TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
22.3.19 20:53

@VeroNika666 děkuji moc 😊budu držet palce, pak hned nápis jak si dopadla. Jdu zase ve středu 😊a už se hrozně těším. Jdeš ještě předtím aspoň na krev? 😊Ale už se ti to krátí už jen týden 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.19 20:59

@Týna98 ahojky 😊 mám také fyzicky i psychicky náročnou práci. Jsem zdravotní sestra na odd. A jsem na neschopence už od začátku. Ale byly jsme na IVF a po odběru vajíček jsem strašně trpěla, takže bych práci ani nezvládla. A teď jsem ráda, že jsem v klidu😊ale zase mám hafooo času o všem přemýšlet 😁 což taky není dobrý 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.19 21:02

@Kariss ahoj😊 já jsem 5+6 a asi dva dny mě taky není dobře. Vždy ale překvapivě večer 😂 takže ani moc nevečeřím 😁 což v mým případě nevadí 😁aspoň něco shubnu. 😁ty to máš jak? Přes den hlavně? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
22.3.19 21:16

@Kamča 92 ahoj, tak to mě dohanis ;) já to mám teď poslední dva dny cely den pravé :,( myslela sem si, ze se mě to teď vyhne ale prý si to mám užit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
24.3.19 13:16

@Kamča 92 tak to se nedivím, jako sestra bych taky nechodila do práce. Není to sranda. Uvidím, co mi řekne toho 1.4. Samozřejmě pokud to bude nutné, tak si ji taky nechám napsat. Já jsem docela překvapená, ale špatně od žaludku mi zatím vůbec není. Jen mě teda pobolívá v podbřišku ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
24.3.19 13:18

@Týna98 ani nevíš, jak ti to závidím… hrooozne moc :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 13:22

@Týna98 to vůbec divné není. Mám spoustu kamarádek, kterým kdyby nerostlo břicho, ani neví, že jsou těhotné. :D Šťastné to ženy.
Já se už dostala do fáze permanentní celodenní kocoviny, je to skvělý. Fakt si užívej, že Ti není zle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
24.3.19 13:36

@Kariss @WojKa to vám fakt nezávidím holky ☹️️😃 měla bych být v 6. Týdnu, tak třeba to ještě přijde 🤷🏼‍♀️ 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 13:41

@Týna98 Týnko, taky pořád ještě čekám, že to v horší. :lol: Jsem dneska 5+5tt, takže to fakt může ještě přijít a při mém štěstí to přijde. Doufám, že budou děti ochotné mi při blití držet vlasy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
24.3.19 13:54

@Týna98 tak se modli aby to nepřišlo ;)
Já mám taky celodenní kocovinu od čtvrtka a je to horší a horší… musím furt jist… teď sem měla Langoše a nepomohly :lol: :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.3.19 13:59

Ahojky holky, nevadí, že se k vám přidám?? TP mám 25.11.2019. Už jsem byla na dvou odberech hcg, první vysel 36,8 a druhý 88. Jinak doufám, že mě nebudete mít za hysterku, už jedno dítě mám, takže jsem si jedním těhotenstvím prošla a když, to porovnám, tak začátek jsem měla úplně jiný, ukázkový, nejsem ta co stresuje, jen dnes bych měla být buď 16 dpo nebo 18 dpo, na první utz jdu v pátek a zaráží mě nesilici čárky, na fotce jsou čárky tt dělané každý den z ranní moči. Dnes jsem opět zaspinila jen po utreni hnedym vytokem, bolesti nemam, citim se dobre, proc carka na tt nesili?? :nevim: Jedna se o tt dr. Max, bojim se mimodelozn. teh.. Děkuji vam za odpovědi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 14:04

@Erousek vítej a gratuluji. Děláš testy každý den? Měla bys je dělat ob den, rozdíly by byly znatelnější. :) I když já byla tentokrát také testovací maniak a to mám za sebou těhotenství dvě. :lol: U mě to vypadalo nějak takhle, jestli Tě to uklidní. Jsou dělány od 10dpo až do 25dpo(nedělala jsem ale každý den) a ani ten poslední není žádná dálnice, takže se taky trochu bojím. :think:
Já se tedy uklidňuji tím, že to jsou jakési čínské testy a kdyby bylo něco špatně, neměla bych těhotenské příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.3.19 14:08

@WojKa jeee děkuji :hug:. Náhodou, krásně ti čárka na tt sílí. Když to porovnas semnou tak ja stagnuji… :nevim:

Jinak ti držím palečky, ať krásně rostete.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 14:11

@Erousek uvidíš, zkus stejný test udělat za dva dny a taky bude sílit. ;)
Jdu na kontrolu až 3.4. což bych měla být 7+2tt, nemůžu se dočkat. Si připadám jak prvorodička. Možná proto, že vím, že tohle už je poslední dítě, tak si to chci co nejvíc užít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.3.19 14:14

@WojKa určitě to zkusím, pak ještě uvidím jak v pátek dopadne ten utz. :zed:

Určitě si to užívej, odpocivej a nech se rozmazlovat … :hug: Ještě jednou ti děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí