Poradna duly
Jana Čurdová
@pikola Moc gratuluji! Ať se daří! ![]()
Taky jsem měla termín 7.11, ale dnes to jsou už 4 týdny, co máme myšičku u sebe. Holky děsně to letí a mimčo se mění každým dnem.
@Bennca I Tobě velká gratulace a přeji rychlé hojení. Kojením se nestresuj, já začala po císaři až 4 den a teď normálně plně kojím.
Je to tu holky
Erik se narodil včera v 19:34.Ve 13:00 hemilton a od 15:00 kontrakce. Má 4070 gramů,52 cm, trápil mě jen pár hodin a museli mu trochu pomáhat vakuovou pumpou, je to fakt obřík a jsem šitá i vevnitř, bolelo to jako kráva
.Ale klidně bych rodila znovu.Je to úžasný pocit
![]()
@Lenikoule super velka gratulace, hlavne zdravickoooo preji
skvele jsi to zvladla
@Lenikoule Ach, ty hormony
Mně to zní docela děsivě, ale tak hlavně že jste to zvládli! Gratuluji ![]()
@Lea491 tak jako prochazka ruzovym sadem to nezni ale hlavne, ze jsou zdravi. Ven proste musi tak i tak.
Ahoj holky, 12.11.2019 v 8:06 se nam narodila Stellinka, 3400 g, 50 cm. ![]()
Příspěvek upraven 14.11.19 v 18:48
@Ajka90 Stále nic. Dala jsem si decku červeného, ale už to vypadá, že to prcek v termínu asi nestihne
Jj, dopoledne mám kontrolu přímo v nemocnici. Podařilo se mi pěkně si rozdrápat břicho, takže jsem zvědavá, co mi na to řeknou. Snad to nebudou játra. Ale spíš myslím, že to svědilo, protože jsem se zpotila a měla na sobě to oblečení dost nalepený. Uvidíme. Každopádně tašku do porodnice beru radši s sebou, kdyby se jim to nezdálo.
Ja dnes v noci holky mela bolesti na leve strane od podbrisku do beder. Bolest jak pri silne menstruaci. Byla jsem cela zpocena a bylo mi na zvraceni. Nastesti to trvalo jen pul hod a preslo to. Ale ze bych se cítila nejak fit. Jsem hodne unavena ale odpo uz je to mnohem lepsi.