TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
19.3.19 08:01

@WojKa přesně, kila nekila hlavně , ať jsou mrňousci zdravý :-). Jen já teď trošku blbě snáším,že bych měla přibrat, protože od léta se dávám do kupy a pro někoho,kdo je závislák na sladkém, to jde hodně těžko. Za pár měsíců jsem dala 16 kg dolů a teď je budu mít zase nahoře :-D :-D :-D. Snažím se pořád aspoň cvičit,ale s rozumem, takže mi to stejně asi nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
19.3.19 08:04

@WojKa Ja se chci taky hlídat.. kdyz jdou na me ty hrozny hlady, snažím se si dat nějakou zeleninu… nevim ale jak dlouho to vydrzim :lol: :lol:
@VeroNika666 me se ted taky podařilo zhubnout, sice ne tolik jako tobě, ale 6kg to bylo :) tak aspon neco sem před tehu dala dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.3.19 08:09

@Kariss @VeroNika666 holky, já bych potřebovala zhubnout ještě tak třicet kilo, abych byla na nějaké normální váze… :,(
Ale co už, teď to budu řešit zase za několik měsíců no. Uvidíme, jak to třetí těhotenství bude vypadat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
19.3.19 08:12

@WojKa to vis ze Jo, pak Budem hubnout všichni společně :lol: Ja bych chtěla kojít a vše vykojit :lol: :lol: :lol: první jsem skoro nekojila, neslo nám to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
19.3.19 08:14
@WojKa píše:
@Kariss @VeroNika666 holky, já bych potřebovala zhubnout ještě tak třicet kilo, abych byla na nějaké normální váze… :,(
Ale co už, teď to budu řešit zase za několik měsíců no. Uvidíme, jak to třetí těhotenství bude vypadat. :think:

Holky po porodu si založíme novou skupinku,jak shazujeme kilíčka :-D :-D.
Teď to přece zase tak hrotit nemusíme :-), ale pořád se chci tak nějak držet … né řeči typu,že musím jíst za dva :-D. Kila shodíme, spíš se bojim strií , s nima už nic neudělám :-(. Kamarádka měla hroooozně popraskané břicho a prsa a to po jednom prckovi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
19.3.19 08:16

@VeroNika666 taky mi zůstalo popraskane bricho. Ted me to hodně zesvetlalo, ale myslím, ze s druhým to bude horší, ale co se dá dělat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.3.19 08:18

@Kariss Já první taky nekojila, tak jsem si říkala, že druhé určitě kojit budu a bum dvojčata. Takže taky kulový, ale aspoň jsem jim mateřské mléko odsávala a dávala flaškou, protože se kluci vůbec nechtěli přisát. Ale i přesto jsem to vydržela 14 měsíců s odsávačkou. Jsem na sebe fakt pyšná.
@VeroNika666 já mám šílené strie na břiše od dvojčat :,( mazala jsem a mazala a k ničemu to nebylo. Po prvním dítěti jsem měla snad druhý den po porodu břicho jako před těhotenstvím bez jediné strie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
19.3.19 08:22

@WojKa ty jsi jeste s tolika detma vydrzela odsavat 14 měsíců? Začínám mít k tobě teda sakra respekt hale!!!! Si fakt dobra!!! Ja to vydrzela 3 měsíce! Nakojit, odsat, nakrmit, dokrmit UM… ty Jo si fakt dobra. :potlesk:

Ja u první mazala a mazala.. celou sobů krasne bricho a dva dny po porodu prasklo… Takze ted asi mazat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
19.3.19 08:24

@WojKa @Kariss wau, tak to jsi šikula a máš výdrž :-).
Ségra nekojila prcka vůbec a byl na sunaru od narození, chudáček pořád plakal a vždycky všechno vyhodil :-(.
Kamarádka zase nekojila vůbec, protože jí to přišlo nechutný a chtěla si dát vínečko :-(.
@WojKa Takže myslíš,že mazání je k ničemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.3.19 08:28

@Kariss no, já se nakonec na kojení úplně vyprdla kvůli malé, taky mě potřebovala a tohle bylo menší zlo. Jen jsem odsávala. A vzhledem k tomu, že jsem po celou dobu byla schopna pokrýt 90% spotřeby obou dětí, tak asi v pohodě.
@VeroNika666 nemyslím si, že by to bylo k ničemu. Ale asi pokud k tomu máš předpoklady, tak to břicho popraská tak či tak. Někdo může čekat trojčata a nebude mít ani jednu strii, někdo má jedno dítě a ještě k tomu malinké a břicho celé popraskané. No, co k tomu říct. Já ho mám třeba v takovém stavu, že už to asi nikdy nezlepším. Ale na druhou stranu mám tři krásné, zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.3.19 10:10

Ahoj holky, tak jsem si byla vcera napsat neschopenku ale asi zbytecne. Vypada to spatne. Dnes na UTZ srdicko nevideli a to bych mela byt na zacatku 8tt :,( . Tak to vypada opet spatne a opet na revizi. Pred tydnem tam totiz videl slabou srdecni akci. My se toho mimca asi nedockame :,( je mi hrozne. Ve ctvrtek jdu znovu na kontrolu, krev i UTZ a uvidime, ale moc nadeji tomu nedavam :,( Tak se s vami asi za par dni rozloucim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
19.3.19 12:20

@Kac267 drz se!!! Držím vám palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
19.3.19 14:44

@Kac267 jee :-(, moc mě to mrzí, jestli to teď nevyjde, tak určitě příště :srdce: . Neztrácej naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
19.3.19 14:52

Ahoj holky, přidávám se k vám, jsem 5+2 a termín porodu by měl být 17.11., tak uvidíme 😊 Je to moje první miminko 😊 ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak se dozvím víc. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.3.19 14:59

@Kariss @VeroNika666 Dekuji holky. No ted jsem samozrejme nadeji ztratila, je to moc cerstve. Casem to preboli, jako vsechno. Ale u vsech dalsich pokusu budu mit vetsi a vetsi strach. Jsem z toho naprosto zdrcena. Kéž bych mohla spát 24h, abych na to nemyslela. Ten 1.trimestr je fakt nejisty :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí