TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
27.3.19 11:22

@Týna98 tak to buď ráda :-), normálně nefňukám,ale teď jsem zralá na pěst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.3.19 11:23

@Kariss :mrgreen: :mrgreen: mě to úplně trhá :srdce: , pořád kňučí a chce být u mě a já to nedávám,jako by chudinka měla blechy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 11:24

@VeroNika666 já taky nefnukam a dost vydrzim… ale tahle kocovina mě ničí :lol: :lol: :lol:
@WojKa já jedu furt jen chleba s pastikou.. nic jiného nezvládnu.. ani vývar mě nepomáhá :lol: dneska sem měla v půl 4 ráno chleba, už sem měla mega hlad :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
27.3.19 11:29

S váma je sranda, úplně jste mi zlepšily den v práci :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 11:37

@VeroNika666 já jsem mega kafař a teď nemůžu kafe ani cítit, ten buřtguláš mě napadl včera, možná si ho dneska uvařím. :lol:
@Kariss holka, já to takhle měla u kluků. Žila jsem na chlebu s paštikou. Ale posunula to o level výš. Večer jsem si to připravila do krabičky, pěkně bez kůrky, ať nemusím nic kousat a v noci, když jsem se náhodou vzbudila k malé nebo jen tak, tak jsem si kousla. :lol: Jo, to byly časy. Možná to zkusím i teď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.3.19 11:37

Já jsem po důkladném pozorování přišla na to, že nejhůř je mi, když si lehnu doma a v práci je mi celkem fajn…takže asi budu v práci nonstop. Protože třeba o víkendu jsem si řekla, že budu odpočívat a bylo to hrozný jak mi bylo zle. Jinak nejvíc nezvládám to cestování, to vždycky málem brečím :D :oops: jo a co se jídla týče, zachraňuje mě cola, bez té bych to nepřežila. A teď jsem přišla na to, že zvládám babybell s rohlíkem :nevim: . To je asi tak všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.3.19 11:38

@Kariss v noci mám taky mega hlad! Kolikrát se budím, že je mi zle z hladu :palec: :D nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.3.19 11:49

@The_Carrie To bych se asi zbláznila ujídat v noci ( jelikož jsem magor na čištění zubů :-D :-D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 11:56

@Týna98 jsme rádi, ze se bavíš :lol:
@WojKa já doufám, ze to Dneska byla výjimka. Malá nemohla spát, tak sem ji dělala po 3 mliko, ale sotva sem se udržela na nohou, tak sem se najedla..
@VeroNika666 já taky nedokážu spát, když si nevycistim zuby a dneska sem to zapila vodou a spala dal :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.3.19 12:16

jej holky a já taaaaak miluju sladky a pořád a pořád to zkouším a vždycky si potom na tom wecku nádávám,jaká jsem kráva, že vim,jak to dopadne a stejně to do tý pusy dám :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.3.19 12:19

@Kariss :roll: :roll: tak už chápu ty kontroly u stomatologa pro těhotný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 12:26

@VeroNika666 já myslím, ze je pro ty zuby horší zvracení než to noční jídlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.3.19 14:25

@VeroNika666 ty jo to já naštěstí vůbec nemám 😊 zatím teda 😁jinak miminku se daří jsem už 7+1 😊 krásné mi bušilo srdíčko broučkovi 😊už máme i první selficko 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 14:31

@Kamča 92 veliká gratulace. Pěkně se to čte, že je vše v pořádku. Já jdu příští týden na první kontrolu v 7+2tt, tak aspoň vím, jak by můj první obrázek(posledního dítka) mohl asi vypadat. Už se těším. Ať se miminku daří! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.3.19 14:35

Ahoj holky jsem 7+0 už jsem byla u doktorky před dvěma týdny.už bylo i srdíčko slabě.termín mám 13.11.už mám doma holčičku a když to teď porovnávam tak je toto těhotenství jiné než to první není mě zle ale mam akne coz jsem nikdy nemela a jsem nafoukla taky nezvyk. jen se zadychavam při větším pohybu do prace nechodim skončila jsem pritel chtel ať jsem doma.1.4 jdu na krev a moč těším se až mi dá doktorka prukazku nevite kdy to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí