Poradna duly
Jana Čurdová
Kamarádka taky čeká kluka, má termín v září. To vypadá, že nám všem dali něco do jídla ![]()
Hustý
Doufám že se to už taky dozvíme, doktorka se přiklání spise k holčičce ![]()
Holky, tak jsem taky dneska byla na II. screeningu a vše ok až na nízko položenou placentu, paní doktorka říkala, že se snad vytáhne do 30tt… Jinak vám tady kazím klub, protože my jsme měli jasnou pipku 😅 a vůbec se krasavice nechtěla ukázat, byla furt otočená bokem nebo zadkem 🤣, takže nemám ani žádnou fotku ![]()
@Pavlyynka juju, už je mi fajn.. Jen to začíná být čím dál tím horší se spaním. Začíná mi vadit spát na břiše a já to tak miluju
jinak už cítím pohyby, cteda si to myslím, ale ju, myslím, že jsou to ony a je to zvláštní pocit
a co ty?
Taky miluju spánek na břichu ale zatím mi to nevadí, omotam si mezi nohy peřinu a tak je to bříško lehce ve vzduchu jakoby. Noo taky asi citim občas ráno když ležím v klidu
ale jelikož chodím furt do prace tak toho klidu moc nemám
ale už jen 3 týdny a končím.
to je dobře, že už se cítíš fajn. Já taky jsem úplně ready
nechali jste si udělat na 2. Screeningu 3D fotku?
@Pavlyynka ja jsem kousek od Hradce Králové, na druhem uz jsem byla ted v pondělí, ale miminko bylo špatně natocene a jeste menší nez si pani doktorka myslela, takze za 14 dni jdu znova. Chtela jsem vědět co cekame, ale je to proste stydlin, takze si musime pockat
Jinak je to me 3 těhotenství, takže uz vim, do ceho jdu ![]()
@Majinka7 vítej, já mám termín 25
a jinak co se týče pohybů, tak já je cítím od 17 tt, ale žádný šimrání, rovnou kope a teď už je to cítit na ruku i se mi břicho i vlní a nadzvedává ![]()
@Majinka7 ahaa tak to se máš. Moje je to první a na screening jdeme v úterý a snad se nám ukáže. Taky mě zajímá jak velký už je a kolik váží. Já jsem z prahy.
Jo a spánek na břiše taky miluju, ale od tý doby co jsem těhotná jsem si na břicho nelehla… přijde mi to divný ![]()
@Pavlyynka No na to že je to moje první, tak mě to taky děsně překvapilo a nejdřív jsem si myslela, že se mi to zdá, ale cítím je už pravidelně a dneska už i normálně v sedě ![]()