Poradna duly
Jana Čurdová
@Kamča 92 píše:
@Kac267 gratuluji moc 😊 můžu se tě prosím zeptat po kolika dnech po transferu si byla na ultrazvuku? Já jsem hrozně nedočkavá😂
Kamčo, na UTZ jsem byla asi 21.den po ET. Taky jsem byla hrozně nedočkavá. Teď už byla vidět malá 3mm čočka
Stejně jsem se nejvíc těšila až tam bude vidět mimi, aby to zase nebylo zamlklé těhu. Ale HCG nasvědčovalo že je vše v pořádku. Co jsem četla, tak by mělo stoupat dvojnásobně každý den, ale je tam hrozně velký rozptyl v tabulce. Moc se ty hodnoty u každého můžou lišit.
@Kamča 92 Ten rozptyl v hodnotách HCG se u každého strašně moc liší. Dívala jsem se na tabulky a je tam fakt obrovský rozptyl v hodnotách. Já jsem 12.den měla kolem 600HCG, týden potom 13tis. HCG a tento týden což je opět po týdnu jsem měla 33tis. Ale ono se to fakt hodně liší. Hlavní je aby to stoupalo dvojnásobně. No to čekání je fakt hrozné.
Příznaky už mám, motá se mi hlava semtam, jsem unavená, a je mi někdy blbě. Naštěstí ještě nezvracím. ![]()
@Kamča 92 no neke…tak takhle pěkné to nemám, nicméně vzhledem k tomu, že jsem měla doma těch 50 čínských testů a cítila, že je něco jinak, tak jsem začala testovat už 10dpo. Pár jich tu mám. Pak je můžu vyfotit všechny společně.
Každopádně pořádnou druhou čárku mi udělal až dneska, tzn. 16dpo.
Vidíš a já chtěla používat symptotermální metodu jako antikoncepci. Úplně nám to nevyšlo. ![]()
@Kamča 92 jinak já bych asi našla ještě pozitivní testy z předchozích dvou.
I když jednomu testu je už 3,5 a druhému 2 roky (dvakrát).
@WojKa 😁 @Kac267 ty jo 😊 já půjdu na první ultrazvuk až 32 den po transferu. Tak to by už by mělo být jasný 😊 můžu se zeptat co přesně znamená zamlklé těhu? Čím je to způsobené? Právě jsem se koukala, že to HCG je různé. Tak snad v neděli bude co největší 😊a děkuji za hodnoty aspoň trochu vím 😊
@WojKa jee😊 já nemám s čím srovnávat 😊je to naše první 😁ale ráda na to koukám 😁když ještě nemám nic jinýho 😁
@Kamča 92 moje sestřenice pracuje jako doktorka na gynekologii, ptala jsem se jí, říkala, že v drtivé většině případů se nezjistí proč se tak stalo a zamlklé těhotenství znamená, že se plod přestane vyvíjet, není srdeční akce.
@WojKa prosím tě také ti tak teď rychle poskočilo břicho? končím stěží 6týden, ale jako břicho mám snad jako ve 3měsíci, vydržet do utajit dalších 6týdnů do screeningu bude asi mazet, ještě že je zima a mohu nosit mikinu i na návštěvách ![]()
@stiskoch no, vzhledem k mé výchozí váze nikdo nepozná, že jsem těhotná snad ani v devátém měsíci.
Takže mě určitě ne. Ale uvidíme, jak to bude vypadat nadále. ![]()
Já spíš teď řeším, jestli mě nechají rodit přirozeně po předchozí sekci. ![]()
@Kamča 92 Já jsem třeba měla při zamlklém těhu jen těhotenský váček bez plodu. Doktor to poznal už z HCG, které rostlo strašně pomalu. Jeden týden 500HCG, další týden jen 1200HCG, tak se mu to už nezdálo. A pak to strašně pomalu rostlo. Denně má těhotenský váček porůst o 1mm, a mně porostl za týden jen třeba o 4mm.
Říkal mi, že to je tak, když se uchytí geneticky špatné vajíčko. Nebo jsem to mohla mít z pásového oparu co jsem chytila, ale to oni neví co bylo dřív, jestli pásový opar nebo těhotenství. To nikdo nedokáže přesně říct.
@stiskoch No mně břicho taky trochu roste, ale spíš nejsem schopná ho ani zatáhnout a dělá mi zle když mi na něj něco tlačí, jako třeba kalhoty. Spíš asi rostu celá
![]()