Poradna duly
Jana Čurdová
@Kamča 92 No to je supeeer
,na tohle se těší každá mamina. Já jdu v pátek na kontrolu a to čekání je fakt děs
.
@VeroNika666 nakonec přirozeně, já jsem otěhotněla 2krat ale ve 12tt zamlkly potrat a pak v 10tt spontánní, oba 2016, zjistili mi štítnou žlázu, nasadili prášky a od té doby jsem nemohla už otěhotnět, následovala genetika, imunologie IVF - hyperstimulak a 3krat KET, pak jsem řekla dost, změnila jsem práci a naložila si toho co nejvíc abych na to nemyslela, začala jsem hubnout a věnovat se sama sobě a najednou mi začalo být hrozně zle od zaludku
moc doufám, že to tentokrát vyjde ![]()
@Niky.Ber Jej,tak to je teda taky šílená cesta k miminku
. My se snažili dva a půl roku,oba zdravý jako řípy, všechny vyšetření ok, nikdo nám nebyl schopný říct, kde je problém. Máme za sebou 5 pokusů IUI, 2.vyšel, bohužel taky ZT a teď mám o to věší hrůzu,že se to stane zase. Myslela jsem si,že když se to stane jednou ,je to blbá náhoda, ale dvakrát ? Ou
.
@VeroNika666 zkus myslet pozitivně
je to hodně těžký ale konečně se zadarilo tak musíme doufat
ty jdeš na kontrolu, někdy příští týden jsem četla, to budeš kolikátý tt? Já byla teď v 5+5 a jen plodové vejce tak se klepu na další ultrazvuk, který mám tedy až 4.4. ![]()
@VeroNika666 Neboj se, všechno bude v pořádku!
Já jsem se docela uklidnila, ale to čekání je hrůza
doktorka mi nabídla PN do té kontroly, ale myslím si, že je to zbytečné ![]()
6+1 a od včerejška mám kocovinu jako prase
Ježíš, jak já to nechciiii
ležím s colou na Gauci a musím se trochu sebrat a jet s malou na 9 měsíční ![]()
@Týna98 Právě že to nevědění je hrozný, nejraději bych to roztroubila každýmu, ale musim se držet
. Být ještě doma na PN , tak se zblázním
.
@Niky.Ber Doufáááááám
, jdu v pátek, to budu 6+1 podle MS. CHudinko čekat tak dlouho
, se divím,že tě neobjedali na další týden, proč tak dlouho? Mě v centru chtěli vidět každý týden.
@Kariss Cola zachrání všechno
, ty jo ještě se musíš postarat o další drobečky ![]()
@VeroNika666 Přesně
hlavně přítel je taková drbna, ten se určitě někde prokecne
No já jsem o té PN přemýšlela z důvodu zaměstnání, jelikož pracuju na úřadu práce, tak kvůli tomu stresu, co mám tady, ale co maj dělat ženský, co pracujou třeba ve fabrice.. ![]()
@VeroNika666 viď, taky nechápu, že tak za dlouho, on to má hodně nacpaný ale stejně je to za dlouho
, nejradši bych se sebrala a jela někam hned ![]()
@Týna98 Wau, ÚP … máš můj obdiv
. To chápu tu PN
. Já jsem v kanclu a úúúúplně v klídku práce i kolegové,takže já tu asi budu až do porodu
. Můj manžel se mě každý den ptá, jestli jsem to vydržela a neprokecla se , ale spíš zjišťuju,že je to docela sranda, že ty víš, že oni nevědí
. Se ségrou a s mamkou jsme debatovaly ohledně zvýšení té rodičovské a já jím řikám,že kdybysme to stihli ( započít ) do konce roku, tak budeme asi naštvaní
a ségra zarytě tvrdila,že to není možné,že nás se to určitě netýká
,že snad umí počítat.
@Niky.Ber Řekni, že tě bolí podbřišek a jeď na pohotovost, to ti musejí udělat ultrazvuk
![]()
@Niky.Ber jj hned první 😊ani jsem nečekala, že to může vyjít hnedka 😊
@Kamča 92 tak to je paráda
moc gratuluji! Tak ať hezky roste a ať je Ti dobře
@VeroNika666 no nakonec jsem si ji nenechala napsat, uvidím příští kontrolu. Když tady na mě ty uchazeči řvou, tak to není moc příjemný a klidový prostředí. No a s tím zvýšením.. podle mě se to ještě několikrát změní a radši budu mít zdravé miminko hned než čekat kvůli penězům ![]()
@VeroNika666 jen o jednoho drobka naštěstí
cola nepomáhá… nic dneska nepomáhá… ![]()
@Niky.Ber děkuji moc 😊taky vám přeji ať je vše v pořádku 😊 nejhorší je to čekání 😊 holky nepřijde vám, že se teď všecko rozhodli mít mimi? Kolem mě mám strašně moc těhotných 😁a nebo možná už jsem v tom věku, že je mimi na čase 😊