TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
10.10.19 11:25

@stiskoch Ahoj, tak co utz? Jak mimčo povyrostlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
10.10.19 12:43

@jezz1e ahoj, 35+6: hlavicka po 14dnech stejna na 32+6, ta dle mereni nepovyrostla ale je dost dole tak se to mozna i hure meri :roll: vaha z 1903 coz odpovidalo 32+4 na 2200g coz odpovida 33+6. Prutoky zatim naprosto v poradku, tak v pondeli zase ozvy a za 14dni dalsi kontrola pripadne, ve stredu mam jeste sveho dr.tak se domluvim na dalsim postupu. Stale opozdeni o 14dni ale roste tak vyckavat. Uz jsem zacala cvicit s anibalem. Pokud by to bylo jako s holkama tak za 14dni rodim hold male miminko.tak studuji i info ohledne postupu po porodu abych si dokazala pripadne prosadit plny boding i pri nizke vaze, zadne odnaseni, coz oni radi ikdyz neni opodstatneny duvod, tak i jak se postupuje u pripadne glykemie, jake jsou moznosti…
Snad i v pondeli budou ozvy ok, ikdyz tedy tvrdnuti mam celkem casto behem dne i v noci, a dle sveho usudku si myslim ze i cipek se meni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
10.10.19 13:12

@jezz1e prosim te kde budes rodit? Resim zda pocitat s tim ze by chteli pripadne take vyvolavat tak jestli vsude plati od 37+0. Coz je pristi ctvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.10.19 16:59

Holky co jsou to ty průtoky? Slyším to prvně tady od Vas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
10.10.19 17:08

@Tesssa proudění krve pupecnikem - ultrazvukové zobrazení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.10.19 17:15

Ahoj..holky..stalo se vam nekdy..ze jste temer necitily pohyby? Ja to mela od vcera.. 8o pohyby temer zadne..pres den nic..vecer nic..v noci nic.. rano nic.. v poledne nic..tak jsem uplne vyplasena jela k mudr.. pripadala jsem si jak hysterka, ale opravdu to mini ted moc necitim
Na UTZ vse ok :srdce: ale nervy to byly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.10.19 17:15

@Vrabuska díky už jsem v obraze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.10.19 17:26

@Bennca ahojky. Taky se mi ti stalo, mimi bylo otočný, proto jsem je moc necítila a taky mám placentu ve předu tím se ty kopanečky taky mírní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.10.19 18:01

@Bennca Taky se mi to párkrát stalo, ale spíš tak kolem 22tt - 24tt a taky jsem hrozně stresovala, jestli je vše ok.. teď už to tak nehrotim, ale je fakt, že teď se ozve pokaždé, když se na to soustředím, jak už má pořádnou váhu, tak už se do toho umí dost opřít… Placentu mám taky vepředu, ale nohy miminka jsou směrem k pravýmu boku, takže ten mám občas vyvalenej. 🤣 🤣 Hlavne, že je všechno v pořádku ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
10.10.19 18:08

@stiskoch Hlavně že mimčo pořád trochu roste a průtoky jsou v pořádku. Já jdu do Podolí. Jestli jsem to dobře pochopila, těch 37+0 platí u nich při 3 % a méně, pokud je mimčo nad 3 % a roste, čekají dál, akorát nenechávají přenášet, tj. vyvolávají okolo termínu porodu. A jestli si tě pozvali jen na ozvy, spíš se vyvolávat ve 37 +0 nechystají :-) Takže pokud si mimčo neusmyslí, že taky vykoukne dřív samo, určitě to na ty 2,5 kg dotáhnete a pak už by podle mě bondingu nic bránit nemuselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
10.10.19 18:10

@Bennca Měla jsem to o víkendu podobně. Naštěstí mám doma angelsound, tak jsem ho zas vyhrabala a zkontrolovala aspoň srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.10.19 18:27

@Bennca jo stava se mi to, ted jsem 33tt a obcas je den, kdy se ani nehne, mozna vnoci kdyz spim, ale o tom zase nevim ja a pak druhy den si to vynahrazuje nebo ma skytavku, takze ikdyz se moc nehybe a skyta, tak se mi uleví ze je vse ok, no jsou to nervy, kdyz nevim co se ve vnitr deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
10.10.19 18:52

@Bennca nestalo, ale upozornovali nas na kurzu, at urcite prijedeme, natoci monitor a poslou domu, ale ze lepsi dojet. Kdyz prijede maminka az po 3 dnech, ze neciti pohyby, je bohuzel uz pozde… :-(( lepsi jet vicekrat a zbytecne nez jednou a pozdeg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
10.10.19 18:54

Placentu mam vepredu a boxuje a skace nonstop, nahmatam zadek i nozicky, bricho se vlni a skace. V prvnim jsem mela taky placentu vepredu a KP a to jsem citila jemne pohyby jen 2-3× denne a ted toto, nechapu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.10.19 19:00

Teď skoro 36tt i s placentou ve předu už cítím pěkný perdy a to téměř neustále. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí