TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
22.3.19 06:54

@Kamča 92 No to je supeeer :hug: ,na tohle se těší každá mamina. Já jdu v pátek na kontrolu a to čekání je fakt děs :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.3.19 07:08

@VeroNika666 nakonec přirozeně, já jsem otěhotněla 2krat ale ve 12tt zamlkly potrat a pak v 10tt spontánní, oba 2016, zjistili mi štítnou žlázu, nasadili prášky a od té doby jsem nemohla už otěhotnět, následovala genetika, imunologie IVF - hyperstimulak a 3krat KET, pak jsem řekla dost, změnila jsem práci a naložila si toho co nejvíc abych na to nemyslela, začala jsem hubnout a věnovat se sama sobě a najednou mi začalo být hrozně zle od zaludku :poblion: moc doufám, že to tentokrát vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.3.19 07:29

@Niky.Ber Jej,tak to je teda taky šílená cesta k miminku :-(. My se snažili dva a půl roku,oba zdravý jako řípy, všechny vyšetření ok, nikdo nám nebyl schopný říct, kde je problém. Máme za sebou 5 pokusů IUI, 2.vyšel, bohužel taky ZT a teď mám o to věší hrůzu,že se to stane zase. Myslela jsem si,že když se to stane jednou ,je to blbá náhoda, ale dvakrát ? Ou :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.3.19 07:55

@VeroNika666 zkus myslet pozitivně :hug: je to hodně těžký ale konečně se zadarilo tak musíme doufat ;) ty jdeš na kontrolu, někdy příští týden jsem četla, to budeš kolikátý tt? Já byla teď v 5+5 a jen plodové vejce tak se klepu na další ultrazvuk, který mám tedy až 4.4. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
22.3.19 08:31

@VeroNika666 Neboj se, všechno bude v pořádku! :) Já jsem se docela uklidnila, ale to čekání je hrůza :D doktorka mi nabídla PN do té kontroly, ale myslím si, že je to zbytečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
22.3.19 09:27

6+1 a od včerejška mám kocovinu jako prase :lol: :lol: :lol: :lol: Ježíš, jak já to nechciiii :zed: :zed: ležím s colou na Gauci a musím se trochu sebrat a jet s malou na 9 měsíční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.3.19 10:08

@Týna98 Právě že to nevědění je hrozný, nejraději bych to roztroubila každýmu, ale musim se držet :-D. Být ještě doma na PN , tak se zblázním :-D.
@Niky.Ber Doufáááááám :-D, jdu v pátek, to budu 6+1 podle MS. CHudinko čekat tak dlouho :-(, se divím,že tě neobjedali na další týden, proč tak dlouho? Mě v centru chtěli vidět každý týden.
@Kariss Cola zachrání všechno :-D, ty jo ještě se musíš postarat o další drobečky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
22.3.19 10:17

@VeroNika666 Přesně :D hlavně přítel je taková drbna, ten se určitě někde prokecne :D No já jsem o té PN přemýšlela z důvodu zaměstnání, jelikož pracuju na úřadu práce, tak kvůli tomu stresu, co mám tady, ale co maj dělat ženský, co pracujou třeba ve fabrice.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.3.19 13:29

@VeroNika666 viď, taky nechápu, že tak za dlouho, on to má hodně nacpaný ale stejně je to za dlouho :(, nejradši bych se sebrala a jela někam hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
22.3.19 13:38

@Týna98 Wau, ÚP … máš můj obdiv :-D. To chápu tu PN :-D. Já jsem v kanclu a úúúúplně v klídku práce i kolegové,takže já tu asi budu až do porodu :-). Můj manžel se mě každý den ptá, jestli jsem to vydržela a neprokecla se , ale spíš zjišťuju,že je to docela sranda, že ty víš, že oni nevědí :-D. Se ségrou a s mamkou jsme debatovaly ohledně zvýšení té rodičovské a já jím řikám,že kdybysme to stihli ( započít ) do konce roku, tak budeme asi naštvaní :-D a ségra zarytě tvrdila,že to není možné,že nás se to určitě netýká :-D,že snad umí počítat.
@Niky.Ber Řekni, že tě bolí podbřišek a jeď na pohotovost, to ti musejí udělat ultrazvuk :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.19 13:56

@Niky.Ber jj hned první 😊ani jsem nečekala, že to může vyjít hnedka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
22.3.19 14:28

@Kamča 92 tak to je paráda ;) moc gratuluji! Tak ať hezky roste a ať je Ti dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
22.3.19 14:51

@VeroNika666 no nakonec jsem si ji nenechala napsat, uvidím příští kontrolu. Když tady na mě ty uchazeči řvou, tak to není moc příjemný a klidový prostředí. No a s tím zvýšením.. podle mě se to ještě několikrát změní a radši budu mít zdravé miminko hned než čekat kvůli penězům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
22.3.19 17:13

@VeroNika666 jen o jednoho drobka naštěstí :lol: cola nepomáhá… nic dneska nepomáhá… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.3.19 20:51

@Niky.Ber děkuji moc 😊taky vám přeji ať je vše v pořádku 😊 nejhorší je to čekání 😊 holky nepřijde vám, že se teď všecko rozhodli mít mimi? Kolem mě mám strašně moc těhotných 😁a nebo možná už jsem v tom věku, že je mimi na čase 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí