Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavlyynka fusekle a spoďáry nesmí chybět žádný rok
loni jsem dávala poukaz na tetování a sadu kubánských doutníků, ale letos fakt jen drobnosti. Děti mají přednost
loni jsme to jeste tolik řešit nemuseli ![]()
Tak my jsme zatim jen my dva a myslim, ze ani male jeste tento rok nic kupovat nebudeme. ted mame vse nakoupeno.
@Pavlyynka loni byl dceři na Vanoce necelý rok (prvni Vanoce) takže spíš šlo o atmosféru stromečku dva větší dárečky pro holku aby mela co rozbalovat, ale letos uz to bude vnimat víc. Mimčo neřeším, tomu zabalim chrastítko jen aby dcera věděla, že všichni něco dostanou od Ježíška.
@Ajka90 Navečer zase poslíčci, že jsem si ani nemohla navlíknout ponožky, ale tentokrát je okamžitě rozehnala vana
Teď je mi zas dobře, prcek trochu dloube do spodku, ale toť vše. Přítel už odjel na noční, tak teď už bych radši vydržela do zítřka ![]()
Kontrolu mám až v pátek přímo v nemocnici, tj. den po 2. TP
@Lea491 tak tfuj tfuj at vydržíš do zitra
až bude přítel doma. Ja jdu zitra na kontrolu, ale nevim zda po monitoru bude sahat jen na bricho nebo chmatat i dole
bych se totiž ráda i neco dozvěděla
nepamatuji si, jak to bylo v prvnim tehu ![]()
@Ajka90 Jak tak čtu zkušenosti jiných, říkám si, jaký mám na svou doktorku štěstí, že bere každou prohlídku opravdu důkladně. Takže pokaždé UTZ s orientačním odhadem váhy i vnitřní vyšetření čípku. I když přibyl ten monitor, vždycky vyšetřila mě i koukla na mimčo. Není to ale asi standard všude ![]()
@Lea491 ja si právě myslim, že u prvniho těhotenství mě kontroloval snad taky pokaždé..ale teď je to jakoby ob kontrolu. Ultrazvuk nedělal uz dlouho(teda co jsem nastoupula do poradny) ale to mi nijak nevadí..jinak si na sveho gyndare nemůžu stěžovat
jsem ráda, ze ma ordinaci u nas v městečku a pracuje i v nemocnici-porodnici cca 10km od nás.
@Ajka90 ja byla minule utery poprve v porodnici. Jen v poradne bez monitoru s vaginalnim vysetrenim a poslech male. Ted v utery jdu uz i na monitor. A vysetreni vaginalni jsem mela naposled kdyz jsem byla na prvni kontrole v 8tt. Jinak vzdy dr rikala jak je na t i cipek a jak je mimco velky.
@Ajka90 Týjo, tak asi fakt to není běžná praxe. Já už jsem na to tak zvyklá, že pokaždé prohmátne porodní cesty a pak koukneme na prcka, že bych byla asi nervózní, dostávat míň informací než teď ![]()
@Lea491 poslíčci,teda pokud se ještě něco nerozjede, ale stali za to, dobrá předpříprava na porod ![]()
@Pavlyynka @Lea491 abych pravdu řekla, tak ja se ani moc neptala. Pokud bylo a je vsechno v pořádku, nepotrebuji vedet nic. Pokud byl problém jako, ze jsem se začala otevírat kolem 20tydne, dostala jsem vyhubovano, ze se mam šetřit jinak mě nechá lezet v nemocnici. Jasně manžel by to chvilku zvládl, ale nevim jak dlouho
Pohlaví jsem taky nechtěla vědět o to se vic těším aby uz to bylo
naštěstí se doktor nikdy neprokecl
@Ajka90 me vzdy stacilo, ze mi dr rekla, ze ona je s miminkem spokojena, ze se ji vse libi a mala je v poradku ![]()