TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
30.10.19 13:45

@Lisianne Jsem 14 dní po sekci ve spinálu a bylo to v pohodě, v noci už jsem se mohla otáčet, druhý a třetí den jsem dostala injekci na bolest, díky které jsem o břichu téměř nevěděla, pak už jsem nic nepotřebovala. Dnes už lítám s kočárkem po lese. Takže žádné strachy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
30.10.19 13:52
@jezz1e píše:
@Lisianne Jsem 14 dní po sekci ve spinálu a bylo to v pohodě, v noci už jsem se mohla otáčet, druhý a třetí den jsem dostala injekci na bolest, díky které jsem o břichu téměř nevěděla, pak už jsem nic nepotřebovala. Dnes už lítám s kočárkem po lese. Takže žádné strachy :mavam:

Je, dekuji za pozitivni slova, moc jsi me potesila. Prilozili ti hned mimi? A co kojeni? Jaka poloha se osvedcila? Za jak dlouho te pustili? Omlouvam se za tolik dotazu…snad neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.10.19 13:55

@Lisianne taky jsem zvedava. A v kolikatem tt jste holky sly? 🤔 🤔 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.10.19 14:22

@Lisianne Mimčo mi dali jen na chvilku, přiložit bohužel nešlo, protože bylo sice donošené (37+0), ale malinké (2010 g) a muselo do tepla inkubátoru. I tak jsem se rozkojila 4 den a dneska mám spíš přebytky. Mě pustili 5 den s tím, že za malou budu jezdit, ale hned další den jsem se vrátila na rooming-in, kde jsme spolu byly 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
30.10.19 14:41
@jezz1e píše:
@Lisianne Mimčo mi dali jen na chvilku, přiložit bohužel nešlo, protože bylo sice donošené (37+0), ale malinké (2010 g) a muselo do tepla inkubátoru. I tak jsem se rozkojila 4 den a dneska mám spíš přebytky. Mě pustili 5 den s tím, že za malou budu jezdit, ale hned další den jsem se vrátila na rooming-in, kde jsme spolu byly 4 dny.

Tak to jo, je fajn, ze ses krasne rozkojila. Jizva se hoji dobre, boli i ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
30.10.19 16:05
@Lisianne píše:
Holky, taky mame KP, nechci riskovat komplikace pri porodu tj. priduseni male atd.,ale dost se bojim sekce. :roll:

Neboj. Jako bolí to, samotnej zákrok nic moc, ale ten neboli, dítě mi nosili po třech hodinách, za pár hodin jsem musela vstát, fakt se neboj, dá se to. Patej den už jsem šla domů a fungovala. :wink:

• Citovat
  • Upravit
742
30.10.19 16:23

38+4

U mě kontrola dopadla dobře, prcek má už 3600 (mě málem vomylo) :lol: a prý příští týden zkusíme Hemiltona, aby jsme se nedostali na 4 kila :think:
Doktor říkal, že ultrazvuk je přesný. Moc mu to nevěřím a doufám 3300-3500 :lol:
Holky, držím všem palce (začínám se ztrácet v tom, co koho trápí :( :( :(:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
30.10.19 21:27

@Lenikoule je tak to nebude takový mrnousek, ale kdo ví, on ten ultrazvuk není moc přesný. U mě už se začíná něco malinko dít, ale ještě mám čas. myslela jsem, že mě bude dnes vyšetřovat vnitřně, jestli se neotviram a nic, už minule jen stěry. a váhu vůbec neřeší, ale to u žádného mého těhotenství, tak snad nebudu mít 4.kiloveho drobečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
30.10.19 22:08

@Majinka7 mě taky vevnitř nešťoural a to jsem se i oholila :lol:
Necháme se překvapit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
31.10.19 09:19
@Lisianne píše:
Tak to jo, je fajn, ze ses krasne rozkojila. Jizva se hoji dobre, boli i ted?

Jizva mě nebolí, pokud se nepokusím zvednout z postele s miminem v náručí jen pomocí břišáků :-D Sestra má za sebou 2 císaře kvůli KP a 2 přirozené porody a z pohledu rekonvalescence hodnotí císaře jako rychlejší a méně bolestivou variantu.

@Lenikoule Jedné kamarádce u prvního dítětě 500 g na utz ubrali a u druhého přidali :lol: Takže první vyvolávali, že je podměrečné a u druhého strašili 4 kg mrožem (ona sama má 50 kg i s postelí) a nakonec z toho byla dvě průměrný mimča :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
31.10.19 09:33

@jezz1e Chudák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
31.10.19 13:33
@jezz1e
@jezz1e píše:
Jizva mě nebolí, pokud se nepokusím zvednout z postele s miminem v náručí jen pomocí břišáků :-D Sestra má za sebou 2 císaře kvůli KP a 2 přirozené porody a z pohledu rekonvalescence hodnotí císaře jako rychlejší a méně bolestivou variantu.@Lenikoule Jedné kamarádce u prvního dítětě 500 g na utz ubrali a u druhého přidali :lol: Takže první vyvolávali, že je podměrečné a u druhého strašili 4 kg mrožem (ona sama má 50 kg i s postelí) a nakonec z toho byla dvě průměrný mimča :-)

Tak to je pěkné slyšet, už kolem toho načítám a asi půjdu do spinálu, i když se bojím, abych nezačala panikařit až se začne něco dít :mrgreen: spinál je prý šetrnější pro dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
31.10.19 13:36
@lebambule píše:
Neboj. Jako bolí to, samotnej zákrok nic moc, ale ten neboli, dítě mi nosili po třech hodinách, za pár hodin jsem musela vstát, fakt se neboj, dá se to. Patej den už jsem šla domů a fungovala. :wink:

díky moc za reference, kéž by to bylo i tak u nás. A měla jsi spinál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
31.10.19 13:37
@Bennca
@Bennca píše:
@Lisianne ja mam taky maleho otocenho KP..a hrozi mi cisar..
I kdyz ted mi v nemocnici na kontrole rekli..ze se muzeme pokusit o porod KP.. tak nevim jak se rozhodnout. Jestli zkusit porod KP nebo jit na cisare
A jestli cisar, tak nevim jestli celkova narkoza nebo jen to umrtveni-od prsou dolu (nevim..jak se to jmenuje) 🤔 😊

taky nad tím lavíruji, ale asi spinál, jak jsem psala výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
31.10.19 13:50

@Bennca @Lisianne tak mě dneska termin na cisare nedali a nuti me porodit prirozene KP. Vubec mi nikdo nedal moznost volby. Jsem fakt znechucena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí