Poradna duly
Jana Čurdová
Holky máte někdo zkušenost se streptokokem v těhotenství? Našli mi ho že stěru a dnes i v moči…
Ahoj holky, tak se s vami loucim, dnes uz jsem byla na revizi. Tak ted 3 cykly klid a pak se zacneme zase snazit. Preji vam at se vam narodí zdrave miminka a dělají vam samou radost! ![]()
@Kariss proste zamlkle tehu. Uz tam bylo jeden tyden i srdicko ale druhy tyden uz nic, asi spatna genetika, umrelo to. ![]()
@Kariss uz jsme to obreceli a jdeme dal. Zkusim rehabilitace panevniho dna a uvidime.
@WojKa no to nevím, až 1.4. Jdu k doktorce, tak až mi to potvrdí, tak pak budu v klidu ![]()
@Týna98 Týnko, mám za sebou dvě těhotenství, ani u jednoho mě nenapadlo, že by mohlo být něco špatně. Ale teď se kolem mě vyskytuje pár kamarádek, které si prošly zt, tak začínám mít trochu strach taky. Na kontrolu jdu až 3.4. a mám pocit, že se nedočkám. Ale musíme myslet pozitivně, nic jiného nám nezbývá. ![]()
@Erousek snad to ještě dobře dopadne. Budu držet palce, dej potom vědět 😊
@Týna98 moc gratuluju 😊to jsou aspoň čáry 😁 s tou neschopenkou počkej do toho ultrazvuku a uvidíš, co ti doktor doporučí 😊 hlavně se šetři 😊
@VeroNika666 tak už zítra 😊 doufám, že bude vše v pořádku. Ve čtvrtek bušilo srdíčko, tak snad se mu pořád bude dařit. Jsem tak natěšená, že asi neusnu 😁 zároveň mám i strach😁 zvláštní pocity 😊jinak ranní nevolnosti nemám, mám až večerní nevolnosti 😂ale nic, co by se nedalo přežít. Zatím nezvracim, snad ani nebudu 😁 zítra dám vědět 😊ty se drž a odpočívej, pátek je tu zachvilku😊
@Kac267 Aspoň už to máš za sebou, oklepeš se jdeš dál. Taky jsem si tím prošla a pak jsem si říkala,že ještě že to odešlo takhle brzo, později by to už bylo fakt zlé
.
Drž se ![]()
@Kamča 92
To si dokážu představit, jak jsi nervózní. Hned dej vědět … čekááám
. Já ani nemám čas být nervózní, bliju jako amina, do práce jezdím na několik pokusů ( vždycky vystoupím,když se mi udělá špatně
), vypadám jako zombie
. Já už nechciiiii a to je to teprve začátek. Chtěla jsem to doma tajit,ale v sobotu jdeme na ples, tak jsem zvědavá, ale myslím, že to praskne, nepozná to jenom slepý
.
@VeroNika666 to si dobra, ze s tím chodíš do práce a ještě se tomu směje
![]()
Mě bylo včera celkem fajn, ale dneska ráno sem prebalovala malou a z toho smradu se mi natahovala, dlouho to bez zvracení asi taky nedám..... aaaaa prosím prosím taky nechci
![]()