týdne a nepřibrala jsem nicale spíš jsem zhubla skoro 4 kg a vzhledem k mojí nízký váze z toho hubnutí nejsem moc nadšená
bojím se aby to miminku nějak neškodilo
Mě nebylo moc špatně. Skoro vůbec, ještě jsem ani jednou nezvracela, jen občas mám těžko na žaludku. Takže proto u mě žádný úbytek. Jenže právě takové holčiny co zvrací, posouvají tu statistiku přibírání a já pak vypadám jako nějaký extra jedlík.
Což si můj Dr. asi neuvědomil. ![]()
@Kariss píše:
@Kačeees já zvracela a stejně mám +2kg, takže klídek![]()
![]()
![]()
(12tt)
A jak si to jako můžeš dovolit
(sranda)
On mi to ještě řekl tak blbě. Já vím, že byly Velikonoce a všechno moc chutná, ale nemusíme papat všechno. Máte 2 kg nahoře a prostě v deuhé polovině těhu už to neovlivníte, ale nechci vás samozřejmě nijak urazit
![]()
@Stitch 2019 děkuji. No jejej, užívám si to plnými doušky
.Snad už bude brzy líp
![]()
Holky mně bylo hodně zle jen týden a to v 7tt.. pak už jen těžko, ale už jsem aspoň jedla
od toho cca 9tt do tohoto víkendu jsem se cítila úplně skvěle no a tento víkend nevím co se děje
v pátek podruhé za celé těhotenství
pak jen asi tuna kamení v žaludku, ale celý víkend strááášná únava (hlavně po jídle) a dnes jsem nebyla schopná ani uvařit jak se mi točila hlava
ještě že mám tak super manžela, který to zvládá i za mě
jsem teď 11tt a jsem zvědavá co bude dál..
@Kačeees to je vejr
jako váhu neřeším… co přiberu, tak dam pak zase dolu
kamoska je v 18 týdnu a má nahoře 20kg a doktor ji neřekl ani prd
![]()
@Kariss píše:
@Kačeees to je vejrjako váhu neřeším… co přiberu, tak dam pak zase dolu
![]()
kamoska je v 18 týdnu a má nahoře 20kg a doktor ji neřekl ani prd
![]()
Ten můj je možná zatížených na váhu, tak to moc hrotí
ale snažím se teď jist extrémně zdravě a chodím se i hýbat, tak jsem zvědavá kolik budu mít za ty 3 týdny na váze. Snad se to bud nepohne nebo budu alespoň o kilčo lehčí, abych mu dokázala, že nejsem taková velrybka jak si myslí ![]()
@Kačeees tak já nedělám nic a jim co chci
jen se neprejidam
ikdyz dneska sem se 2×prezrala rajčat s mozzarelou
na tom fakt ujizdim
stále čekám až mi bude dobre a budu moci najet hlavně na zeleninu a ryby jako dřív… teď mi to nevoní ![]()
@Kariss píše:
@Kačeees tak já nedělám nic a jim co chcijen se neprejidam
ikdyz dneska sem se 2×prezrala rajčat s mozzarelou
na tom fakt ujizdim
stále čekám až mi bude dobre a budu moci najet hlavně na zeleninu a ryby jako dřív… teď mi to nevoní
To já mám dneska nějak těžký žaludek, tak jsem se snazila pravidelně, ale snedla jsem toho málo a hlavně žádné sladkosti ani žádné blbiny, ani na to nebyla chuť. Dnes je divny den.
Ale rajčata s mozzarelou není vůbec špatná volba
to já se těším, že si zitra úspěchu v troubě lilek s parmezánem.
ale dneska už nic nechci,
Přes týden mám jídlo v práci naštěstí, protože mě teď vařit moc nebaví
jen dneska jsem navařila, ale bylo to výborné, i chlap se oblizoval
tak aspoň něco
@Kačeees já sem teď u mamky, tak vyvarujeona
i me upekla buchtu, co sem chtěla
trochu zdravější verzi
ale teď tu zas hekam a je mi zle.. člověk neví, co má jist, když nic nepomáhá..
já ji sladký jen flapjack tyčinky a jinak se snažím vyhnout cokosce atd.. sem tam si dam šáteček, když je chuť
ale snažím se opatrně.. s malou sem přibrala 16kg a uprostřed tehu sem jedla sladký jako blázen
ještě mi po malý zbyly 4kg ale s tím se snad po porodu nějak poperu ![]()