Poradna duly
Jana Čurdová
@WojKa jasné, je to individuální. Jen právě na klinice se k tomu tak staví. Myslím, že v dnešní době je každé zdravé dítě zázrak. I já se modlím, protože v tom věku…žádná sranda.
@WojKa ty jo,to byli ale pěkný kousci
… jak jsi zvládala těhotenství? Tos musela vypadat jako sloník
. Moje ségra po jednom mrňousovi vypadala v devátém měsíci,jako by sloníka čekala
.
@VeroNika666 musela no. Když jsem otěhotněla, tak jsem měla doma ještě osmiměsíční batole. Mají mezi sebou 17 měsíců, je to náročnější, ale jak člověk musí, tak musí. Teď prakticky budu mít doma v době porodu čtyřleté a dvě ani ne tříleté děti. Ani to nebude úplně jednoduché.
![]()
@WojKa Týýý jo, jsi dobrá. Já se bojím jen toho jednoho prvního, jak to vše zvládnu. Zatím si to vůbec nedovedu představit. Ale pupik s těma dvěma jsi teda musela mít řádný. S mojí výškou 158cm by mě asi museli vozit na kolečkách
![]()
@Kac267 Ja chci prekvapko, ale manžel to chce vědět. Doufam, ze ho jeste přemluvim ![]()
@Kariss No já si to asi nechám říct, asi bych to nevydržela nevědět ![]()
@Kac267 já bych taky chtěla překvapení, manžel chce vědět, tak ještě uvidíme…ale asi si to nechám říct, ať nemám doma zle a ať vím, jestli bude mít malá k sobě kamarádku, v což doufám ![]()
@Kac267 Ja to taky nevydržela u první, ale ted jsem silná
jestli nepodlehnu manželovi ![]()
já bych to nevydržela … tajně doufám ve dvě holky
. Nakonec to bude jeden kluk
.
@WojKa klobouk dolů
, já bych si taky přála velkou rodinu , ale tímhle tempem nevím nevím. Je mi 31 a na to jedno se už snažíme dva a půl roku
Ahoj holky
rada bych se kvam pridala. Podle aplikace bych mela byt 4+3tt a TP 20.11.2019. Jinak v listopadu jsem prodelala zamlklé těhotenství a revizi. Ted se zadarilo znovu a modlim se aby to tentokrat dopadlo lepe. K doktorce se mi vubec nechce takze zatim nevim kdy ji pujdu navstivit
Co jsem procitala tak me teda prekvapilo co je tu holek po zamlklém těhotenství tak nam vsem drzim moc palce ![]()