Poradna duly
Jana Čurdová
@Renca25 to mám. Teď je mi trochu těžko, jak mi je pořád zle. No a za pár měsíců bude ještě větší sranda. Ale tímhle už končíme. ![]()
@VeroNika666 Tak se přidávám do skupiny blijících mamin
Dneska poprvé, jsem 6+2tt, úplně stejně s dvojčaty, tak teda opravdu doufám… ![]()
@WojKa ajaj, já dneska malém taky, ale zvládla sem to
opět u ranního hovna v plince
zitra už si k prebaleni beru kybl!
@Kariss no pravda, já zvracela jen Coca colu.
Ale stejně jsem doufala, že to tentokrát zůstane jen u těch nevolností… ![]()
Tentokrát nám pocit, že těch pár následujících týdnů nepřežiju… ![]()
@WojKa takže už se pridavas k nám fnuknam?
Je to ale hrozny peklo!!! Já to nesnasim ![]()
@Kariss snad ani ne. Já jsem s tím tak nějak počítala, jen jsem doufala, že to třeba tentokrát bude jinak. Ale to, že to není, tak to tak mělo být. Já doufám, že mi to vydrží přes ten první trimestr a pak bude klid. Na Velikonoce jedeme k manželovým rodičům(500km), to bude teprve veselá cesta(poblitá matka a tři malé děti). Připravím si zásobu blicích pytlíků… ![]()
@WojKa to zvládneš
my jsme takhle je-li 1500km do Čech, když sem čekala malou.. to byl masakr.. ![]()
Tak hodně štěstí, ať to moc dlouho netrvá ![]()
@Kariss proč jste neletěli? A kde vůbec bydlíš? No, to jo. Ale Ty seš prakticky cestou starala o sebe, já tam budu mít k tomu tři pidilidi. Uřvané, protivné. Je to náročné s nimi cestovat, zvlášť takhle nějak dál. Už musíme koupit větší auto.
@WojKa nelitame kvůli pejskovi
jezdíme tak i s malou a ta to zatím dává v klidu, horší bude až nebude tolik spát
vždycky je to náročný takhle cestovat, to chápu. Jsme v Norsku. Já sem se cestou starala jen o sebe to jo a o pytlik
vždycky když se přišel pes pomazlit, tak sem to hodila ![]()
Ahoj holky. Mě naopak přijde že mi nevolnosti ustavaji. Ale přijde mi to brzy 8tt. Myslela jsem že budu mít tak do toho 12tt. Kdybych včera neviděla
tak bych měla strach ale teď jsem zatím v klidu. Občas se mi žaludek ještě zhoupne ale max jednou za den. Včera třeba vůbec. Ale co mě trápí je to že nemám energii. Nejsem unavená že bych potřebovala spát to ne. Ale nemám energii něco delat a jsem strašně líná. Přijdu z práce lehnu na gauč a neudělám ani večeři. Už jak si leham tak vím že radši nebudu jíst ale večeři prostě nejdu dělat. Docela mě to štve. Co s tím ![]()
@Asijetotu píše:
Ahoj holky. Mě naopak přijde že mi nevolnosti ustavaji. Ale přijde mi to brzy 8tt. Myslela jsem že budu mít tak do toho 12tt. Kdybych včera nevidělatak bych měla strach ale teď jsem zatím v klidu. Občas se mi žaludek ještě zhoupne ale max jednou za den. Včera třeba vůbec. Ale co mě trápí je to že nemám energii. Nejsem unavená že bych potřebovala spát to ne. Ale nemám energii něco delat a jsem strašně líná. Přijdu z práce lehnu na gauč a neudělám ani večeři. Už jak si leham tak vím že radši nebudu jíst ale večeři prostě nejdu dělat. Docela mě to štve. Co s tím
Ahoj tak ja to mam stejne prvnich 5 tydnu se me motala hlava a musela jsem furt lezet uz jsem se pripravovala ze budu zvracet ale nakonec me to prestalo uplne. sem tam se me zamota hlava az ted v 7 tydnu ale stou lenosti to mama uplne stejne jsem doma prestala jsem chodit do prace a neudelam vubec nic nejsem unavena ale upne lina. A to ksem si myslela kolik toho neudelam kdyz mam cas. ![]()
@Renca25 jo přesně.. Ale je zajímavý že když řeknu že je mi dobře tak mi ty nevolnosti zase začnou tak už cucam lizo ![]()
@Asijetotu píše:
@Renca25 jo přesně.. Ale je zajímavý že když řeknu že je mi dobře tak mi ty nevolnosti zase začnou tak už cucam lizo
To věřím dnes mi je taky divně a to jsem furt říkala jak mi je dobře asi ještě nemáme vyhráno ![]()