Poradna duly
Jana Čurdová
@Kamča 92 tak dej vedet jak jsi dopadla. Já mám doktorku na dovolené takže fakt až toho 3.4. Držím palečky
@Kamča 92 snažily jsme se rok a už jsem to vzdavala. Změnila jsem práci a ono to zrovna vyšlo. Takže jsem ve zkušební době a nevím co mám dělat ![]()
@VeroNika666 tak jsem dneska byla u doktorky a rikala, ze jeste neni videt ani plod, jen ten gestacni vacek a objednala me na 1.4., takze zase dalsi dny nejistoty… ![]()
@Kariss No budu to muset vydržet, nic jiného nezbývá 😃 akorát mi to tedy dost překazilo plány, mamka má v sobotu oslavu narozenin, tak jsem jí to tam chtěla říct 😃
Ahoj. Můžu se k Vám přidat?
Předpokládaný TP mám 9.11., dnes podle poslední MS 6+5, na kontrole jsem byla 5+5 a videla jsem jen plodové vejce
gynekolog prý viděl náznak vačku ale já ne. Kontrolu mi dal až 4.4. ![]()
Zatím žádného prcka doma nemame a tohle těhotenství bylo fakt vytoužené, prošli jsme si mnohým jako spoustu z vás
.
Tak pevně věřím. že to teď konečně dobře dopadne ![]()
Holkyyyy😊tak je tam bobíšek málej 😍a bušilo mu už i srdíčko 😍 😍jsem se tam rozbrečela štěstím. Hezčí pocit jsem zatím nezažila 😊to víte první těhotenství po ivf😁tak jsem z toho hotová ❤️️
@Mistul věřím to čekání je nejhorší. A děláš náročnou práci?
@Niky.Ber děkuji 😊dnes 5+5 což se mi i potvrdilo na ultrazvuku. Ale podle měsíčku bych měla být už 6+5. Ale byla jsem na IVF takže přesně vím, kdy k tomu došlo 😊
@Niky.Ber vydrž 😊 vím, že je to hrozný, ale někdy se ukáže ještě až za týden 😊to čekání je šílené já vím.
@Kamča 92 tak to je paráda
a hned 1.ivf vyšlo?
Hlavně že se podařilo a už je ![]()
@Týna98 To nevadí, četla jsem, že většinou se srdíčko objeví až v 8 týdnu. Každá to máme jinak,hlavně žádný stres, co se má stát se stane ![]()
@Niky.Ber Ahojky, příjde mi,že dneska je už hoodně těžké si párkrát užít a počít
. Spousta párů to má teda echt těžké,než mají mimi. My jsme taky mezi nima, takže o to víc se teď bojím
. Vy to máte přirozenou cestou?