Poradna duly
Jana Čurdová
Musím se vyftit a dodat, jsem 19+6 a třetí těhotenství je znám, u holek jsem cítila pohyby velmi brzy, u druhé už od 14týdne, teď střeží od 17týdne a to se musím sakra snažit, ležet na zádech v klidu a mimčo trochu umáčknout a to ne každý den, až teď posledních pár dní citím pohyby každý den, ale zatím jen přes ruku v položele nebo leže, jinak je necítím, asi nějaký lenoch ![]()
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, zda jste platily / budete platit druhý ultrazvuk. V pátek jsem byla na kontrole u dr a řekl mi, že už si to platí každá sama. Navíc mi napsal žádanku na superkonsiliarni uz. Je to v něčem jiné? Díky za vaše rady a komentáře ![]()
@Kika1990 píše:
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, zda jste platily / budete platit druhý ultrazvuk. V pátek jsem byla na kontrole u dr a řekl mi, že už si to platí každá sama. Navíc mi napsal žádanku na superkonsiliarni uz. Je to v něčem jiné? Díky za vaše rady a komentáře
Budu si ho platit, ve FNOL Olomouc je za 1000 Kč. Poté dostanu ještě navíc 2 zdarma, protože chceme rodit tam. S prvním jsme tam byli moc spokojeni.
Ahoj, i já si ho budu platit. U nás je za 1200 Kč. Ten druhý utz nevím co znamena ![]()
@Míší87 @Lisianne
Holky, mně právě taky doktor říkal 1200… Nejde mi ani tak o peníze jako o ten rozdíl… Můj dr je trošku blb, ale bohužel už jsem ho nestihla změnit než jsem otěhotněla a pak už mi to přišlo hloupý…
Já jdu dnes a mám za to že platit nebudu, dr. nic neříkala neplatila jsem ani 2014 a 2016, Brno veveří, i na žádance mám zaškrnuto že platí ZP
Já byla v Brno Veveří v1.trimesteu to dělalo 1500, teď půjdu v 2.trimestru a to bude 1200. 1000 Kč propaci pojišťovna MV ale jen jednou.
@Kika1990 Hele museli to teď někdy poupravit, pač kamarádka, která rodila ted v dubnu 2.ultrazvuj už neplatila.
@Kika1990 napíši navečer neb zítra ráno, fakt nepočítám že budu platit, i to že mám zaškrnuto že hradí ZP a nějaký kod pojištovny
a máš žádanku od dr?
https://prenatal.cz/…y-screening/ tak na konci chápu tak že když mám žádanku neplatím, pokud nemám platím 1200kč
@stiskoch Já zadanku mám, je tam zmíněno že jsem samoplatce. Řekla bych asi zrejme že záleží jakého máš doktora
![]()
@Tesssa jojo už jsem na to narazila
že záleží na dr., tak to bohužel platit budeš ![]()