Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 Ale tak to zase bylo od něj hezký, jak se do tohotoho ponořil
Můj teda tak daleko nešel, ale udělal první poslední, i mně sehnal barvu a postýlku natřel tak, jakže jsem si představovala ![]()
@Lea491 jojo o tom žádná.. jen vsude nacpal krtka
a toho zrovna moc nemusím..postylku naštěstí koupil podobnou jakou jsem chtěla, takže jsem to tolik neřešila, jen jsem se do toho chtela zapojit taky, což mi neumoznil
, ale prezila jsem to
však jen ať se tatínkové zapojí ![]()
@Ajka90 Jj, je to takový hezčí, když se zajímají, než když čtu, jak je to některým jedno ![]()
@Lea491 přesně tak.. Moje kamarádka s manželem je jeste další extrém, kdy manžel jezdí s ní i na ultrazvuk aby náhodou o něco nepřišel
nejsem zastánce toho, že by chlap měl vidět a vědět všechno
ale chápu, že každý to má jinak, avšak k porodu jako podpora je chlap fajn
@Ajka90 My to taky nehrotili. Přítel viděl pár snímků, pak byl u prvního screeningu a posledního velkého ultrazvuku. Ale jak říkáš, každý to má jinak. A když to vyhovuje oběma, tak ať jsou spolu třeba i u klystýru ![]()
@Lea491
no a jaky máš vubec pocit z kontroly. Myslíš, ze budes muset na vyvolavacku nebo prcek veze sám
@Ajka90 Já už vůbec nevím. Cítím se pořád skoro stejně, tak asi začnu hopsat po schodech ![]()
@Lea491 to nepomáhá, tedy u mě ne.. Ani když jsem umyvala všechny okna doma, jediný co jsem si z toho odnesla byla rýma a bolest zad
![]()
@Ajka90 Já si taky myslím, že to nepomůže, ale aspoň budu mít dobrý pocit, že jsem pro to něco udělala ![]()
@Lea491
a co sex.. Ten pry pomáhá.. Teda u nás samozřejmě ani ň, ale taky jsme zkoušeli
tentokrát na všechno prdim.. Zadny sex, okna, úklid.. Stačí mi, že chodim x krat za den do třetího patra po schodech(bytovka bez výtahu a musime bydlet az nahoře
) a prekecavam dceru aby střídala nohy a slo to rychleji
![]()
@Ajka90 Sex prý jo, ale četla jsem, že by ho muselo být fakt hodně (např. ta vyvolávací tableta rovná se prý asi 20 dávkám spermatu
). My jsme ve druhém patře bez výtahu a úplně mi to stačí, takže ti to fakt nezávidím. Dneska jsem si na tu kontrolu vyšlápla taky tři patra pěšky… a stačilo ![]()
@Lea491
to se nedivim, že to převážně nefunguje
to je vysloveně o štěstí.. Ještě že u nás v porodnici jsou kontroly v přízemí ![]()
Holky tak včera od 8 večer do 2 do rána bolesti v jednom kuse, už jsem uvažovala o porodnici a najednou jako když utne a nic.Ale do rána rýma a bolest v krku, asi jsem to chytla od dětí, snad to stihnu do porodu vyléčit.
@Majinka7 ou, to je nepříjemné.. U nas, když si předáváme nachlazení tak pomáhá hodně zázvor a slaná voda do nosu a na kloktani.. Tfuj tfuj at se toho rychle zbavis
@Majinka7 Nu, já slyšela, že cosi jako nachlazení někdy přijde zničehonic před porodem… a jak porodíš, zase jako lusknutím zmizne
![]()