Poradna duly
Jana Čurdová
@Tesssa velka gratulace
at jste zdrave a dela jen radost. Krasny datum ![]()
@Lea491 tak mě teď začali bolet záda, že jsem ráda, že si vůbec dokážu sednout
to bude noc
![]()
@Ajka90 Jejda, tak to ještě chybělo. Máš je namožený z nošení pupíku nebo je to příprava na křížové bolesti?
@Tesssa píše:
Ahoj holky tady Rozálka11.11. 4:50
Váha 3,500 délka 50 cm
V 8 večer mi praskla voda, takže přesně na termín šikulka naše
Velka gratulace, krasna holcicka a tabulkova
Preji hodne zdravicka a samy smich na tvarickach holcicce. ![]()
@Lea491 vůbec netuším
u prvniho těhotenství jsem tohle neměla
uvidím co z toho bude
treba jeste dneska pofrcim ![]()
@Ajka90 Tak by to aspoň k něčemu bylo dobrý
U mě to dneska zatím nevypadá už ani na ty poslíčky ![]()
@Lisianne mažu od soboty, co mě propustili z JIP, bolest je v pohodě, beru slabá analgetika, dnes nás nečekaně pustili domů, jsem teprve 3.den po sekci. Espumisan je na plyny (nadýmání), protože jak je to břišní operace, tak budeš po pěkně nadmutá:(
@Dunlin píše:
@Lisianne mažu od soboty, co mě propustili z JIP, bolest je v pohodě, beru slabá analgetika, dnes nás nečekaně pustili domů, jsem teprve 3.den po sekci. Espumisan je na plyny (nadýmání), protože jak je to břišní operace, tak budeš po pěkně nadmutá:(
Tak to jo, dik za tipy, uz cekam na zitra. Snad to bude v pohode. A co kojeni? Za jak dlouho jsi zacala po operaci? Uz ten den? Nejvic se bojim bolesti, ta plynatost je spis takova neprijemnost, ne? ![]()
@Lisianne píše:
Tak to jo, dik za tipy, uz cekam na zitra. Snad to bude v pohode. A co kojeni? Za jak dlouho jsi zacala po operaci? Uz ten den? Nejvic se bojim bolesti, ta plynatost je spis takova neprijemnost, ne?
Jo a 3. den uz? To je strasne brzy, ne? Jakoze operace den nula a pak 3. den uz? Ty jo… Neni jak doma, kdyz je vse ok. Na jip jak dlouho?
@Bennca píše:
@Lisianne nerekli mi v kolik to bude. Nastup taky den predem. Noo..jsem zvedava 🙈 🙈 🙈
Tak co, jaka? Asi uz taky cekas, ze? Mam nadstandard, jsem rada za to, ale mala dusicka je ve me. Musime to dat. ![]()
@Lisianne Ahoj..ja jdu zitra v 8.30hod.. 🙈 🙈 🙈 🙈 nadstandart nemam..ale mam na pokoji fajn holcinu
Ted usnula..to se mne dnes asi nepodari🤣 🙈
Myslim na tebe..hodne stesti a napisem si..az budeme matky 🤣 🤜 🤛