Poradna duly
Jana Čurdová
@Lea491 tak to by bylo fajn
@Ajka90 snad to rychle odezní, jak to přišlo, ono to počasí je taky jak na houpačce.
@Ajka90 Mám trochu podezření, jestli mi neodešla část plodovky. Ale taky je možný, že mi prcek jen lehá na močák. Prostě vůbec nevím. Bylo to několikrát během dne takový nečekaný učurnutí
Uvidíme, jestli se to ještě stane. Kdyžtak zítra radši skočíme s vložkou na kontrolu do porodnice.
@Lea491 a neohla jsi se nejak nebo nedrepnula ci tak. Nebo jako z niceho nic?
@Pavlyynka Jak kdy. Třeba když jsem si zouvala boty nebo se zvedla z gauče. Ale i jen tak v klidu ve frontě v obchodě.
@Lea491 to jsem mela minulý tyden taky. Bylo to jen jeden den a od te doby nic. Mela jsem taky chuť navštívit porodnici, ale nakonec jsem nikam nejela. U prvniho porodu mi plodovka zacala odtekat a bylo to jako by jsi mela pustenou vodu z kohoutku na malý průtok. Neslo to zastavit a furt to teklo. ![]()
@Ajka90 Tak uvidíme. Třeba to budou normální strasti těhotných. Ono furt odněkud něco teče, tak se v tom pak vyznej ![]()
@Lea491 kamoska taky rikala, ze chodila furt na wc a ze to neslo zastavit a porad to teklo. Prej sice pomalu postupne nez dosla na to, ze to je plodovka.
@Pavlyynka Přinejhorším mám v pondělí další kontrolu, tak by se na to snad přišlo, co to je. Ono to snad prý nebývá tak nebezpečný na infekce, jako kdybych si nevšimla, že odtekla všechna třeba ve vaně ![]()
@Ajka90 vypadá to na klidnou noc, teď jsme se vrátili domů z návštěvy, těším se do postele, včera jsem toho moc nenaspala, tak snad dneska to vyjde.Ale otoky pořád hrozný
a taky jsem měla dnes pocit, že ze mě něco teče, napadla mě hlenová zátka nebo plodová voda, ale nikde nic nebylo
@Lea491 plodovka Ti celá najednou nikdy neodtece
bude téct az do doby nez vytlacis mimčo
, takže se nemusíš bát, že by jsi to nepoznala.
@Majinka7 to je dobře, že bude klidná noc
já se teda dneska převalovala protože dcerka zkouší být i v noci bez plenky a jelikož chodi ze svého pokojíku spát k nám musela jsem dát pod prosteradla nepropustnou podložku. Děs
![]()