Poradna duly
Jana Čurdová
@Kamča 92 Té předchozí se moc nelíbilo,tak snad téhle ano
. Podle lékařů pátý týden 4+5, ale můžu si to přesně spočítat, jeliko to bylo přes to IUI a to by měly být přesně tři týdny.
@VeroNika666 a třeba zrovna dvojčata!
Podle mě to takhle stejně nejde poznat jen podle pocitů… ![]()
@WojKa
Kdyby to mělo být podle pocitů,tak už mám doma troje
. Uvidíme,co nám mudr řekne příští týden
. No a co ty a mimísek?
@VeroNika666 já se teda s dvojčaty cítila stejně jako s jedním, takže to nemůžu říct no. Jen blbě mi s nimi bylo delší dobu.
Tak nějak pořád stejně, zatím žádné extra nevolnosti, tak doufám, že to vydrží. Začínají mi ovšem smrdět věci, které mám ráda jako sladké pečivo nebo čokoláda. To mě trochu štve. Však ‚mimísek‘ má asi tak 2mm, ještě by moc neplechy tropit nemusel. ![]()
Tobě je dobře?
@WojKa Jéé,taky bych chtěla, aby mi smrdělo sladké
, jsem dost závislák na cukru
. Není mi úplně špatně, ale nemám vůbec potřebu jíst ( spíš taková nechuť jíst ). Při prvním úspěšném IUI mi po týdnu bylo zle a nemohla jsem cítit kávu, ale tady zatím nic
.
@VeroNika666 já teda kafe už přestala pít a piju s mladou Caro, ona si pak připadá jako velká holka, že s mámou pije ‚kafíčko‘. ![]()
Já v prvním i druhém těhotenství začala zvracet až v 7tt, tak uvidíme, mám ještě tak týden než by to mělo začít, i když doufám, že bych si mohla to poslední těhotenství užít už od začátku bez blití. ![]()
O víkendu u nás byla manželova těhotná sestra, která je 18tt a čéče jaký měla obrovský břicho! Bych ji řekla tak na dvojčata nebo aspoň druhé, třetí těhotenství (při nich prý břicho roste rychleji). Je to stejné zajímavé, jak každému ten pupek roste jinak rychle.
Já zase na konci určitě vypadat jako almara (ne, že bych teď nevypadala).
![]()
@WojKa Já už asi taky přestanu pít kafe, prý se to moc nedoporučuje ..... i když , já jsem takový kávičkář ( půl lžičky kávy a polovina šálku mléko
). Taky bych se ráda obešla bez věčnýho hledání wecka , hlavně dojíždím do práce přes hodinu,tak se bojim,jak tohle dopadne
.
Tý jo,pátý měsíc a buben jo? Já jsem prcek ( 160 cm a 60 kg),takže almara sice nebudu,ale viděla bych to na medicimbál s nožičkama
.
Ty musíš mít strašně hodné dětičky, že jste šli do dalšího, Dneska i tři děti jsou zázrak
. Já mám pětiletého synovce a ten teda vydá za tři ![]()
@VeroNika666 já bych řekla, že máme tak standardně hodné/zlobivé děti. Když jsou všechny spolu, bývá to občas horší.
Ale jak rozdělím kluky od holky, tak jako bych žádné děti neměla.
Jinak s tím břichem. Nevěř tomu. Moje kamarádka před měsícem porodila, začínala na váze 47kg a rodila se 73kg a oooooooobrovským břichem, to jsem opravdu v životě neviděla a to jsem odnosiła dvojčata, takže asi tak no. Jo a měla jen jedno dítě. ![]()
No jéjé…kdo ví, kdy já půjdu do práce… ![]()
Moje Segra taky zacla tehu s 50kg a rodila s 84
![]()
Ja teda před malou měla 74 a rodila s 90 a ted mam 78, jeste sem to nestihla dar vše dolu, tak jsem zvedava, kolik priberu ted ![]()
@Kariss Ono fakt hodně závisí na výchozí váze, já třeba s dvojčaty začínala na opravdu vysokém číslu a z celé těhotenství přibrala jen 4kg a to jen děti měly přes 6kg.
@WojKa Ja doufam, ze tolik jako s malou nepřiberu. U malé jak sem zvracela 5 měsíců, tak sem jeste neco schodila a jak sem se pak chtěla najíst, tak sem to prehanela
ale 5 měsíců nejíst normální jidlo mi chybělo
![]()
@Kariss to chápu no, já s malou zhubla na začátku 6-7kg, s kluky dokonce 9kg. Ale člověk to většinou pak dožene, jak několik týdnů/měsíců pořádně nejí. Však hlavně, aby byly děti v pořádku. ![]()
@WojKa a přesně tak
To jsem si ted taky rikala, pak to kdyžtak dam dolu
![]()
@Kariss no, já mám teď v plánu mírně redukční režim i v těhotenství, protože už teď vypadám jako bych ty děti měla v břiše minimálně tři… ![]()