TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
10.7.19 11:24

@Majinka7 Jojo, přesně tak… Ségra má právě super sporťák od naší mamky, tak buď si ho vezmu od ní, jestli ho už nebude pro malou potrebovat, příští rok v květnu budou její malé dva roky, tak by už snad mohla capkat po svých 😅 nebo si koupím ten stejný, je fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 11:38

@Kika1990 a co je to za znacku a model? ja ted resim ten hluboky, na sportaky jsem moc nekoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
10.7.19 11:40
@Majinka7 píše:
@pikola jeste ne, ale co uz nechci je trojkombinace, tu jsem mela a nevyuzila, takze klasicky hluboky a pak sportak. Horsi jsou ty ceny, treba u dcery jsem na jejich 4.mes. objednavala sportak, protoze mi z hlubokeho lezla. Ve sportaku jsem ji pripoutala a byl klid, dokud nezjistila jak se to rozepina, ale to uz byla starsi. Takze tam se mi hluboky kocarek moc nevyplatil. Jeste uvazuji o nejakem bazarovem, ale to se mi moc nechce, jedine od znamych, abych vedela, po kom ten kocarek je, ale nikdo nema miminko, takze mam smulu :nevim:

Nojo, ale samotny hluboky nekoupis a ty dvojkombinace jsou vetsinou hrozne tezke nebo se mi tam proste neco nelibi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 11:48

@pikola no právě, radeji bych nejaky starsi aby mi to nebylo lito, ze ho brzy zase nekomu prenecham, ale tim, ze nevim po kom ten kocar je, se mi do starsiho nechce :roll: kdybych mela prvni miminko, klidne bych zainvestovala, protoze bych v nem odvozila i druhe, ale takhle se mi nechce zbytecne utracet, no jsem zvedava co nakonec poridime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
10.7.19 11:48

My máme doma tento od CAM. Má krásně hlubokou korbu. Máme ho z druhé ruky po jednom dítěti, vypadá jak nový a paní s ním byla moc spokojená. Tak snad budeme taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
10.7.19 11:50

@Lenikoule To rikaji vsichni, ze jsou moc spokojeny, ale proc ho prodavaji uz ani ne po roce ti nikdo nepovi :mrgreen:
Ja to mela s prvnim stejny, pak korba byla brzy malá, sportak moc tezky a neskladny. Ale mela jsem letni dite, ted vubec nevim. Navic ocekavam obri dite :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
10.7.19 12:02

@pikola nekaž mi radost :lol:.Pár jsme jich obešli a tenhle nám přišel největší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 12:02

@pikola tohle je nevyhoda zimnich deti, do kocaru se museji vejit v kombineze s fusakem a jeste nejakou deku navrch, ted ty zimy jsou mirnejsi, ale stejne a jestli budes mit vetsi miminko, muze to byt v nekterych kocarech problem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 12:04

@pikola i kdyz hur na tom budou pozdně letni a podzimni deti, ty nase budou jeste malinke v tom lednu, unoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
10.7.19 12:07
@Majinka7 píše:
@pikola tohle je nevyhoda zimnich deti, do kocaru se museji vejit v kombineze s fusakem a jeste nejakou deku navrch, ted ty zimy jsou mirnejsi, ale stejne a jestli budes mit vetsi miminko, muze to byt v nekterych kocarech problem :think:

Já si zase myslím naopak, ty zimní jsou v pohodě, protože do toho půl roku to vydrži zabalený ve většině kočárků, ale když je ti korba malá v půlce zimy jako pozdně letním :nevim: no já to mám napůl, 7.11 co já vím jak bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 12:10

@pikola jj, presne, pak jsem psala jeste druhy příspěvek a tam jsem zminovala ty pozdne letni :mrgreen: je to bud a nebo, proste hledat co nejvetsi korbu pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.7.19 12:50

@Majinka7 Je to Navington Caravel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
10.7.19 16:30

Ahoj holky, ja ještě vůbec na nic nekoukala a vůbec se nevyznám, ale zrovna dnes mi kolega v práci poradil kočárek Baby design Husky, prý jsou s nim hrozne spokojení. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.7.19 17:09

Tak už máme úspěšně za sebou taky 2.screening. Dle Dr. je vše v poradku, máme 330g, mimco tak zyvalo, hrálo si s ručičkami a nohy mělo natažené a pak si je dalo do tureckého sedu :) a konečně jsme se dočkali i my a budeme mít holčičku :srdce: tak mi ukápla slza :mrgreen: pohyby už taky cítím hlavně ráno a večer když ležím narovnaná v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.7.19 17:18

@Pavlyynka Gratulace k holcicce :hug: me uz v brichu pekne radi, jeste minuly tyden jen vecer a ted i pres den a nekdy to jsou uz neprijemny kopy :D a v pondeli uz treba taky budu vedet co cekame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí