Poradna duly
Jana Čurdová
@Kamča 92 Taky mi říkali, že je to normální, tak snad jo no. Jinak se nemůžu dočkat toho 1.4.
Ty dny se táhnou a já pořád nevím na čem jsem. Docela se divím, že mi ani doktorka nevzala krev.. A přemýšlím o tom, že si nechám napsat tu neschopenku. Pracuju na tom ÚP a kolegyně si sem chodí jak do houslí a já všechnu práci dělám za ní. Už mě to vážně nebaví..
@Kamča 92 Ahojky, na krev už nepůjdu,byla jsem dvakrát a teď už to do pátku vydržím. Dneska se mi přidaly ranní nevolnosti( to je fakt děs
),ale zase snad dobré znamení
. Tebe už čeká kontrola ve středu, to už je za chvilinku
.
Ahoj holky, tak se k vám přidávám. Jsem na konci osmého týdne, za sebou teprve první UTZ a mám snad všechny negativní příznaky. Co mě trápí nejvíc je fakt velká nevolnost a velké, nafouklé břicho, které mi přijde najednou strašně špekaté :/ (nikdy jsem břicho neměla, nejsem žádný hubeňour, mám zadek a stehna, ale břicho bylo vždy ploché, tak to teď hůř nesu
) Jinak je zatím všechno snad v pořádku. První odběry mě čekají příští týden. Zvracení zdar!
@Kariss Hnusnej pokřik odpovídá mému aktuálnímu rozpoložení
prosím, napište někdo, že je vám taky od rána do večera šíleně zle, věřím, že sdílená slabost je poloviční ![]()
@The_Carrie taktéž je mi zle od rána do večera, zatím bez zvracení. Ale mám sebou dvě těhotenství a ani jedno se bez celodenního zvracení neobešlo, takže tomu nedávám moc nadějí ani teď. Já jsem teprve 5+6tt.
@Erousek to me mrzi. Pokud nesili a je slabsi, vidim to spatne. Hlavne bych Ti ale prala, at pripadne embryo odejde samo a nemusis na zadny zakrok
ja si taky myslim spise, ze to nedopadlo, je slaby a musel by silit no
ale budete mit pohnojeno
Ahoj holky, tak jsem si včera pro jistotu dělala ještě jednou test a už tam byly čáry jak dálnice
Takže jsem se aspoň uklidnila, že je vše v pořádku. ![]()
@Týna98 takhle to má vypadat. Krása! Tak myslím, že teď už si můžeš těhotenství užívat.
![]()