TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
27.3.19 07:48

@Kariss :lol: :lol: ráda bych zůstala doma, ale tři měsíce by to asi nešlo, nevim nevim ale, jak dlouho to vydržím. Dneska jsem přilítla do práce a ještě v bundě a s batohem na zádech jsem letěla na wecko :-D. Já brečím až se z toho směju :-D. To tě obdivuju, že zvládáš ještě k tomu prcka , já mám psa a i toho dost zanedbávám :oops:

Příspěvek upraven 27.03.19 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 07:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 09:14

@VeroNika666 Ježíš to je hrozny :lol: :lol: to by mě zabilo :lol: malá se naštěstí teprve zacla plazit, takže já to doma zas tak těžký nemám. Ale fakt se sotva držím na nohou, včera už jsme nebyli ani venku a to mě bylo mnohem lip…
@WojKa ty se smějes čemu? :lol: :lol: :lol: jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 09:19

@Kariss no, jak si tu skupinově fňukáte. :lol:
Mně je báječně, dneska jsem málem vrhla z pomerančového džusu. Ale to k tomu prostě patří, měla jsem to u obou těhotenství, tak předpokládám, že se tomu nevyhnu ani teď.
Ale baví mě představa, jak by vám bylo zle a k tomu byste měly doma víc dětí, resp. psů… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 09:25

@WojKa bylo by mi hrozne!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: mě je hrozne i když ležím… a predstava, ze to trvá ještě 4 měsíce jako u předchozí mě hrozne děsí… ty si fakt dobra!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 09:31

@Kariss no jo, mám to stejně. S dětmi ven tedy chodit musím, doma je to na nervy, ale teď jim občas pustím v pokoji pohádku, naskládám doprostřed pokoje deky, polštáře a ležíme si tam společně. To mi dělá dobře. :lol: Holka chodí a říká klukům, že se maminka musí uzdravit, že ji bolí bříško a vaří mi imaginární jídlo v kuchyňce. 8)
Už se docela těším až těch prvních pár týdnů bude za námi. Jedná moje známá naposledy zvracela na porodním sále, takže si říkám, že pokud probliju první trimestr nebo i polovinu těhotenství, pořád je to ok.
I když až budu mít první kontrolu za sebou a budu vědět, že je všechno v pořádku, tak snad to taky budu zvládat trochu lépe, že to všechno dělám pro to malé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 09:38

@WojKa to je hezky :srdce: s téma malýma, jak už to chápou :lol:
Mě to začlo teď později, takže bude i brzo konec proste :lol: :lol: :lol: kdyby jsme měli aspoň hezky venku, ale do takovýho počasí se mi ani nechce, takže uspim malou aspoň v kočáre a nechám ji spát na terase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 09:42

@Kariss ani u nás není hezky. Ale i tak s nimi musím vždycky aspoň na chvilku. Tak snad Ti bude brzy líp a malá Tě nechá odpočívat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 09:47

@WojKa to chápu, s téma vetsima bych ven taky musela. Tady mám ještě proti tobě klídek :) Malá je zlata a vyhraje si sama, díky ;) tobě ať je taky fajn! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.3.19 10:26

@WojKa já to mám do práce každý den hodinu a půl tam a zpátky a to je pro mě horor, nevíc vstávám každý den ve 4 :-(. Bohužel se marod hodit nemůžu :-(. Je to moje první mímo,takže vůůůůbec netušim, co mě ještě čeká :-D, je mi jasný,že taková zasloužilá mamina jako ty se nám musí smát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.3.19 10:32

@Kariss @WojKa a víte,co je nejhoší? Ten můj pes mi straaaašně smrdí :-D :-D. Je to hroznej mazel a neudělá beze mě krok a já jí teď pořád jenom odstrkuju :-D :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
27.3.19 10:34

No já jsem tak ráda, že mi špatně není… :D :D  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
27.3.19 10:41

@VeroNika666 tak to chápu! Já jsem v prvním tehu zvracela, když jsem mazlila toho našeho :lol: :lol: nechali sme ho v ČR u rodičů, protože tam jedem na Velikonoce zas, tak mám o starost min a myslím, ze by mě taky ta jeho vůně teď vadila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.3.19 11:02

@VeroNika666 no, já se směju, ale moc mi do smíchu není, když se všechny děti rozhodnou, že je zrovna ten správný čas skončit mámě na břicho a pořádně ji zvalchovat. Já jen čekám, kdy omylem ohodím jedno z dětí. :lol:
Mmj. holky, kterým je špatně, co jíte? Co vám momentálně dělá dobře? Já třeba včera večer snědla tak půl kila cherry rajčátek a kupodivu mi bylo báječně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
27.3.19 11:21

@WojKa No ty ti teda dávají :-D, já jsem teď ve fázi zkoušení,co je dobrý a po čem mi je zle. Super je,že nemůžu sladký,colu ani kafe :-D, vlastně ..... momentálně mi asi vadí všechno , ale teď jsem zblajzla talíř buřtguláše a zatím držím :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí