Poradna duly
Jana Čurdová
@Týna98 tak to buď ráda
, normálně nefňukám,ale teď jsem zralá na pěst ![]()
@Kariss
mě to úplně trhá
, pořád kňučí a chce být u mě a já to nedávám,jako by chudinka měla blechy ![]()
@VeroNika666 já taky nefnukam a dost vydrzim… ale tahle kocovina mě ničí
![]()
@WojKa já jedu furt jen chleba s pastikou.. nic jiného nezvládnu.. ani vývar mě nepomáhá
dneska sem měla v půl 4 ráno chleba, už sem měla mega hlad
![]()
@VeroNika666 já jsem mega kafař a teď nemůžu kafe ani cítit, ten buřtguláš mě napadl včera, možná si ho dneska uvařím. ![]()
@Kariss holka, já to takhle měla u kluků. Žila jsem na chlebu s paštikou. Ale posunula to o level výš. Večer jsem si to připravila do krabičky, pěkně bez kůrky, ať nemusím nic kousat a v noci, když jsem se náhodou vzbudila k malé nebo jen tak, tak jsem si kousla.
Jo, to byly časy. Možná to zkusím i teď. ![]()
Já jsem po důkladném pozorování přišla na to, že nejhůř je mi, když si lehnu doma a v práci je mi celkem fajn…takže asi budu v práci nonstop. Protože třeba o víkendu jsem si řekla, že budu odpočívat a bylo to hrozný jak mi bylo zle. Jinak nejvíc nezvládám to cestování, to vždycky málem brečím
jo a co se jídla týče, zachraňuje mě cola, bez té bych to nepřežila. A teď jsem přišla na to, že zvládám babybell s rohlíkem
. To je asi tak všechno ![]()
@Kariss v noci mám taky mega hlad! Kolikrát se budím, že je mi zle z hladu
nechápu…
@The_Carrie To bych se asi zbláznila ujídat v noci ( jelikož jsem magor na čištění zubů
).
@Týna98 jsme rádi, ze se bavíš ![]()
@WojKa já doufám, ze to Dneska byla výjimka. Malá nemohla spát, tak sem ji dělala po 3 mliko, ale sotva sem se udržela na nohou, tak sem se najedla..
@VeroNika666 já taky nedokážu spát, když si nevycistim zuby a dneska sem to zapila vodou a spala dal
![]()
jej holky a já taaaaak miluju sladky a pořád a pořád to zkouším a vždycky si potom na tom wecku nádávám,jaká jsem kráva, že vim,jak to dopadne a stejně to do tý pusy dám
![]()
@VeroNika666 já myslím, ze je pro ty zuby horší zvracení než to noční jídlo… ![]()
@VeroNika666 ty jo to já naštěstí vůbec nemám 😊 zatím teda 😁jinak miminku se daří jsem už 7+1 😊 krásné mi bušilo srdíčko broučkovi 😊už máme i první selficko 😂
@Kamča 92 veliká gratulace. Pěkně se to čte, že je vše v pořádku. Já jdu příští týden na první kontrolu v 7+2tt, tak aspoň vím, jak by můj první obrázek(posledního dítka) mohl asi vypadat. Už se těším. Ať se miminku daří! ![]()
Ahoj holky jsem 7+0 už jsem byla u doktorky před dvěma týdny.už bylo i srdíčko slabě.termín mám 13.11.už mám doma holčičku a když to teď porovnávam tak je toto těhotenství jiné než to první není mě zle ale mam akne coz jsem nikdy nemela a jsem nafoukla taky nezvyk. jen se zadychavam při větším pohybu do prace nechodim skončila jsem pritel chtel ať jsem doma.1.4 jdu na krev a moč těším se až mi dá doktorka prukazku nevite kdy to bude?