Poradna duly
Jana Čurdová
@Erousek určitě pak dej vědět.
No, rozmazlovat. Celý den mi tu skáčou po hlavě děti. Nějak jim nejsem zatím schopná vysvětlit, že je mamince zle a že s ní teď pár týdnů taková zábava nebude. Ale je pravda, že starší (3,5) už to asi trochu chápe a na miminko se těší a pořád mi říká, že chce holčičku. ![]()
@Erousek já si vždycky dělala digitální. Jeden se slabší čárkou s další přesně za týden. Tam už pak byla vidět změna v těch týdnech. Ale nevím jak ty digi funguji při mimodel. ![]()
@Kariss @Erousek při mimoděložním roste HCG úplně stejně jako při normálním těhotenství, to vám bohužel test neřekne. To by zjistil až doktor.
@Kariss děkuji ti, též jsem si říkala, že zkusím jiný test, tak jsem si koupila clear blue a testla ho dnes ráno, další si chci udělat až ve čtvrtek pred pátečním utz. Vůbec netuším proč ten od dr. Maxe nesili??
Doufám, že je vse v poradku a jen plasim. ![]()
@WojKa mnoo
tak budu muset doufat, že utz řekne víc a bude vše ok ![]()
@Erousek mas je strasne slabounke a nesili
nevim no, myslim, ze neco v poradku neni
ale drzim palce. Ja mela dr max strasne silny jeste pred vynechanim MS a jsem dnes 8+1
A spatne mi neni vubec. Ale mne nebylo ani u prvniho ![]()
@Erousek ja bych sla mozna na kontrolu driv. Sice je brzo na srdicko, ale tecka v deloze by byt videt uz mela. A treba by dal Uteogestan nebo neco na podporu
@Anonymní píše:
@Erousek ja bych sla mozna na kontrolu driv. Sice je brzo na srdicko, ale tecka v deloze by byt videt uz mela. A treba by dal Uteogestan nebo neco na podporu
Achjo
, zkusím mu zítra zavolat, že se mi to nezdá, doufám, že mě nebude mít za blázna. ![]()
@Erousek píše:
Achjo, zkusím mu zítra zavolat, že se mi to nezdá, doufám, že mě nebude mít za blázna.
To urcite ne
a treba pak budes i klidnejsi, ze nehrozi mimodelozni a ze Ti neco nasadil. Ja se slabym testem zkusenost nemam, ale zda se mi slaby, no a nesilici. Tak kontrola neuskodi si myslim.
@Erousek jo a holky z jedné skupinky měli mimodelizni s měli normální čárky!!!! Tak třeba je ještě brzy a měla si ovulaci později, není to možný?
@Kariss mno taky mě napadla pozdější ovulace, vim, že 14dc jsem ovu nemela, určitě přišla az potom, ale jelikož jsme byli docela s muzem aktivni, tezko rict kdy to bylo
. Jeste se bojim toho ZT, ale to uz neovlivnim, uvidim, jak se to bude vyvíjet. ![]()
@Erousek tak pozdejsi ovulace to byt muze, ale mely by silit
a to je kazdy test - jeden den, ano?
@Anonymní píše:
@Erousek tak pozdejsi ovulace to byt muze, ale mely by silita to je kazdy test - jeden den, ano?
Ja vím, je mi to právě divné. Tt jsou stejné značky, dělané ve stejnou dobu z ranní moči. ![]()
@Erousek fakt zkus ted netestovat. A udělej test v úterý ráno a podle toho bych šla k dr hned a nebo až v pátek.