TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
24.3.19 17:24

@Kariss dobře, udělám to tak jak říkáš, pak dám určitě vědět, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 17:32

@Erousek přeji hodně štěstí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.3.19 21:46

@Týna98 ahojky 😊taky mi ze začátku nijak extra nebývalo špatně a teď až k večeru. Ale nezvracim. A podbřišek mě bolel snad už od 3.tydne a pobolívá pořád ☺️️ale prý je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.3.19 22:04

@WojKa ty brďo 🤣 🤣 🤣tak ty máš taky pěknou sbírku testů 😁 😁jak vidím 😂nejsem v tom sama 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 22:09

@Kamča 92 no, asi bych takovou supr sbírku neměla, ale před pár měsíci jsem si objednala padesát ovulačních testů a přišly mi těhotenské a já Ti byla tak naštvaná a říkala si, že už je beztak nikdy nebudu potřebovat. No a bum, je to tady. Tak jsem testovala, jak o život. :lol:
Tak se teď těším na první kontrolu a doufám v parťačku pro naší princeznu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.3.19 22:11

@Erousek ahoj 😊 vítám tě mezi námi 😊koukala jsem na ty čárecky a jsou opravdu slaboučky. Ale myslím si, že je prostě jen brzo. Na té krvi si byla kdy po oplodnění? A řekli ti něco na ty výsledky? 😊A ten test, co sis dělala dnes byl jak se tam ukazují i týdny těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.3.19 22:14

@WojKa ajo tak to bych taky testovala jak vzteklá 😁 já nejdřív naivně koupila jen jeden balíček 😁a druhý den hned dokoupila další 4 balení 😁a testovala a testovala 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 22:19

@Kamča 92 však jo, mám za sebou v životě dvě těhotenství, celkově jsem udělala tři testy, jsou z toho tři děti. První těhotenství jeden test=jedno dítě, druhé těhotenství=dvě děti. Jsem počítala ty testy, které jsem si dělala teď a dělala si srandu z manžela, ať už kupuje autobus, jestli znamená jeden test jedno dítě. :lol:
Tak jsem si to tentokrát chtěla užít a opravdu jsem si začala dělat testy ve chvíli, kdy mi přišlo, že je něco jinak než normálně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.3.19 07:07

@Erousek Ahojky,nic si z toho nedělej,taky normálně nejsem hysterická, ale teď si to vybírám za 30 let života :-D. Bojím se všeho,co se může pokazit, nejdřív jsem hysterčila s mimoděložním, sestřička mě poslala na krev, abych se uklidnila. Je jedno v jakém jsi týdnu,ale HCG ti roste vždycky 2× více ob den. Jestli jsi nervózní, tak si zajdi :-). Teď zase se bojim ZT ( které mám bohužel už za sebou),ale myslím si,že teď se budeme bát už všeho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.3.19 07:08

Holkyyyyyyyyyyyyyyy, tak jsem dneska pocítila těhotenské nevolnosti :poblion: :poblion: :lol: , musela jsem vystoupit cestou do práce z busu a jít do křoví :-D. Fůůůůj :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.3.19 07:57

@Kamča 92 ahojky, děkuji :hug: jj, digitální test od clearblue, vyšel mi pozitivní a ukazal 1-2 a na testech jsem byla 18.3. a mělo to byt 12dpo nebo 9dpo. Rekl mi, ze je to moc malo a vic věří utz na který tedy jdu v patek. Dnes jsem to nevydrzela a znovu si udelala testik a prijde mi stejny ba dokonce snad slabší. :,( Fakt se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
25.3.19 08:07

@Erousek a nevyplatilo by se zajít na krev ještě jednou? To by už mělo být prokazatelné. Však už by to byl týden od prvního odběru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.3.19 09:03

@WojKa ahojky, ja jsem radeji zavolala dr. a sdělila mu sve pocity, ve ctvrtek k nemu mam dojit na hcg a v patek uz k utz bude mit vysledky, ptala jsem se ho, jak to vidí a rekl mi, že si spíš mysli, ze to nedopadlo, tak už se s tim začínám pomaloucku smirovat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.3.19 09:17

@Erousek jej,to mě mrzí :-(, ale zase není konec světa a pokud je to opravdu mimoděložní , tak buď ráda, že to řešíš včas. Oklepeš se z toho a šup na další snažení :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
25.3.19 09:18

@Erousek to mě mrzí, ale uvidíš, jak to dopadne. Věř svému tělu, ono ví, co dělá. Vím, že je to mizerná útěcha, ale já věřím v to, že všechno se z nějakého důvodu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí