TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
24.3.19 14:17

@Erousek určitě pak dej vědět. :) No, rozmazlovat. Celý den mi tu skáčou po hlavě děti. Nějak jim nejsem zatím schopná vysvětlit, že je mamince zle a že s ní teď pár týdnů taková zábava nebude. Ale je pravda, že starší (3,5) už to asi trochu chápe a na miminko se těší a pořád mi říká, že chce holčičku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
24.3.19 14:23

@Erousek já si vždycky dělala digitální. Jeden se slabší čárkou s další přesně za týden. Tam už pak byla vidět změna v těch týdnech. Ale nevím jak ty digi funguji při mimodel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
24.3.19 14:25

@Kariss @Erousek při mimoděložním roste HCG úplně stejně jako při normálním těhotenství, to vám bohužel test neřekne. To by zjistil až doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.3.19 14:28

@Kariss děkuji ti, též jsem si říkala, že zkusím jiný test, tak jsem si koupila clear blue a testla ho dnes ráno, další si chci udělat až ve čtvrtek pred pátečním utz. Vůbec netuším proč ten od dr. Maxe nesili?? :nevim: Doufám, že je vse v poradku a jen plasim. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.3.19 14:29

@WojKa mnoo 8o tak budu muset doufat, že utz řekne víc a bude vše ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
24.3.19 14:34

@Erousek tak se drz! Určitě to do pátku uteče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 14:35

@Erousek mas je strasne slabounke a nesili :think: nevim no, myslim, ze neco v poradku neni :( ale drzim palce. Ja mela dr max strasne silny jeste pred vynechanim MS a jsem dnes 8+1

A spatne mi neni vubec. Ale mne nebylo ani u prvniho :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.19 14:36

@Erousek ja bych sla mozna na kontrolu driv. Sice je brzo na srdicko, ale tecka v deloze by byt videt uz mela. A treba by dal Uteogestan nebo neco na podporu

• Citovat
  • Upravit
95
24.3.19 14:44
@Anonymní píše:
@Erousek ja bych sla mozna na kontrolu driv. Sice je brzo na srdicko, ale tecka v deloze by byt videt uz mela. A treba by dal Uteogestan nebo neco na podporu

Achjo :,(, zkusím mu zítra zavolat, že se mi to nezdá, doufám, že mě nebude mít za blázna. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 14:46
@Erousek píše:
Achjo :,(, zkusím mu zítra zavolat, že se mi to nezdá, doufám, že mě nebude mít za blázna. :(

To urcite ne :hug: a treba pak budes i klidnejsi, ze nehrozi mimodelozni a ze Ti neco nasadil. Ja se slabym testem zkusenost nemam, ale zda se mi slaby, no a nesilici. Tak kontrola neuskodi si myslim.

• Citovat
  • Upravit
4299
24.3.19 16:00

@Erousek jo a holky z jedné skupinky měli mimodelizni s měli normální čárky!!!! Tak třeba je ještě brzy a měla si ovulaci později, není to možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.3.19 17:07

@Kariss mno taky mě napadla pozdější ovulace, vim, že 14dc jsem ovu nemela, určitě přišla az potom, ale jelikož jsme byli docela s muzem aktivni, tezko rict kdy to bylo :D. Jeste se bojim toho ZT, ale to uz neovlivnim, uvidim, jak se to bude vyvíjet. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 17:11

@Erousek tak pozdejsi ovulace to byt muze, ale mely by silit :think: a to je kazdy test - jeden den, ano?

• Citovat
  • Upravit
95
24.3.19 17:18
@Anonymní píše:
@Erousek tak pozdejsi ovulace to byt muze, ale mely by silit :think: a to je kazdy test - jeden den, ano?

Ja vím, je mi to právě divné. Tt jsou stejné značky, dělané ve stejnou dobu z ranní moči. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
24.3.19 17:19

@Erousek fakt zkus ted netestovat. A udělej test v úterý ráno a podle toho bych šla k dr hned a nebo až v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí