Poradna duly
Jana Čurdová
@Kac267 Strašně,strašně mě to mrzí
. Vím jaké to je, máš naději a pak ..... prostě konec
. Já to měla stejně, nejdřív viděli srdíčko a za týden už ne a navíc tam zrovna byla tak necitlivá mudr, že jsem jí málem uškrtila
. Mě zase všichni utěšovali, že je lepší, že to odešlo samo,že to bylo špatné vajíčko a kdyby se i tak udrželo,tak to většinou končí špatně, třeba silným postižením atd. Máš pravdu, první tři měsíce by měla být budoucí maminka nejvíc v klidu a přitom je to nejstresovější období, obzvlášť pro nás,které si už něčím špatným prošly
. Nedá se ale nic dělat, musíme se vzchopit a jít dál ![]()
@Týna98 Ahoj Týnko
, já jsem 4+6 a taky první
, máte to přirozenou cestou? Já jdu na kontrolu až příští pátek, tak jsem jak na trní. Snažíme se už dva a půl roku a z toho jeden pokus sice dopadl, ale nakonec to skončilo špatně. Je to tvoje první kontrola?
Listopadový mimíska … co říkáte na prozatimní rozhodnutí vrchosti o zvýšení RD mimískům narozeným od ledna? Vtipné ne?
Manžel mi řekl, že budu měsíc přenášet
![]()
@VeroNika666 Ja vím Veru, zatim od včerejška jen brecim a nedokazu se s tim smirit. Snad to brzo preboli a budu moct nejak fungovat a pokračovat dal. Bojim se ale, ze se nedockam. Ten boj 2,5 roku me uz stal tolik sil, ze nevim kde vezmu dalsi. Mozna by bylo lepsi se smirit ze mimi proste nebude a obrnit se tak dalsim zklamanim. Ale clovek se stejne neobrni a vzdy bude tajne doufat…ale ten strach z dalsich kontrol kdyz bych otehotnela, tak to bude sila…
![]()
@Kac267 Nemůžeš to vzdávat, je to těžký, ale není ti padesát a otěhotnět se daří,tak neházej flintu do žita
. To že se z toho vyklube ZT, se bohužel stává, ale je to pitomá náhoda,většinou se to neopakuje, ty máš všechny vyšetření za sebou (imunologie, genetika,atd.)?
@VeroNika666 Veru, toto uz je druhe ZT. Pri prvnim teda byl jen prazdny gestacni vacek. Ted uz bylo i embryjko, o to je to horsi. Neni mi 50 ale v lete 38 a vek bezi, 2,5 roku snazeni a bez vysledku.
proste jsem ted zdrcena a bude chvili trvat nez se oklepu. Navic se ted uziram doma na neschopence. Ono to po revizi preboli. Genetiku mame a nemam ji prave nejlepsi, hrozi u me potraty. Mela jsem ale malo vajicek, zbyly jen 2, takze to na genetiku neposilali. Imunologii nevim, musim se zeptat, uz ani nevim co nam vse delali. Ani nevim jestli zjistovali trombofilii, zitra to proberu s doktorem. Mame jeste jedno embryjko zamrazene, tak potom pujdeme na KET. Mimi se asi rozhodlo ze pocka na rok 2020 az zvysi rodicovsky p. ![]()
@Kac267 😓je mi to moc líto 😥 ach jo. Nedokážu si ani představit, jak se cítíš 😧 hodně sil.
@VeroNika666 ahoj 😊tak já jdu na kontrolu příští středu do centra což bych měla být 6+4. Myslíš, že už půjde vidět srdíčko? Minulý pátek mi sestřička na gynde řekla, že pokud to nevydržím, můžu klidně přijít za týden zase na krev 😁tak přemýšlím, zda jít 😊zas bych se trochu víc uklidnila. Ale už se nám to blíží ke kontrole. Nemůžu se dočkat 😊jinak se snažím taky jíst zdravě. Ne že bych držela dietu, ale jím jen zdravě a míň. Taky jsem za poslední dobu shubla 7kilo, tak to asi budu mít co nevidět zpět 😁ale miminko vše 😊
@Týna98 ahojky 😊 mě vychází termín 16.11. 😊taky jsem na kontrole ještě nebyla. Jdu příští středu. Nyní jsem 5+4 😊
@Kamča 92 myslím,že už bude vidět
, já jdu v pátek a jsem taky jak na trní. Naposledy mi při takové kontrole totiž řekli,že srdíčko nebije
.
Jestli ti bude líp,tak si určitě zajdi na tu krev, já tam byla už dvakrát
… no a jsem klidnější.
@Kamča 92 jee tak to máme úplně stejné. Já jdu k doktorce 3.4 a bojím se moc. Je to moje třetí těhotenství, ale to druhé se nepovedlo. Dceři je už 17.
@Mistul píše:
"@Kamča @Týna98 jee tak to máme úplně stejné. Já jdu k doktorce 3.4 a bojím se moc. Je to moje třetí těhotenství, ale to druhé se nepovedlo. Dceři je už 17.
@VeroNika666 Ano, máme to přirozenou cestou. Šlo nám to díky bohu rychle, od ledna jsme se začali snažit a 10.2. byla poslední ms. Bude to moje 1. kontrola a už se nemůžu dočkat, strašně se bojím, že něco nebude v pořádku.
@Kamča 92 Tak to budeme rodit stejně
@Mistul Teda, tak to tvoje nejstarší dcera je jen o 4 roky mladší, než já
Tak třeba budeš brzy i babička
![]()
@VeroNika666 ahojky 😊tak nakonec jsem volala, že zajdu na krev. A sestra mi řekla, že rovnou uděláme i ultrazvuk. Tak jsem nedočkavá dnes jsem 5+5. Doufám, že už půjde něco vidět 😊