TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
15.3.19 07:16

@WojKa budu 7 týden a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
15.3.19 07:25

@Mistul měla bych být 7+2tt. Sestra mě chtěla objednat o týden dřív, ale to mi přišlo moc brzy. Víš jak, doktor nenajde srdíčko a člověk je pak ve stresu. Doufám že na začátku osmého týdne už bude. :think: Už se docela těším na obrázek z ultrazvuku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.3.19 07:32

@WojKa @Mistul Holky mě naposledy našli srdíčko už v 5tt :-), ale je pravda, že podle tabulek by to byl 7tt,ale jelikož jsem po IUI,tak mám přesný den oplození :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.3.19 07:37

@VeroNika666 My jsme teď slabě viděli srdíčko v 5+6tt, no spíš ho viděl doktor, teď v úterý už to bude vidět určitě líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
15.3.19 07:37

@VeroNika666 já právě byla u minulých těhotenství poprvé až v 10tt a s dvojčaty někdy v 8tt nebo 9tt, tak mi to přijde teď brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.3.19 07:42

@Kac267 Já když koukám na fotky z ultrazvuků,tak nic nevidím snad ani v pátém měsíci :-D :-D :-D … natož srdíčko :-D :-D
@WojKa Mně udělali IUI a potom musím čekat 5 týdnů,co z toho … to jsou nervy, to čekání :-D. Se člověk pořád pozoruje … tu mě píchne a hned gůgluju :-D a tak … prostě blázen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
15.3.19 07:45

@VeroNika666 no, ty diskuze na internetu jsou zlo. Já když jsem poprvé přišla k doktorovi s dvojčaty, tak mi několikrát za tu kontrolu řekl, že dvojčata jsou vždycky problematická. :lol: Odcházela jsem fakt v pohodě no. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.3.19 07:50

@WojKa jeee ty máš dvojčata. Můj přítel je z dvojčat tak se uvidí co se povedlo nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.3.19 07:54

@VeroNika666 Tak to jsme na tom stejně, taky nic z UTZ nevidím :D Ale teď jsme viděli aspoň nějakou 3mm tečku, což je prý naše mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.3.19 07:55

@Mistul @WojKa Přesně, diskuze jsou děs, každý den podle nich umírám na něco jinýho :-D :-D a jsem z toho na nervy, kolegyně v práci mi už zakazuje internet :-D, jak jsem z toho vždycky vypsychlá.
Já bych si moooooc přála dvojčátka, asi je to ze začátku mazec ,ale mě se prostě líbí,že spolu vyrůstají … a jak jsou stejní,z toho jsem vždycky paf … jak ta příroda to dokáže :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.3.19 07:56

@WojKa Je to zlo, člověka to kolikrát jen rozhodí. Nejlepší nic nečíst ale to jde někdy těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
15.3.19 07:56

@Kac267 Hlavně nedát vědět u mudr. že nic nevidíš, co? :-D :-D To jsou ale matky,ani svoje dítě nevidí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
15.3.19 07:57

@Mistul dvojčata se prý dle vašeho dědí spíš ze strany matky, ale to neznamená, že se vám nemohou povést. Hodně štěstí. Dvojčata jsou super! Je to mnohem lepší než mít jen jedno. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.3.19 08:02

@VeroNika666 Taky se mi líbí dvojčátka, ale není to sranda i co se zdraví týče. Rodí se dříve, mají menší porodní váhu, můžou se projevit zdravotní problémy i tím předčasným porodem. Navíc jsem slyšela o spoustě případů kdy jedno bylo vyspělé na úkor toho druhého. Je tam spousta zdravotních problémů. V CARu právě nechcou moc dávat 2 embryja z těchto různých důvodů. Od kámošky jsem slyšela o problémech právě s dvojčátky. Hrozně bych je taky chtěla, ale nakonec jsme si nechali vložit jen jedno embryjko, raději. Nechci tím ale plašit, těchto případů určitě není moc, mám kámošky co mají naprosto zdravé dvojčátka, ale ty rizika jsou tam vyšší než u jednoho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
15.3.19 08:08

@Kac267 no, naše dvojčata se narodila 38+6tt s pv 3160g a 3090g. Celé těhotenství naprosto bez problémů. Ono asi závisí no…
Spousta žen nosí jedno dítě a porodní váhy nemají ani zdaleka takové jako naše dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí