Poradna duly
Jana Čurdová
@Sandy15 Gratuluji, ať jste zdraví
A klidně se chlub, třeba to nás, čekatelky, trochu popožene ![]()
@Ajka90 @lebambule to ja mam dva dny pred vami termin. Ale vcera jsem byla v porodnici a koukala jsem, ze psali termin na 23.11. ja teda deti jeste nemam ale myslim, te manzel to nekdy vynahrazuje
ikdyz samo mi ted pomaha.
Já dnes byla na kontrole, 6.11.byl první termin,10.11.druhý. Žádný náznak k porodu, v pondělí do porodnice a podezření na větší plod. Achnebe.. do teď jsem se nebála. ![]()
@Tesssa a kdyz jsi byla na posledni kontrole u sveho dr na ultrazvuku tak melo kolik mimco?
@Tesssa To + - je právě nejhorší. Mně říká doktorka, že je to tak půl kila nahoru i dolů, což je teda rozdíl dost, jestli rodit 3 nebo 4 kila
U tebe dokonce přes 4 kila.
@Pavlyynka to se dá takhle hybat s terminem? Pokud je teda vse v poradku.. @Tesssa to je teda macík, u mě naposledy melo mimco pri ultrazvuku něco pres dve kila, ale to už je hoooodne dlouho
u prvniho těhotenství mě doktor strasil, že mimco bude hodně malé podle ultrazvuku(ani ne 2,5kg) a mala mela nakonec krasnych 3080g a to sla přesně na termin. Takze je fakt, ze ten odhad je uplne na prd ![]()
@Tesssa @Lea491 me nikdo nerikal, ze to je + - takze si rikam ja sama, ze to je cca. A to ti delaly v nemocnici ted uz UZ tim padem, ze.
@Lea491 Tak doufám že v nemocnici to mají přesněji, nebo hold půjdeme vyvolávat no, to čemu jsem si přála vyhnout se ![]()
@Tesssa Mně ho právě doktorka nabídla minulý týden, že pokud neporodím do týdne, zkusíme Hamiltona, když budu chtít. Taky kvůli tomu, že prcek teď rychle roste, a navíc mám CS 4
@Lea491 Mě o něm ani nic neříkala. Půjdeš do toho? Já bych do toho klidně i sla. Kdy máš termín?
@Tesssa Ještě zvažuju podle toho, cože mi řekne zítra na kontrole, ale asi půjdu. Termín 12. a 14.11.