Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 jo přesně, přes den se taky cpu a v noci jsem jak průtokac
ale váha se už 14 dní drží stejně, dneska dokonce o nějakých 300g míň než minule
@Kariss
a na další kontrolu jdeš kdy? Ja mám příští pondělí a to je pred terminem a pak nevím jak to chodí
@Majinka7 to mě to jde furt nahoru protože ujizdim v tomhle tehu na sladkým pecivu
předtím jsem cele tehu ![]()
@Ajka90 pak budeš chodit ob den jestli neporodis. Já byla včera a půjdu zase zitra. Včera nekoukali dolu ale zitra zas budou, tak jsem zvědavá, jak to tam vypadá.
@Ajka90 mě už kolem terminu doktorka říkala, že jestli neporodim do další kontroly, pošle mě do porodnice, ať si mě hlídají tam, kdyby bylo potřeba pood vyvolat atd.,ale vždycky jsem porodit stihla, ted si myslím, že to bude stejně, pokud ještě příští týden půjdu na kontrolu, asi už mě pošle tam
@Majinka7 Aha. Ja chodim právě normálně na kontrolu do porodnice. Muj gyndar pracuje tam a jeste ma ordinaci u nás v Týnci. ![]()
@Ajka90 tak to máš dobrý, to tě nikam posílat nebude
však teď už to máme všechny jak časovanou bombu, já už se připravuji, že to může přijít každým dnem, i když termín mám až za tyden
Ahoj holky.
Pisu sem k vam poprve. Gratuluju tem co uz maji miminka u sebe a drzim pesti tem co to teprve ceka. Termin porodu mam 23.11. U me to zatim na porod nevypada. Ale zitra jdu na kontrolu tak uvidim co mi reknou. Jinak jsem prvorodicka. Tak jsem na sebe zvedava jak to vsechno zvladnu. ![]()