Poradna duly
Jana Čurdová
@Kariss
ráda bych zůstala doma, ale tři měsíce by to asi nešlo, nevim nevim ale, jak dlouho to vydržím. Dneska jsem přilítla do práce a ještě v bundě a s batohem na zádech jsem letěla na wecko
. Já brečím až se z toho směju
. To tě obdivuju, že zvládáš ještě k tomu prcka , já mám psa a i toho dost zanedbávám ![]()
Příspěvek upraven 27.03.19 v 08:00
@VeroNika666 Ježíš to je hrozny
to by mě zabilo
malá se naštěstí teprve zacla plazit, takže já to doma zas tak těžký nemám. Ale fakt se sotva držím na nohou, včera už jsme nebyli ani venku a to mě bylo mnohem lip…
@WojKa ty se smějes čemu?
jak je tobě?
@Kariss no, jak si tu skupinově fňukáte. ![]()
Mně je báječně, dneska jsem málem vrhla z pomerančového džusu. Ale to k tomu prostě patří, měla jsem to u obou těhotenství, tak předpokládám, že se tomu nevyhnu ani teď.
Ale baví mě představa, jak by vám bylo zle a k tomu byste měly doma víc dětí, resp. psů…
![]()
@WojKa bylo by mi hrozne!!!!
mě je hrozne i když ležím… a predstava, ze to trvá ještě 4 měsíce jako u předchozí mě hrozne děsí… ty si fakt dobra!!! ![]()
@Kariss no jo, mám to stejně. S dětmi ven tedy chodit musím, doma je to na nervy, ale teď jim občas pustím v pokoji pohádku, naskládám doprostřed pokoje deky, polštáře a ležíme si tam společně. To mi dělá dobře.
Holka chodí a říká klukům, že se maminka musí uzdravit, že ji bolí bříško a vaří mi imaginární jídlo v kuchyňce. ![]()
Už se docela těším až těch prvních pár týdnů bude za námi. Jedná moje známá naposledy zvracela na porodním sále, takže si říkám, že pokud probliju první trimestr nebo i polovinu těhotenství, pořád je to ok.
I když až budu mít první kontrolu za sebou a budu vědět, že je všechno v pořádku, tak snad to taky budu zvládat trochu lépe, že to všechno dělám pro to malé. ![]()
@WojKa to je hezky
s téma malýma, jak už to chápou ![]()
Mě to začlo teď později, takže bude i brzo konec proste
kdyby jsme měli aspoň hezky venku, ale do takovýho počasí se mi ani nechce, takže uspim malou aspoň v kočáre a nechám ji spát na terase ![]()
@Kariss ani u nás není hezky. Ale i tak s nimi musím vždycky aspoň na chvilku. Tak snad Ti bude brzy líp a malá Tě nechá odpočívat. ![]()
@WojKa to chápu, s téma vetsima bych ven taky musela. Tady mám ještě proti tobě klídek
Malá je zlata a vyhraje si sama, díky
tobě ať je taky fajn! ![]()
@WojKa já to mám do práce každý den hodinu a půl tam a zpátky a to je pro mě horor, nevíc vstávám každý den ve 4
. Bohužel se marod hodit nemůžu
. Je to moje první mímo,takže vůůůůbec netušim, co mě ještě čeká
, je mi jasný,že taková zasloužilá mamina jako ty se nám musí smát ![]()
@Kariss @WojKa a víte,co je nejhoší? Ten můj pes mi straaaašně smrdí
. Je to hroznej mazel a neudělá beze mě krok a já jí teď pořád jenom odstrkuju
.
@VeroNika666 tak to chápu! Já jsem v prvním tehu zvracela, když jsem mazlila toho našeho
nechali sme ho v ČR u rodičů, protože tam jedem na Velikonoce zas, tak mám o starost min a myslím, ze by mě taky ta jeho vůně teď vadila ![]()
@VeroNika666 no, já se směju, ale moc mi do smíchu není, když se všechny děti rozhodnou, že je zrovna ten správný čas skončit mámě na břicho a pořádně ji zvalchovat. Já jen čekám, kdy omylem ohodím jedno z dětí. ![]()
Mmj. holky, kterým je špatně, co jíte? Co vám momentálně dělá dobře? Já třeba včera večer snědla tak půl kila cherry rajčátek a kupodivu mi bylo báječně. ![]()
@WojKa No ty ti teda dávají
, já jsem teď ve fázi zkoušení,co je dobrý a po čem mi je zle. Super je,že nemůžu sladký,colu ani kafe
, vlastně ..... momentálně mi asi vadí všechno , ale teď jsem zblajzla talíř buřtguláše a zatím držím
.