TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
1.4.19 21:41

@stiskoch tak snad vám vyjde chlapeček 😍 můžu se zeptat, jak to myslíš podle stáří krve? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.4.19 21:44

@Klimeska11 doufám, že vše bude v pořádku 😊jsou to teda obrovské dálnice 😊 jinak se nedivím, že si tolik testovala byla jsem na tom úplně stejně 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.4.19 21:45

@Týna98 jee moc gratuluju k fazolce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.4.19 21:52
@Kamča 92 píše:
@Renca25 jeee gratuluji moc 😊 už je to človíček 😊 já dneska taky byla jsem 8+2dle menstruace a 7+6 dle ultrazvuku. Úplně jsem se dojala. Miminko vypadalo jak malá želvička 😁bylo otočené zádama 😁 jinak podbřišek mě taky pobolívá 😊

Moc děkuju taky gratuluji krásná fotečka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
2.4.19 06:34

@Kamča 92 Zítra tam jdu, tak mám trochu nervicky. Já si už připadala jak blázen… Pořád jsem dělala ty testy a zkoumala, jestli není náhodou čárka světlejší :zed: a ty si na tom jak? Moc jsem vaše předešlé diskuze nezkoumala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
2.4.19 06:57

@Kamča 92 Kami, našla jsem na internetu takovou tabulku, kde si najdeš svůj věk v den oplodnění a věk partnera a oni by Ti to mělo ukázat, jaké bude pohlaví. Nicméně zkoušela jsem to tam aplikovat na naše již narozené děti a ani jednou nevyšlo, takže těžko říct, jak to vlastně funguje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.4.19 08:06

@Klimeska11 tak hodně štěstí dneska 😊pak dej vědět 😊 uvidíš, že to dopadne dobře. My jsme po IVF a hned první vyšlo teď jsem 8+0. Už jsem byla 2× na ultrazvuku. Je to ten nejkrásnější pocit😊jen pro představu, takhle jsem bláznila s testama já 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.4.19 08:09

@WojKa aha 😁to zkusím taky najít ze srandy. Doufám, že nám řeknou pohlaví na tom skreeningu ať už můžu nakupovat vybavičku. Hrozně se na to těším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
2.4.19 08:11

@Kamča 92 tu tabulku asi brát s rezervou. A jinak mojí tetě před pár lety celé těhotenství tvrdili, že bude na sto procent kluk a nakonec se narodila holčička. U nás to tedy vždycky doktoři trefili. :) Cca kolem toho 20tt mi vždy tvrdili celkem jistě, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
2.4.19 08:45

@Kamča 92 Ty jo, tak teď hodně koukám na tvé testy:D. Máš je krásně seřazené👌 Já jdu k dr. až zítra, tak pak určitě napíšu, ale narovinu říkám, že jakmile to nebude ok, tak to asi už nepreziju. Můžu se tě jen zeptat, co přesně znamená IVF? Vím, že to vám pomáhají doktoři, ale jinak o tom moc nevím. Každopádně moc gratuluji a ať se miminku daří :kytka: Myslím si, že až uvidím srdíčko, tak to tam semnou sekne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
2.4.19 11:06

Tak jsem dnes byla odevzdat PN v praci a vedouci to vzal v pohode, ale teda kolegyne. Ty se semnou skoro nebavily a jsou nastvane, ze budou muset delat praci za me. :( Kolegynim jsem to jeste nerekla, ze jsem tehotna, ale pry to uz stejne vsichni vi :nevim: tak jsem z toho docela nastvana a smutna, jelikoz se tam ted urcite rozjedou drby a az se vratim, tak to bude pekne neprijemny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
2.4.19 11:14

@Týna98 Ježíš a o co jim jde? :zed: :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
2.4.19 13:05

@Týna98 Ahoj. Nechápu tvé kolegyně v práci. Jsou neprejicne. Nicméně se na to vykašli. Když to čtu, tak vidím jaké mám v práci štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.4.19 14:06
@Týna98 píše:
Tak jsem dnes byla odevzdat PN v praci a vedouci to vzal v pohode, ale teda kolegyne. Ty se semnou skoro nebavily a jsou nastvane, ze budou muset delat praci za me. :( Kolegynim jsem to jeste nerekla, ze jsem tehotna, ale pry to uz stejne vsichni vi :nevim: tak jsem z toho docela nastvana a smutna, jelikoz se tam ted urcite rozjedou drby a az se vratim, tak to bude pekne neprijemny. :zed:

Kolegine jsou jen závistivé já bych se zatakovíma už ani nevrátila a našla bych si rači jinou práci mají ti to pořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
2.4.19 14:49

@Kariss jde jim asi o to, ze kazda delame svou praci jinak, takze se v tom asi nevyznaji no a maji diky tomu vice lidi a vetsi frmol… @Renca25 no ja se chci vratit jeste v dobe tehotenstvi, nechci byt cele tehotenstvi doma, chtela jsem pn jen nez mi skonci nevolnosti a treba zacatkem druheho trimestru bych se vratila. I kdyz jestli me budou takhle pomlouvat a stvat, tak se tam nevratim. Narok na ppm budu mit i kdybych zustala celou dobu doma :roll: no a po rodicaku se tam urcite vracet nebudu. Ono pracovat na uradu prace neni zadny med a ty penize taky nejsou nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí