TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.4.19 20:35

@Shimy no právě. na další kontrolu jsem objednaná k doktorovi 15.4, asi bych tam nemusela úplně jít, když mi to teď potvrdili v nemocnici, ale asi si tam skočím. A Ty jdeš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.4.19 20:42

@queen_of_maybe Právě že až 25.4. na krev a pak až screening. Tak jsem z toho nervózní, že to bude taková doba. Být tebou, tak bych šla, když už jsi objednaná. Ale zas na druhou stranu, aby tě zase nerozhodil… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.4.19 20:49

@queen_of_maybe ahoj ti doktoři to umí pěkně zamotat. Nepřemýšlela jsi nad jiným doktorem?s lepším ultrazvukem. Ja jsem 8+5 kontrola 24. 4 a pak screening ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 20:50

@Shimy no po měsíci je to celkem dlouhá doba, ale tak pokud vše vypadalo v pořádku, tak si myslím, že možná není úplně nutné chodit na kontrolu, pokud nemáš žádné potíže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 20:54

@Renca25 no, přemýšlím nad jiným doktorem popravdě řečeno. trošku mne překvapilo, že se jedná o soukromou ordinaci s celkem vysokými poplatky jak za gyn, tak pak zvlášť za těhu -takže asi proto mne rozhodilo, že nic neviděl a okamžitě jsem si to spojila s tím nejhorším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.4.19 21:01

@queen_of_maybe Na pondělní kontrole to vypadalo ok, jen bylo mimi o trošku menší než dle termínu MS, ale prý vše v normě. Jinak se cítím tak nějak standardně. Dnes mě trochu pobolívá v podbřišku, ale to by snad mělo být normální. Ty budeš mít tedy toho 24.4. kontrolu včetně utz a pak screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.4.19 21:07

Tybrdo to já tam teď jsem dost často ..byla jsem včera ,znovu jdu za týden potom zase 2.5. a 10.5 . screening . Se s prdouskem pekne seznámím. Jinak v podbřišku mě taky poboliva ,to k tomu patří a prudký pohyb to je úplně něco 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 21:13

@Shimy já mám jen ten termín 15.4 u gynekologa:-) na dalším jsme se nedomlouvali. jinak co se příznaků týče, pobolívá mne břicho jak před MS, mám žaludek jak na vodě, hlavně teda ráno po prvním jídle, motá se mi hlava a prsa, ty cítím snad ze všeho nejvíc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.4.19 21:30

@Tesssa A máš nějaké obtíže, že chodíš tak často? A kolikátý jsi teď týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.4.19 21:33

@queen_of_maybe Přesně, prsa cítím úplně od začátku. A s nevolnostma je to jak kdy. Jeden den nic a jindy zase celý den žaludek jak na vodě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.4.19 21:42

Nene obtíže nemám žádné,paní doktorka je
dost pečlivá ;)
Jsem 8+5 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.4.19 22:00

@queen_of_maybe. No to ja bych to rači změnila je fakt divné říct že nic nevidí a hned za tři dny zas dvojčata? A pak se museli poradit aby zjistili že je jen jedno ?to mě hlava nebere a ještě za to platit to by mě ani nenapadlo :D jen můj názor hlavně ať jste zdraví a ať tě už neplaší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.19 08:58

@Renca25 To byly zkušenosti z dvou rozdílných pracovišť. na té soukromé gyndě doktor nic neviděl, ještě řekl, že prý je to absolutně ok, že nic nevidí (mi to teda v 6+6TT moc vpoho nepřišlo). A u Apolináře, což je asi jedna z těch lepších porodnic v Praze, zase řešili zda dvojčata a nebo ne. asi to prostě není tak exaktní, což chápu, takto na začátku, ale otázka je, zda teď hledat doktora s lepším UTZ, když jak říkám, soukromá ordinace, celkem dobře hodnocená (ke stejné firmě spadá i celkem známé IVF centrum) a vidíš…doktor nic neviděl. no někdy nechápu… :think: ale tak říkám si, hlavně že to je nakonec na dobré cestě… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
6.4.19 12:16

@stiskoch gratuluji, vychází mi úplně stejný termín jako tobě. Cekam 3ti, k dr jsem ještě nešla, chystám se po 12 tt. Prostě vím, že vše musí být v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.4.19 15:45

@queen_of_maybe. Ano hlavně že je vše v pořádku ;) napiš jak bylo na další kontrole :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí